פעם עשיתי בדיקה
ראיתי שלקנות מאבנוע יוצא אותו מחיר בערך כמו מחו"ל (לסט שלם)
יכול להיות שיש זולים מהם, לא בדקתי כבר הרבה זמן.
לגבי מה בדיוק לקנות
יש את המגה שירשור במיוחד לWR
תריץ חיפוש
תראה בדיוק איזה גודל כדאי והכל
שלום ותודה למי שעוזר או מנסה.ברשותי
yamaha wr 250r 2016.אני מעוניין להחליף את הגלגלים שיניים + שרשרת (לנסיעות שטח בסופשים ) ביום יום אני יישאר עם המקורי.השאלה היא איזה גודל של הגלגשים יותר מומלץ מבחינת מומנט ועם למישהו יש קישור מאיביי או עלי אקספרס או לקנות בארץ ?.שוב תודה
פעם עשיתי בדיקה
ראיתי שלקנות מאבנוע יוצא אותו מחיר בערך כמו מחו"ל (לסט שלם)
יכול להיות שיש זולים מהם, לא בדקתי כבר הרבה זמן.
לגבי מה בדיוק לקנות
יש את המגה שירשור במיוחד לWR
תריץ חיפוש
תראה בדיוק איזה גודל כדאי והכל
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
איפה לחפש
פה בפורום
Sent from my Mi 6 using Tapatalk
בברכה,
SM26
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
עשיתי בחיפוש ולא מצאתי השמח עם מישהו יסביר לי איך לחפש או שיגידו לי מה היחס הכי מתאים תודה
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...תוספות-מיגונים
ימאהה WR250R WR250X מדריך טיפולים שיפורים תוספות מיגונים
בברכה,
SM26
לא הבנתי, אתה מתכוון להחזיק שני סטים של גלגלי שיניים ושרשרת - אחד לשטח ואחד ליומיום - ולהחליף בניהם?!
לא יודע אם אתה מבין במה כרוכה החלפה של סט כזה קומפלט, אבל מה שאתה רוצה לעשות הוא בלתי אפשרי מעשית.
המקסימום שאנשים עושים זה להחזיק שני גלגלים אחוריים, כל אחד עם גלגל שיניים אחר וצמיג אחר, ולהחליף בניהם בשטח וביומיום,
אבל הרוב המוחלט גם לא עושה את זה.
עוד אופציה שאותה כן עושים לפעמים, לשחק רק עם הקידמי.
נגיד לרכב ביום יום עם 14-47 ובסופש עם 13-47.
זה בערך 15 דקות עבודה כל פעם, וזה מעצבן טיפה...אבל אפשרי
בברכה,
SM26
בברכה,
SM26
עבודה של פחות מחצי שעה שזה בכלל לא מתרחש אותי אני רוצה קצת יותר מומנט
לא יודע איך זה בwr,
בdr הגלגל שיניים מתפרק מהנאבה ולא צריך להחליף אותו כל פעם.
פחות מחצי שעה לפרק ולהרכיב גלגל אחורי + להחליף שני גלגלי שיניים ושרשרת זה זמן די טוב, ועדיין זה מוסיף לך כשעה של מנהלות על כל רכיבת שטח,
כשהיחס בין זמן התארגנות לזמן רכיבה בשטח הוא גם ככה ענק, ככה שקשה לי להאמין שתתמיד בזה.
וסתם שאלה - מה אתה חושב שיקרה לשרשרת שלך אם כל שבוע תפתח ותסגור אותה מחדש? לא נראה לי שהיא תשרוד את זה. שרשרת נועדה שיסגרו אותה פעם אחת בלבד.