ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
אני יכול להעיד שבירושלים שהיא לא בדיוק עיר חמה במיוחד המורה נהיגה שלי סיפר לי שהלך לו 2 מנועים באחריות של הקטמ (כשהם הגיעו לארץ לפני כמה שנים) ואח"כ עשו בארץ איזה שינוי, נדמה לי שהוסיפו איזה חלק שגורם למאוורר להתחיל לעבוד בטמפרטורה יותר מוקדמת.
בלי קשר לזה, אני מכיר 4 אנשים שהיה להם קטמ, 3 מהם היה להם בעיות במנוע תחת אחריות כולל כשל מלא לאחד מהם (והוא אמר לי שבמוסך ידעו תוך שנייה מה הבעיה ואמרו לו שיש הרב כלים עם הבעיה הזאת).
אחד נוסע ומבסוט סה"כ.
אני דעתי די מוצקה על קטמ, אבל אני משתדל לסתום, כי כל פעם שאני אומר את זה - באים אליי בטענות של "שמע מהדוד" "חבר של" וכו' וזה לא מייצג ובלה בלה בלה.
דיוק 200 (חדש מהחברה) היה מתחמם ברמזורים ואין סוף בעיות בלוח שעונים (הוחלף במסגרת האחריות ועדיין לא עבד כמו שצריך)
אאל"ט הם החליפו בדגמים אחר כך את המאוורר ליותר חזק\גדול כדי שיעשה את העבודה.

בשלב מסויים חשבתי לקנות את הדיוק 390 אבל אחרי קריאה של לא קצת ביקורות מחו"ל על אמינות ראש מנוע מפוקפקת החלטתי לוותר.

אבל הי מודל'ה, מה אתה מתפלא?
ככה זה שמתוך כ 10 מגיבים לשרשור 3 הם אנשי מכירות של KTM.
בסדר, בסדר, אחד איש מכירות לשעבר... אבל מוכר עדיין את אותה הסחורה רק עם מדבקות אחרות.

ואני לא יודע מה איתך,
אבל אם לי הייתה את האופציה בלבחור אם להאמין לאיש מכירות או לסתם מישהו בפורום שמאשימים אותו שהוא שמע מהכלב של חבר שלו,
ברור שהייתי בוחר להאמין לאיש מכירות, הרי זה לא שהוא חס וחלילה מנסה למכור לי משהו...