בתמונה מספר 11 הוא מחזיר השמן הבעייתי ועליו נסגרים 12,13,14 ש14 הוא מייסב.
לפי מה שהבנתי אין מדרגה ביציקה שעוצרת את המתקין לדפוק את המיסב והטבעות בכל הכח על המחזיר![]()
בתמונה מספר 11 הוא מחזיר השמן הבעייתי ועליו נסגרים 12,13,14 ש14 הוא מייסב.
לפי מה שהבנתי אין מדרגה ביציקה שעוצרת את המתקין לדפוק את המיסב והטבעות בכל הכח על המחזיר![]()
וואו. תודה על הפירוט.
זה ממש מוזר כי חברה שיש לה ככ הרבה ניסיון עם גלי הינע אמורה בתיאוריה לתכנן משהו שעובד.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
It's not about the speed. It's about the ride!
זה בדיוק מה שנאמר באינטרנט, מוטוגוצי עושה גלי הנע עשרות שנים והיא אמורה להיות מובילה בתחום עם אמינות גבוהה של המכלול הזה.
מאמין שהדילר סידר את זה עכשיו כי הוא היה מודע לעניין הלחץ על המחזיר ובנוסף קיבל הוראות ממוטו גוצי.
כרגע ידוע לי על אחד שקיבל טיפול דומה והוא נכון להיום כבר עשה 14000 קילומטר על המחזיר החדש.
אכן לא ברור למה צריכה להיות הנדסה לקויה או תכנון שמזמין טעויות הרכבה ברכיב פשוט כמו גל הינע...
אם זאת, חבר שהיה לו בעברו V7 RACER קיבל 2 תיקוני אחריות (מעופר אבניר) לגל ההינע.
פעם ראשונה, הייתה נזילה עקב משטח לקוי - היציקה של הגוף הייתה פגומה. החליפו לו את היציקה (מאופנוע אחר), ולאחר כמה אלפי קילומטרים הגג"ש של גל ההינע נטחן למוות (ואז כל המנגנון הוחלף באחריות).
יכול להיות שזה קרה בגלל טעות בהרכבה הראשונה.
יכול להיות שזה קרה עקב חלק פגום.
בשני המקרים זה לא כיף... מצד שני, הוא קנה הוסקווארנה 701 חדשה, והספיק כבר לקבל פאשלות מוסך ותיקוני אחריות, כך שלהימנע מגוצי זה לא פתרון)
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אחרי 7200 קילומטר ממאי השנה האופנוע נמכר.
לא זוכר אי פעם שהחזקתי אופנוע לתקופה קצרה כזאת, חוץ מהיסורים שמוטו גוצי האכילו אותי (מוטו גוצי אירופה לא אבניר) זה באמת אופנוע טוב ומהנה וכרגע אני בבעיה למצוא לו מחליף אומנם בכח המנוע יש חזקים ממנו (בתכלס כמעט כולם) אבל הוא מעל כולם בכל הקשור בחדוות רכיבה.
![]()
יותר בגלל איך שזה טופל ע"י מוטו גוצי, איבדתי אמון במכונה.
האופנוע במצטבר היה חודש וחצי במוסך ורוב הזמן בגלל שהוא חיכה לאישורים או חלקים ממוטו גוצי איטליה בזמן שאיטליה לא ממש רחוקה ממני ומשלוח בקלות יכול להגיע ב48 שעות אם רוצים.
למרות הנזילה הם בקלות היו יכולים לשמור עלי כלקוח שלהם כי האופנוע מהנה מעוד ובין הטובים שהיו לי והיו לי הרבה.
דוגמא קלאסית לאיך תרבות ארגונית יכולה לדפוק עסק שלם.
אגב הם נכנסו חזק בחודשים הראשונים של הדגם לטבלת ה20 הנמכרים בגרמניה ועכשיו נעלמו משם
כשקנית אותו אמרתי לך שאתה אמיץ, הוכחת את זה, אז דרך פרעה לים, ויאללה בלאגן, בימר בימר בימר........
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
"אם תלך בשביל שהלכת, תגיע בדיוק למקום שהיית"-סבתא ננה 1967
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
מצד שני יש מי שאמר שאם ירדת מהאופנוע ובזמן שהתרחקת ממנו לא הסתובבת לפחות פעם אחת להסתכל עליו שוב, כנראה שזה לא האופנוע בשבילך.
אופנוע זה הרבה יותר משני גלגלים, אם הוא לא עושה לך את זה אז או שתסבול עליו בשקט או שתחליף אותו מהר מאד.
אני לא מוכן להתפשר על משהוא רק בשביל אמינות, כל מי שמדבר על כמה אמין האופנוע שלו כנראה מתנחם בזה.
מסתבר שאני לא היחיד שחושב ככה כי כל סדרת הMT של ימאהה בנוייה על זה, הם מנסים לתת את הערך המוסף שלא היה להם לפני, הדבר הזה שאי אפשר לקרוא עליו בדף הנתונים.
"כל פעם שתה כותב "כל מי ש...."
אתה סוגר את עצמך בתוך קופסא מחשבתית שמגבילה את הבנת העולם והאחר, וגורמת לך לראות את העולם רק מנקודת מבט אחת- שלך". (סבא ג'ורג', 1932).
צר לי דרז.
אבל לי מאוד מאוד חשובה האמינות.
החל מהעוגמת נפש של תקיעה בדרך.
דרך לך תחכה למוסך שיסיים
ובתוך כל זה המחירים של החלפים והזמינות שלהם בארץ הקודש
אמינות יכולה להשפפיעה על חווית המשתמש ראה ערך מוטוגוצי v85
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI