היי,
שוקל להזמין חליפת רכיבה מעור מאיביי. האם יש בעיה שעליי לדעת לגבי הזמנה כזו? אני מניח שיהיה מעמ לשלם, האם יש מכס?
מישהו התנסה ויכול לספר?
הכוונה להזמין חליפה שנמדדה בארץ ולכן אין הימור בנושא התאמה.
תודה!
היי,
שוקל להזמין חליפת רכיבה מעור מאיביי. האם יש בעיה שעליי לדעת לגבי הזמנה כזו? אני מניח שיהיה מעמ לשלם, האם יש מכס?
מישהו התנסה ויכול לספר?
הכוונה להזמין חליפה שנמדדה בארץ ולכן אין הימור בנושא התאמה.
תודה!
מוצר שעלותו כולל המשלוח מעל 500$, יחוייב במע"מ ובמסים.
(לאחר שהסתכלתי בטבלת מסים מסתבר שעל הלבשה, מעל 75$ משלמים רק מע"מ)
https://shaarolami-query.customs.mof...sonalImportTax
נערך לאחרונה על ידי erez59; 25-04-2019 בשעה 17:04.
Erez Ronen
מעל 75$.
וזה לגבי עלות המוצר בלבד.
אם עלות המוצר עברה את ה75 דולר, אז חישוב המסים חל גם על עלות המשלוח.
מה שבפועל עושים בדואר/מכס/חברות שילוח לא תמיד תואם את החוק ולפעמים צריך להחליט אם רוצים לריב איתם, לבלוע את הצפרדע, או לוותר על החבילה.
עדיף לרשום מה עלות החליפה ואז נדע לענות טוב יותר
בכל מקרה אם נניח שהיא מעל 500 דולר אז יש גם תוספת מע'"מ וגם מכס על העלות הכוללת של החבילה+המשלוח.
קח בחשבון שחבילות יקרות יכולות להישלח דרך חברות שילוח (dhl,ups וכו') ואז הם גם גובות כל מיני מיסי שקר כמו:
עמלת יבהוא, עמלת מיחשוב, עמלת גירדתי את הב***ה השמאלית.
עדיף לרשום מה עלות החליפה ואז נדע לענות טוב יותר.
בכל מקרה אם נניח שהיא מעל 500 דולר אז יש גם תוספת מע'"מ וגם מכס על העלות הכוללת של החבילה+המשלוח.
קח בחשבון שחבילות יקרות יכולות להישלח דרך חברות שילוח (dhl,ups וכו') ואז הם גם גובות כל מיני מיסי שקר כמו:
עמלת יבהוא, עמלת מיחשוב, עמלת גירדתי את הב**ה השמאלית.
תודה. העלות 622 דולר. השילוח הוא בדואר רגיל לא חברת שילוח.
יש לאיביי מחשבון מיסים שעושה עבודה לא רעה (תחפש בגוגל מחשבון מיסים של איביי). אף אחד לא מבטיח לך שזה מה שיהיה בסוף אבל לפחות תקבל הערכה של המיסים הצפויים.
הבט, גם אני הייתי שבוי בקונספט הזה מעל חצי שנה. חיפשתי חליפות באיבי, אפילו מחשבות על חליפה יד שניה מהאיבי היו.
לבסוף קניתי ב אילת, ללא המע״מ + קיבלתי הנחה יפה מאד ואפילו בתשלומים.
בשורה התחתונה שילמתי מחיר דומה מאד לזה שהייתי משלם לו קניתי באיבי. רק שכאן עדיין יכולתי להחליף / להחזיר + אחריות היבואן.
אגב העסקה נסגרה בטלפון, מכר עשה את השרות האדיר והביא את החליפה למרכז.
Four wheels move the body, but two move the soulI refuse to tiptoe through life only to arrive safely at death
Four wheels move the body, but two move the soulI refuse to tiptoe through life only to arrive safely at death