אני רחוק ממושלם, וניתחתי את הסיטואציה מספיק האמן לי. עברתי גם על עדויות הנהג הפוגע ורוכב נוסף שהיה שם, בנוסף לדוח בוחן, ואני אומר את זה חד משמעית לא הייתה לי דרך למנוע את זה. זה לא עניין של אגו, זה עיניין של מציאות. זה מה היה מה אני אעשה. אני האחרון שבא מאגו, ואני תמיד שמח ללמוד ומוקיר תודה לאלו שמלמדים אותי, אבל שאתה רושם הודעה נוסח "אני מציע שתתחיל ללמוד לקרוא את הכביש..." בלי קונטציה, בלי ידע על מה היה שם, סתם ככה, אין פה שום מידע שתורם לאף אחד וזה סתם מזלזל ומעצבן, במיוחד שזה רק עוד גפרור למסכת הכאוס שאני עובר בימים האחרונים. אז התגובה שלי היא כמובן פאסיבית-אגרסיבית צינית, כזה אני. מקווה שאף עכביש רדיואקטיבי לא נפגע מהדברים שנאמרו, היה לי יום ארוך.
הארגזים שימשו אותי לעבודה וליום יום בעיקר לקניות. הארגז גם די הציל לי את הרגל לדעתי.
ברור לי שאני לא משופשף מספיק עדיין, אני רוכב תקופה די קצרה בסך הכל, ועם הזמן רוכשים יכולות קריאת כביש טובות יותר. התגובה על העכביש, הזיקוקים והצפירה לאורך הדרך היו כמובן הדרך שלי להתמודד עם התסכול שלי. אני ציניקן די נוראי לפעמים.
קורס רכיבה טרם עשיתי, מחכה לתקופה נזילה יותר בזמן. אני בהחלט אשמח לקבל המלצה לאחד ששם יותר דגש על הנושאים האלו של בטיחות ונסיעה חכמה בשעות הבוקר ובכלל בתנועה פקוקה.

ציטוט ההודעה בתגובה