כעת זה סופי - אלבר-מוטו תייבא את אופנועי טריומף לישראל; מערך הייבוא יוקם בעתיד הקרוב.
http://fullgaz.co.il/%D7%90%D7%9C%D7...8%D7%90%D7%9C/
כעת זה סופי - אלבר-מוטו תייבא את אופנועי טריומף לישראל; מערך הייבוא יוקם בעתיד הקרוב.
http://fullgaz.co.il/%D7%90%D7%9C%D7...8%D7%90%D7%9C/
נקווה שיצליחו כמו הארלי שהם מייבאים ולא דיאלים.
נקווה שהמחירים יהיו כמו דיאלים ולא כמו הארלי 😂
זה עומד להיות דוגמא טובה להבדל בין לקוחות מקלדת ללקוחות אמיתיים.
במשך השנים כאן בפורום פול גז וספייסבוק היו אינספור אנשים שהצהירו שאם טריומף מגיעים הם ישר קונים.
אותו דבר עם רכב חשמלי, כולם כותבים שזה העתיד וכמה זה טוב עד שאתה אומר להם אז תקנה כבר אבל אז מתחילים התירוצים.
הכל יתחיל ויגמר בתמחור הכלי לקהל, שכבת השומן (אם ניתן יהיה לקרוא לה ככה) לכלי הזה חמקמקה.
אם תמחור דגם האדוונצ'ר שלהם יהיה במחיר שנמכרים מתחריו היפנים הכלי ימשוך אליו הרבה
מהמועמדים ואף ינגוס במתחרה הגרמני היקר להחריד,
היבואן הוכיח כבר שדרך החשיבה שלו שונה מיבואנים אחרים, ואם יצליח לזנב בגרמנים/אוסטרים,
וביפנים שמחזיקים קהל המאמין בתוצרת היפנית יהיה לו שוק נרחב וימכור כמות יפה.
אבל כלי שיתמחר גבוה מהיפנים האמינים ובעלי השוק המבוסס ונמוך רק במעט מאלוהי האדוונצ'ר
הבאוורי, שיש לו פה כת מאמינים אדוקה ובלתי מתפשרת, יפסיד את התחתונים האמריקאים שלו.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אני אשית לא מאמין ב שום "תמחור " הגיוני מבחינת הקונה בארצנו.
לא היה ולא יהיה חיה כזות.
אשליות
עוד לא רכבתם על הכלים וכבר אתם יודעים שאתם רוצים לקנות כזה? זה עונה על ההגדרה לקוחות מקלדת.
כי הם בתמונות נראים מה זה סבבה,כמו שכל ילד רוצה שיהיה לו צעצוע כזה.עוד לא רכבתם על הכלים וכבר אתם יודעים שאתם רוצים לקנות כזה?
מנסתם בטח יהיה מלא ביד2![]()
גם במציאות. הייתי בסוכנות בארופה ופשוט הכלים נראים טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
לא רכבתי עליו. ראיתי אחד במצעד הג'נטלמנים בסופיה, הבעלים היה נחמד מספיק לתת לי לשבת ולהניע (וקצת לגזגז). אופנוע יפייפה, קלאסי שנשמע פגז, חוץ מזה שלא היה אופנוע שרכבתי עליו שלא נהנתי ממנו (אולי למעט מנועי 4 בשורה, לא מתחבר).
האופנוע המדובר היה ה-T100 בונוויל אגב. ראיתי עוד כמה מקרוב ביוון והם פשוט מדהימים. שלא לדבר על ג'יימס פרנקו בסרט Nerve, שבשבילי האופנוע ההוא זה כמו ארנולד עם הפאט-בוי לחובבי הטרמינטור - "כזה, לארוז בבקשה".