יותר בגלל איך שזה טופל ע"י מוטו גוצי, איבדתי אמון במכונה.
האופנוע במצטבר היה חודש וחצי במוסך ורוב הזמן בגלל שהוא חיכה לאישורים או חלקים ממוטו גוצי איטליה בזמן שאיטליה לא ממש רחוקה ממני ומשלוח בקלות יכול להגיע ב48 שעות אם רוצים.
למרות הנזילה הם בקלות היו יכולים לשמור עלי כלקוח שלהם כי האופנוע מהנה מעוד ובין הטובים שהיו לי והיו לי הרבה.
דוגמא קלאסית לאיך תרבות ארגונית יכולה לדפוק עסק שלם.
אגב הם נכנסו חזק בחודשים הראשונים של הדגם לטבלת ה20 הנמכרים בגרמניה ועכשיו נעלמו משם
מצד שני יש מי שאמר שאם ירדת מהאופנוע ובזמן שהתרחקת ממנו לא הסתובבת לפחות פעם אחת להסתכל עליו שוב, כנראה שזה לא האופנוע בשבילך.
אופנוע זה הרבה יותר משני גלגלים, אם הוא לא עושה לך את זה אז או שתסבול עליו בשקט או שתחליף אותו מהר מאד.
אני לא מוכן להתפשר על משהוא רק בשביל אמינות, כל מי שמדבר על כמה אמין האופנוע שלו כנראה מתנחם בזה.
מסתבר שאני לא היחיד שחושב ככה כי כל סדרת הMT של ימאהה בנוייה על זה, הם מנסים לתת את הערך המוסף שלא היה להם לפני, הדבר הזה שאי אפשר לקרוא עליו בדף הנתונים.
"כל פעם שתה כותב "כל מי ש...."
אתה סוגר את עצמך בתוך קופסא מחשבתית שמגבילה את הבנת העולם והאחר, וגורמת לך לראות את העולם רק מנקודת מבט אחת- שלך". (סבא ג'ורג', 1932).
צר לי דרז.
אבל לי מאוד מאוד חשובה האמינות.
החל מהעוגמת נפש של תקיעה בדרך.
דרך לך תחכה למוסך שיסיים
ובתוך כל זה המחירים של החלפים והזמינות שלהם בארץ הקודש
אמינות יכולה להשפפיעה על חווית המשתמש ראה ערך מוטוגוצי v85
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
רק דיברנו, אביעד וכפיר על הGS ושימו לב להעדפה של הR1250R שבאמת יכול להוות פיתרון בשבילי
https://m.youtube.com/watch?t=669s&v=BaHU8d_c4_8#menu
נו...על מה אני מדבר איתך כל הזמן?
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
הR1250R הוא היותר הגיוני מהם (בשבילי), שטח אפילו הקל ביותר אני לא מתכוון לעשות, רכיבה בזוג גם לא, ארזים רק אחד של 52 ליטר מספיק לי לשבוע לא צריך ארגזי צד, משקפים גבוהים אני מוריד בכל מקרה אז למה GS?
אגב הZ900RS עדיין מועמד, אופנוע מעולה עם הרבה אופי מפתיע שמקבלים ממנוע 4 בשורה.
מחר אני רוכב 3 שעות על אופנוע מעניין, תמונות בהמשך.
הr1250r לא סובל מבעיית מיגון רוח וישיבה פחות זקופה?