עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 75

אשכול: שושנים בהרפתקה נוספת.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    מיד לאחר השושנים (יומיים אחרי) דרזדנר יוצא גם הוא לאלפים במסע בכורה לTT החדש, התמקמות בAOSTA לשבוע וטיולי כוכב אז אם מישהוא בסביבה אפשר להיפגש על איזה פיסגה.
    http://www.google.com/maps/place/111...51!4d7.3130762

אני אהיה באזור נראה...
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    אני אהיה באזור נראה...
    יומיים אחרי שאתה חוזר

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    יומיים אחרי שאתה חוזר
    אופס....התלהבתי חשבתי מהיציאה שלי לטיול....אשאיר לך מזכרות..

או תבוא ב-1 לשתות בירה בלנשט-נירברג רוטרברג

גם אני חושב על AOSTA לאוגוסט.
    איך מזג האוויר שם באוגוסט?
    יש לך איזה תוכנית כללית שאפשר לקבל השראה ממנה?

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי אלעד הירדני צפיה בהודעה
    גם אני חושב על AOSTA לאוגוסט.
    איך מזג האוויר שם באוגוסט?
    יש לך איזה תוכנית כללית שאפשר לקבל השראה ממנה?
    מזג האוויר כמו בכל האלפים בלתי צפוי, יכול להיות 30 מעלות יבש ו/או 18 מעלות וגשם זלעפות, רוב הסיכויים שזה יהיה מיקס בין שתיהם.
    לא יודע לגבי התוכנית, החברים דאגו כבר להכל אבל לפי המפה זה נראה כמו הרבה גיחות לאלפים השווצרים.

אני נדהם בכל פעם מחדש בעקבות התגובות שאני מקבל על הטיולים שלנו ברחבי העולם, אנשים מסתכלים עלי כעל מגלה ארצות
    או מינימום חולה נפש. המדיה החברתית ברשת פורצת את הגבולות של הפורום המצומצם ורוב הסיכויים שהתמונות שלנו מחו"ל
    יגיעו גם לכאלה שסגנון החיים על אופנוע פחות מוכר וברור להם, שזה נהדר, אבל....

למדתי לסנן את התגובות של אלה שלא מבינים אופנועים/אופנוענות, גם הפסקתי להטיף להם או לנסות להסביר, לא יבינו!

העניין שלי דווקא עם החברים הרוכבים במיוחד עם אלה שרוצים אבל פוחדים, כאילו מדובר במבצע מסובך מעבר לקווי האויב.

את רוב השרשורים שלי אני כותב במיוחד בכדי להסביר ולהנגיש את האפשרות של טיול רכוב בחו"ל למהססים. אני לא מתכוון לנסות
    לשכנע, אני לא מתכוון גם להכריח אבל הטיול (ואני מתכוון גם לתכנון טיול מסלולים מקומות לינה ואטרקציות) הוא בעצם בהישג יד
    של כל מי שרוצה.

האינטרנט מקל עלינו בכל ובכמה לחיצות כפתור אפשר לעשות לבד טיול המדהים.

בשלב ראשון אני מציע להתחיל בקטן שלושה ארבעה ימים יספיקו בכדי להבין את המשמעיות של הרכיבה שם, יצמצמו למינימום את
    הפחדים, רכיבה בחו"ל היא משהו שונה שמעצים את כל מה שמכירים מרכיבה בארץ, הקטע הוא פשוט להתגבר על הפחד הראשוני
    מהלא נודע.

קיים המון מידע, אין בעיה שלא צצה כבר ולא נמצא לה פתרון, וכמות התמיכה שמקבלים בחו"ל נהדרת גם במקרה של תקלה.

אפשר לנסוע ולרכוב בקבוצה אפשר לתכנן טיול עצמאי, אפשר אפילו לצאת בטיול מאורגן של חברות שמתמחות בכך, וזה בסדר.

אחרי שלומדים שהשד אינו נורא כל כך, החשק והיכולות יתגברו, הקטע זה באמת לעשות את הצעד הראשון.

הדבר השני שמעצים את הטיול זה כמובן החבורה שאיתה אתה רוכב, יש כאלה שמעדיפים לרכוב לבד, הם האופנוע והנופים,זמן
    מזוקק של לבד, יש כאלה שיעדיפו לרכוב עם החברה שהם רוכבים בארץ, זה נהדר, יש כאלה שיעדיפו לרכוב עם בת הזוג, בתנאי שזאת
    משתפת פעולה, מכירה את התחום ואוהבת אותו לא פחות מכך, אחרת זה הופך לאסון. מי שלא אוהבת לרכוב בארץ לא תשתנה בחו"ל.

