ציטוט נכתב במקור על ידי Jonathan צפיה בהודעה
אני אומר למה אני שואל:
כשאני מביט על רוסי ופדרוזה במהלך ההקפה, רוסי נראה טוב במהלך כל הפניות אבל בישורת זה נראה כאילו דני אכל חריף הודי כשהימאהה עוד לא התעורר בבוקר.
יותר מכך , במיוחד בחצי השני של המירוץ דני נראה מתנדנד על המתלים בעוד רוסי שתול היטב ביציאה מהפניות עד...
עד שמגיעים לישורת וחוזר חלילה
אם תבחן את כל ניסיונות העקיפה של רוסי תגלה שכולם היו על הבלמים בכניסה לפניה כשבעצם רוסי לוקח קו פנימי יותר בכניסה לפניה, בולם מאוחר מפדרוסה, מגיע מהר מדי לפניה ומפספס לגמרי את היציאה מהפניה כשהוא יוצא רחב ומשאיר לפדרוסה את הקו המהיר יותר. בפניה 7 בהקפה האחרונה פדרוסה עושה לרוסי את אותו הדבר אבל מצליח לשמור על הקו. רוסי, לרוע מזלו נמצא בקו חיצוני לפדרוסה, נדחק לשולי המסלול ומאבד אחיזה לשבריר באחורי.
בישורת האחורית, שהיא הארוכה מבין שתי הישורות בארגון פדרוסה פותח פער שנסגר על ידי רוסי בכניסה לפניה. השדרנים המקצועיים מדברים במונח של "גראנט" שנותן יתרון להונדה ביציאה מהפניה על הימאהה שגדל לאורך הישורת. אני מניח שהם מדברים על היכולת של ההונדה להוריד יותר כח לאספלט בשיא הפניה ואחריה כך שההונדה מגביר את המהירות בקצה מהיר משל הימאהה ביציאה מהפניה ומיד אחריה.

לו הישורת הייתה החלק היחידי במסלול בו רוסי נחות מפדרוסה, רוסי היה מוצא לכך פתרון. הוא לא והוא ניסה ועוד איך.

איללכא...ומרוצים טובים