תוצאות 1 עד 5 מ 5

אשכול: אגזוז לחץ לקטנוע 500. כן לא ואם כן איזה?

צפייה משולבת

Junior Member

אגזוז לחץ לקטנוע 500. כן לא ואם כן איזה?

יש לי קטנוע יחסית חדש פיאג׳יו 2018 mp3 500 lt. בא לי לתת לו עוד בוסט קטן של כוח ומומנט וחשבתי על סליפ און. ראיתי שיש אגזוזים של Arrow לדגם שלי בכמעט 3 אלף. קצת יקר...ואין לי בעיה לשלם נגיד על מוצר איכותי אבל האם זה שווה את זה? זה לא יכול לגרום לבלאי מוגבר ובפוטנציאל נזק למנוע? ואם כבר, אקרופוביץ׳ לא עדיף מArrow? תודה לכל העוזרים

Sent from my iPhone using Tapatalk

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    רוב הסיכויים שזה לא יעשה שום שינוי אמיתי.
    בהחלט ייתכן, ובגלל אפקטים פסיכולוגיים כאלו ואחרים, הקטנוע ירגיש לך הרבה יותר חזק.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Michaelmp3 צפיה בהודעה
    יש לי קטנוע יחסית חדש פיאג׳יו 2018 mp3 500 lt. בא לי לתת לו עוד בוסט קטן של כוח ומומנט וחשבתי על סליפ און. ראיתי שיש אגזוזים של Arrow לדגם שלי בכמעט 3 אלף. קצת יקר...ואין לי בעיה לשלם נגיד על מוצר איכותי אבל האם זה שווה את זה? זה לא יכול לגרום לבלאי מוגבר ובפוטנציאל נזק למנוע? ואם כבר, אקרופוביץ׳ לא עדיף מArrow? תודה לכל העוזרים

Sent from my iPhone using Tapatalk
    תכלס מיותר..
    לא יוסיף כוח אבל כן ישפר את הסאונד.
    אם יש לך את הכסף הזה מיותר אז סבבה.
    אני במקומך משקיע את הכסף בדברים חשובים יותר כמו קורס רכיבה שנותן לך כלים טובים לנהיגה יותר בטוחה.

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    א. סליחה על הקטנוניות אבל אתה מדבר על אגזוז פתוח ולא על אגזוז לחץ. אגזוז לחץ זה למנוע 2 פעימות.
    ב. סליפ און לא ייתן לך כלום. אם כבר אז פול סיסטם (כולל הסעפת) וגם אז זה יותר פסיכולוגי.
    ג. הכי קל וזול עם קטנוע זה לשחק עם המשקולות של הוריאטור. אם אתה מחפש פתיחה יותר חזקה אז משקולות קלות יותר ואם אתה מחפש סגירה יותר טובה אז משקולות כבדות יותר. זה או זה או זה.

ד.
    ציטוט נכתב במקור על ידי OneBiker צפיה בהודעה
    לא יוסיף כוח אבל כן ישפר את הסאונד.
    "ישפר" זה בעיני המתבונן (השומע). קטנועים עם אגזוז זרימה חופשית שעושים כזה רעש זה (לדעתי) מיותר, טפשי ומביך את הרוכב.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    א. סליחה על הקטנוניות אבל אתה מדבר על אגזוז פתוח ולא על אגזוז לחץ. אגזוז לחץ זה למנוע 2 פעימות.
    ב. סליפ און לא ייתן לך כלום. אם כבר אז פול סיסטם (כולל הסעפת) וגם אז זה יותר פסיכולוגי.
    ג. הכי קל וזול עם קטנוע זה לשחק עם המשקולות של הוריאטור. אם אתה מחפש פתיחה יותר חזקה אז משקולות קלות יותר ואם אתה מחפש סגירה יותר טובה אז משקולות כבדות יותר. זה או זה או זה.

ד.

"ישפר" זה בעיני המתבונן (השומע). קטנועים עם אגזוז זרימה חופשית שעושים כזה רעש זה (לדעתי) מיותר, טפשי ומביך את הרוכב.
    לגמרי מביך כן מסכים.
    הכוונה שלי היא שהסליפ און יעשה רעש יותר של אופנוע מאשר של קטנוע אבל כמובן שמי שיסתכל על זה מהצד יגחך.