היתרונות והחסרונות של רכיבה על אופנוע מתערבבים לחוויה אחרת ומי שלא אוהב את החבילה כולה שיוותר. לא מדובר בטיול נופש של
    בטן גב, מדובר בטיול הרבה יותר פיזי, כמובן שניתן לתכנן אותו ברמות שונות של קושי ואתגר ולשלב.

מי שעקב עד עכשיו אחרי כל הטיולים שלי יודע שכל טיול נבנה על הטיול הקודם הלקחים מופקים ולמדנו לשלב היטב את האהבות הרבות
    שלנו למשהו שנותן לכל אחד מהכל. זה היתרון ברכיבה זוגית שלא נמצא ברכיבה עם קבוצה אקראית או בחבורה, שם כל אחד צריך לוותר.

בקיצור, לא לפחד, לתכנן ולעשות זה נהדר.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    בניגוד אליך אני דיי מפחד לרכוב בחו'ל ואם להודות באמת מעדיף לגמוע מרחקים ברכב ממוזג או מחומם תוך שאני לועס איזה ביף ג'רקי או בילטונג וכן הלאה בהתאם ליבשת.

למרות שלכבוד הבר מצווה של הילד מתוכנן לשנת 2023 טיול בדרום מערב ארה"ב עם הילד על צ'ארלי דייוידסון למשך חודש וקצת.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    שלא תהפוך להיות קוקו כמו ההוא מ"זן ואמנות אחזקת האופנוע"...

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    בניגוד אליך אני דיי מפחד לרכוב בחו'ל ואם להודות באמת מעדיף לגמוע מרחקים ברכב ממוזג או מחומם תוך שאני לועס איזה ביף ג'רקי או בילטונג וכן הלאה בהתאם ליבשת.

למרות שלכבוד הבר מצווה של הילד מתוכנן לשנת 2023 טיול בדרום מערב ארה"ב עם הילד על צ'ארלי דייוידסון למשך חודש וקצת.
    זהו בדיוק, אין באמת ממה לפחד התנועה טובה יותר, הנהגים טובים יותר, התשתית טובה יותר, הפחד הוא מהלא נודע.

ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    שלא תהפוך להיות קוקו כמו ההוא מ"זן ואמנות אחזקת האופנוע"...
    רוברט מ. פירסיג

השעון רץ במהירות, וקשה להאמין שביום חמישי בעוד שבועיים תתחיל ההרפתקה הנוספת, חרשתי עשרות פעמים את סיפור הדרך
    של הטיול, חרשתי את המסלולים ושיפרתי בכל פעם משהו. הכנסתי כבר את הכתובות לזיכרון עברתי שוב ושוב על התכנון לנסות
    ולגלות טעויות אי התאמות או כל דבר שלול להשתבש, מקווה שושם דר לא יעצור את כדור השלג המתגלגל הזה, ונישאר לי רק לספור
    את הימים עד לטיסה, זה עדיין מרגיש לי רחוק ולא אמתי אבל זה כבר הרבה יותר קרוב...

ליום ההולדת שלי שיהיה מחר קיבלתי מהג'ינג'ית והילדים מצלמת קסדה מידלנד שחשקתי בה, עכשיו אנסה בזמן המועט שנותר לי
    ללמוד לעבוד איתה על מנת שנוכל לשתף בגם בסרטונים נחמדים מהטיול.

Member הסמל האישי של erez59
    מזל טוב רן ליום הולדתך. מאחל לך בריאות טובה, נחת, סיפוק, המשך זוגיות מושלמת וצבירת חוויות חובקות עולם.
    Erez Ronen

ציטוט נכתב במקור על ידי erez59 צפיה בהודעה
    מזל טוב רן ליום הולדתך. מאחל לך בריאות טובה, נחת, סיפוק, המשך זוגיות מושלמת וצבירת חוויות חובקות עולם.
    תודה רבה

Senior Member
    אל תפחד מהפחד,אמר שלמה ארצי פעם.

Senior Member
    אנחנו נהייה באזור אלפים מה -30 עד ה 8 לאוגוסט. המקום כי מערבי באין תכנית כרגע הוא האזור של מוראנו \ בולצאנו איטליה. אם מזג האוויר ישתפר אפשר להפגש אפילו על הגרררוסגלוקנר (כיף לגלגל את השם הזה). הבירה עלי. כן, מתרגש.
    נערך לאחרונה על ידי קידוזו; 26-07-2019 בשעה 03:21.

כשסיפרתי לכם שאני מוכן לעשות מאמץ בכדי לראות דברים שמעניינים אותי הנה דוגמה מאתמול.

במסגרת ההכנות למסע מצאתי את הדבר הבא:

https://www.ynet.co.il/articles/0,73...037516,00.html

והוספתי עוד שעת רכיבה ליום בו אהיה בקרבת מקום, רק בשביל הסקרנות.