שלום חברים ,
אני חושב לקנות קטנוע joymax 250 xi 2015
לנסיעות עבודה מחדרה על כביש 4 להוד השרון 65 ק"ם ליום , 22 ימים בחודש.
האם זה בחירה נכונה מחינת דלק , ביטוח , החזקה ובכלל מה אתם חושבים על נסיעה כזאת ?
תודה.
שלום חברים ,
אני חושב לקנות קטנוע joymax 250 xi 2015
לנסיעות עבודה מחדרה על כביש 4 להוד השרון 65 ק"ם ליום , 22 ימים בחודש.
האם זה בחירה נכונה מחינת דלק , ביטוח , החזקה ובכלל מה אתם חושבים על נסיעה כזאת ?
תודה.
הרבה מרוצים ממנו. מה התקציב שלך?
התקציב הוא 25,000.
תודה NadavK.
אם אני לא טועה בסאניאנג מבקשים טיפול כל 3000 ק"מ - זה אומר שכל חודשיים לפחות אתה במוסך... הייתי מחפש כלי עם מרווח טיפולים גדול יותר. וגם שוקל לעלות בנפח ואולי אפילו אופנוע ולא קטנוע....
מסכים עם נדב. אחלה של תקציב שפותח בפניך הרבה אופציות.
אני הייתי הולך על הרודווין 250 אבל זה כבר עניין של טעם אישי.
לגבי המרחק- סביר לגמרי.
כלי מעולה יש אותו לאבא שלי.
ו65 קמ זה כלום יחסית... אני עושה 100 קמ כל יום במשך שנה כבר עם טוסטוס 125 עגלה מתה
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
מהסתכלות קצרה אני מהמר שאוהד יפרח ונדב k הן סוכנים של דיאלים.
הם ממליצים רק עליהם וההודעות שלהם. בעיקר של אוהד מתעסקות רק בדיאלים.
גילוי נאות וזה.
לפותח השרשור.. אם הייתי אתה הייתי קונה הונדה פורזה או מחפש קטנוע 250 של ימאהה בסגנון הxmax...
תיקח נסיעות מבחן, קטנוע זה טעם אישי, יש שאוהבים לשבת זקוף ויש שאוהבים להישען לאחור ולשלוח רגליים קדימה, יש מתלים קשים ורכים, יש מיגון רוח גבוה ומיגון רוח נמוך, לשיוט בין עירוני תעשה נסיעת מבחן על הקטנועים שציינו כאן, ג'וי מקס ודיאלים, כמו כן תבדוק את ה g dink החדש ותבדוק את הדאון טאון, עוד המלצה זה המקסים 400 שהוא זול כמשומש ומתאים לשיוט בין עירוני, תרכב על כולם אל תתעצל ולאחר מכן תקבל החלטה לפי מה היה לך הכי נוח - גם בעיר ובמיוחד מחוץ לעיר ולפי זה תרכוש מה שטוב לך.
בקטנועים ממליץ בחום על הx evo250 קטנוע אמין ונוח מאוד
תודה רבה חברים על התגובות
+1 על הxevo250
קטנוע בהחלט נהדר
אני במקומך עולה בנפח לקטנוע 300-400 עם כושר שיוט בכביש מהיר. לקמ שאתה תעשה ביומיום ההבדל בעלות הטיפולים השנתי מאוד זניח.
מבחינתי לשייט ב110 קמש לא ריאלי בכבישי ישראל בקטנוע 250. עדיף שיהיה עודף כח וקטנוע 300 לדוגמא יכול לשייט גם ב130. לדוגמא בקווסאקי j300 אתה על 140 קמש ב7000 טור. ( אומנם לפי חישוב סטייה של 10% זה יוצא 126 קמש אמיתי וזה מכובד ) על 8000 טור תראה גם 145 150. סגירה סופית היא 165. לגבי קטנועים אחרים לא יודע כי לא רכבתי.
הבדל של 1000 שח בשנה על ביטוח לא קריטי מבחינת הפלוס בכושר השיוט בכביש מהיר.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
זה 1000-1500 שקל לכל שנה שאתה על האופנוע.
אחרי 10 שנים זה 10000-15000 שקלים