1. יש גם כזה: http://www.yad2.co.il/Cars/Motorcycl...ecordID=220916
2. אני סוגר עכשיו על 130 אלף ק"מ. קניתי אותו עם 115 אלף בערך. הקומפרסיה הייתה מעולה. לא אוכל שמן ואין רעשים חשודים. אם האופנוע מטופל, אין סיבה שיעשה לך בעיות.
1. יש גם כזה: http://www.yad2.co.il/Cars/Motorcycl...ecordID=220916
2. אני סוגר עכשיו על 130 אלף ק"מ. קניתי אותו עם 115 אלף בערך. הקומפרסיה הייתה מעולה. לא אוכל שמן ואין רעשים חשודים. אם האופנוע מטופל, אין סיבה שיעשה לך בעיות.
"The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May
כן, זו אופציה מעניינת. ראיתי גם את זה (למרות היותו בצבע שחור)
http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicMot...a0ecdad68244fc
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
אני גם לא אוהב אופנועים בשחור, אבל סה"כ השילוב של הג'אנטים מזהב (למרות שזה נשמע נורא) עובד טוב בצבע הזה, אז זה נסלח.
רק תיסגר קודם על vfr ואז אתה יכול לרוץ עם זה.
עדכן, אה? מעניין מה יצא מכל הדילמה הזו![]()
"The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May
ובכן, אני משוכנע אך עוד לא סגור לגמרי. חבר הציע עוד שחקן - ה- bmw f800st, שגם נראה מתאים וצריך ללמוד את הנושא עוד קצת (לא לחוץ בזמן).
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
כיוון שיש הרבה מיתוסים ואגדות סביב קסם הוי מקס, קבוצת אופנועני הוי מקס (יש לנו מועדון פעיל) מעוניינת בדם חדש, ולכן מאפשרת (בזהירות רבה) למשתמשים חדשים לחוות את היכולות והרכיבה על הוי מקס.
ניתן להביא היום מארה"ב וי מקס אספנות (מודל 85) עם מעט מייל (עוד דבר האופייני לוי) בסביבות ה- 40k ולנסות ולחיות עם הגבלת התנועה לרכב אספנות (בין 0700-0900 בימים א-ה).
היה לא מזמן אופנוע במודל 96 כמדומני שנמכר בזול יחסית בין 25-30 אם אני זוכר נכון. וישנם האופנועים השמורים יותר שנמכרים בלמעלה מ-40 אם הם נמכרים. קשה להשיג אותם אבל אם יש אפשרות באזור התקציב הזה אלה אופנועים מומלצים, שנועדו לחיים קשים ולכן בנויים היטב עם מנועים שמחזיקים לעד.
החכמה כשמוצאים אחד, לעשות את זה מהר כי קשה למצוא כאלה למכירה. - רן
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
תפסיק כבר להלל את הוי מקס!
אתה הורג אותי!
שלי יגיע רק עוד 4 חודשים![]()
המדריך לרוכש וימקס -
קנית מנוע של אוטו. פשק רגליים ושב עליו. נכון נעים? עכשיו תעשה וורום וורום. עוד יותר כיף? עכשיו תאיץ בקו ישר. כבר הגעת לאורגזמה?
יופי.
מעכשיו תהפוך את האיביי בשביל לעבות את הספגטי שמסביב למנוע בשביל לקבל התנהגות שמזכירה אופנוע.
תשאלו את הגרוס על הברייסים והזרוע המחוזקת (בין היתר)
זה בגלל שאף פעם לא היו לך ביצים לרכוב על אחד...![]()
נערך לאחרונה על ידי השושנים; 30-09-2015 בשעה 22:18.
הקקה הזה מפיל כידון בפניות. רכבתי על אחד. של ראש המסדר.
אתה שוכח מי הכיר אותו לפניך.
תלמד לרכוב ותהפוך את החיסרון ליתרון. אלפי רוכבי וי מצליחים לרכוב משנת 85 ועד היום.
אני לא צריך ללמוד.
הדושימושי שלי סלחן ועושה לי המון המון נעימים גם על שגיאות קטנות וחטאים קטנים.
התיאוריה שלי היא שהוא נולד לפני הוי.
קסד בשביל לשאול את הגרוס אתה צריך להביא אותו לכאן.
מעולם לא ראיתי וי ב25 אלף
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)