ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
וואי, מזמן לא כתבתי פה..
מנוע חזק עם 167 סוסים וכ 13 קג"מ שמועברים דרך הקלאץ' והגיר המסכנים האלה שגם לא בדיוק פותחו לקבל עומסים לאורך זמן (ה k1300 שיצא ב 2009 ואילך כבר מצוייד בגיר משופר חף ממחלות אלו) נתן בסוף את אותותיו כשכרגע הכלי עומד על 138k ק"מ..
דיזל תתחדש, הכלי נראה על פניו טוב ואם הוא שמור ותמשיך לתחזק אותו כיאות בלי להתחזר ולהזניח (יש לך את סטרלוק שזה מכרה זהב!!) ישרת אותך לאורך זמן.
קודם כל המון תודה
לקראת הרכישה שקלתי k1200, ואף מצאתי אחד במצב מצוין ומחיר ממש טוב, עם היסטוריית טיפולים מלאה והכל. מה שבסופו הכריע את הרכישה (f800 מול k1200) זה עלות התחזוקה. וסליחה אם נשמע שאני תופס אותך בקטנות, וממש לא, מנוע ה- k מייצר 163 כ"ס בקראנק שהם "רק" 138 כ"ס בגלגל האחורי, לפי בדיקות דיינו שנעשו בארה"ב.
ועל הדרך אזכיר את strelok, הוא איש נדיר, עזר לי מאוד ושיתף איתי המון מהידע שצבר על הכלים האלה. אנחנו בקשר כל הזמן.
בקשר לטיפול בכלי, ממש בימים אלו אנו עובד על שחזור הכלי, למרות מצבו ההתחלתי המצוין, למצב כמעט תצוגה, בקרוב מאוד יגיע לסדנת דיטיילינג, בנוסף לטיפול האישי שלי. מצאתי שהמפיץ הבלעדי של חברת 3m המוכרת נמצאים ממש קרוב לבית ההורים (סדנת ליוגב, אזור תעשייה עפולה-עילית), כך שאקפוץ בקרוב לעשות כמה קניות. דרך אגב, בקנייה ישירה אצלהם המחירים נעים בין חצי לשני שליש לאותו מוצר בחנויות רגילות