תנסה מרכב עם כבלים לניע
שלום חברים,
אני צריך להשאיל לכמה שעות מצבר יואסה ytz7s
רק בשביל להעביר את האופנוע טסט.
(בשנה וחצי האחרונות, על כל חודש אחד שאני בארץ - אני 4 חודשים בחו"ל... אז שנה וחצי האופנוע עומד על סטנד במחסן מחכה למשיח... לא יודע אפילו למה אני לא מוכר אותו. חלומות... בכל מקרה שנה שעברה לא עשיתי לו טסט. אז השנה אני חייב להעביר. מילאתי דלק. מילאתי שמן. הבעיה: המצבר הלך. ניסיתי להטעין במשך כמה שעות... אבל לא עובד. המצבר פשוט גמור.)
אני לא מתכוון לגשת לחנות ולקנות מצבר - כי אחרי הטטס אני שוב מרוקן את האופנוע מדלק ומשמן, ושוב מאחסן אותו לאיזה שנה.
אם מישהו נמצא באזור בין אשדוד לכפר סבא ויכול לסייע - אני אודה לכם מאוד,
שמי טל.
אשמח לפניות גם פה, גם בפרטי.
כן אם אני מניע עם כבלים, מרכב אחר - אז אין בעיה. אני יכול להניע.
אבל אם לאחר מכן אני מכבה את המנוע אפילו לכמה רגעים: הוא כבר לא מניע שוב פעם. ואפילו לא נדלק הלוח שעונים.
איזה אופנוע ?אם יש קיק הוא יניע
KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה
כשמצבר מת הוא מת.
לא יעזור אם הוא יסע איתו גם שבוע רצוף.
חוץ מלשרוף את הסלילים או המיישר זרם הוא לא ישיג כלום.
יתרה מזאת, מצבר כזה, גם לא ייתן לאופנוע להשאר מונע.
אין לי מצבר להביא לך, אבל כל מוסך ישמח לעזור לך. וישמח גם להעביר לך את האופנוע טסט תמורת סכום סמלי.
יש לי פאוור פאק טיפש שבניתי מסוללות ליתיום (18650). אין לו בקר טעינה או פריקה או כלום. ואני גם לא בטוח שהוא נכנס בתא מצבר שלך,
אם אתה רוצה,
צור קשר בפרטי.
ayalzo
תודה על הצעת העזרה אבל אני מחפש מצבר רכב תקני פשוט להעביר את הטסט, וזהו.
אם לא אמצא כזה - לא אשלם לשום מוסך 200 ומשהו שקל... - אלא אקח את הכסף הזה ואקנה מצבר ליתיום מחו"ל.
בהקשר הזה, פעם היו מוכרים שוראי באתר הרשמי שלהם ב 60 ומשהו דולר. ומשלוח עוד 20 דולר.
חבר מהעבר פעם קנה כזה (היום איבדתי איתו את הקשר. חבל) וסיפר לי על כך בזמנו...
היום נכנסתי לבדוק באתר שלהם - אז הם אכן עדיין מוכרים את המצבר ב 60 ומשהו דולר... אבל משלוח ב 350 דולר.
ולא משלוח רק לישראל. גם משלוח לאירופה במחיר הפסיכי הזה.
חחחח. מי בכלל מציע למכירה ככה..? -זה תמיד מצחיק אותי.
בכל מקרה כאמור אם לא אמצע יואסה - אז אני פשוט אחפש באיביי קניה זולה של מצבר מליתיום חלופי.
אחרי זה נמכור את המצבר בלוח יד 2 ושלום ולהתראותץ
קוקופיקו, אתה יודע שאתה לא ממש חייב מצבר שנכנס לתא המיועד, נכון?
אתה יכול לקחת כל מצבר, לשים אותו איפה שבא לך באופנוע ולעבור טסט.
לצורך העניין אתה יכול לקחת מצבר ולשים אותו על מושב המורכב. תכסה אותו עם משהו וחבר את הכבלים שלו בצורה שלא מרמזת על כך שברחת מג'נין בדרך לפיגוע ותעבור טסט.
אם הבנתי נכון כל מטרתך כרגע זה לעבור טסט וכל הבעיה זה מצבר אז לך עז זה.
יש לי מצבר חדש של קטנוע 11AH.
אני גר ליד כפ"ס אם מתאים לך שלח פרטית.
העניין טופל.
תודה רבה לכל מי שהציע עזרה ועצה פה ובפרטי.
רכיבות טובות.
רק בריאות.
דרך אגב, לכל מי שמחפש כרגע מצבר חלופי:
המוכר האמריקאי הזה באיביי מציע כרגע מחירים ממש טובים על מותג NICHE שקראתי עליו ביקורות טובות.
(להלן לינק למכירות שלו למצבר חלופי ליואסה YTZ7S כמו שלי היה, ב 170 שקל כולל משלוח לישראל, או 210 שקל כולל משלוח ומטען)
(כמובן שיש לו חלופיים גם לדגמי אחרים של יואסה)
https://www.ebay.com/sch/m.html?_ssn...=ytz7s&_sop=15
לינק לחנות שלו באיביי:
http://www.ebaystores.com/partdiscounter
רק בריאות.
אם אתה יכול למצוא מצבר ליטיום חדש ב 170 שקל כולל משלוח לישראל: וואלה, לך על זה. ברור.
לדעתי יעלה לך כפול. עם המשלוח והכל - עוד לא נתקלתי במחיר פחות מ 80 יורו (330 ש''ח).
וגם ב זה צריך מזל: שלא ייעצר במכס ותשלם מע''מ...
פה בלינק שפרסמתי - היתרון זה המחיר. 170 שקל כולל משלוח.
רק בריאות חביבי.
לפי הבנתי: חוץ ממחיר הקנייה (לפחות בקניה מחו''ל) - מצברים רטובים מכל סוג (agm או ג'ל או רגיל או לא משנה), חוץ מהמחיר, כאמור, אני לא חושב שיש אפילו פרמטר אחד שבו מצבר ליטיום נופל ממצבר רגיל.
מצבר ליטיום זה מוצר עדיף.
אבל הידע שלי בנושא מורכב מרפרוף באינטרנט. מעולם לא התעמקתי. אז אולי כדאי לך להתייעץ עם אנשים יותר מבינים ממני...