רק כדי לסבר את האוזן...
בעבודה הקודמת, היה בחור עם נינג'ה 250. יד לא גבוהה במיוחד (3-4), 67 אלף ק"מ, אופנוע מקורי לא מכופכף. שנת 2010 לדעתי. לא בהכרח "טופל בפדנטיות", אבל כנראה גם לא אחד שלא קיבל החלפות שמן בזמן. הבחור פרסם אותו ב-10 במטרה לקבל עליו 8.5-9.
לא יודע מה המצב כרגע, אבל קודם - האופנוע עמד למכירה יותר מחודש. היו טלפונים, הייתה התעניינות (בעיקר מצד בני הדודים) - אבל רוב ההצעות היו מתחת ל-8.
האופנוע הזה הוא במידה מסויימת מקבילה של ה-GS שלך. אופנוע מתחילים ישן אך שמור, עם ק"מ סביר אך לא נמוך, מרוכב בוגר שלא מתעלל בכלי. כלי שיודע לעשות הכל כולל כבישים מהירים, גם אם לא "בכיף" ולא במוד טייס קרב, דגם עם אמינות מוכחת שמזדקן יפה בידיים הנכונות.
הביצועים שלהם דומים, רק שהנינג'ה עושה הכל בסל"ד הרבה יותר גבוה (וזה לא גורם לו להתפרק מהר). בקיצור, כלים דומים שפונים לאותו קהל תפרנים... אז אם את הנינג'ה קשה למכור, אני לא בטוח שה-GS שלך ימכר בקלות במחירים שדיברנו עליהם.