ורסיס 1000?
אהלן אנשים,
אז לאחר כשנתיים שלא רכבתי , החלטתי לחזור לרכב... האופנוע האחרון שהיה לי היה Z800 (בעברי היו לי : MT09 , R6, CBR600RR, Hornet 600 ועוד כמה 250/קטנועים).
יש לי רכב (לימים גשומים) ואני מחפש אופנוע ליום יום. הנסיעה היומית שלי לעבודה היא 80KM כל כיוון (160 ביום).
בעבר עשיתי זאת על ה MT ועל ה Z800 והיית לי בעייה קשה בגלל היעדר מיגון רוח (הוספתי משקף יחסית גבוהה יותר אך לא מהענקיים).
אני מעוניין בואפנוע ספורטיבי (מנוע 4 בשורה/3 צילינדר של ימאהה), מנוע עם מעל 100 כוחות סוס, יכולת בסופי שבוע לרכב בימי מסלול באופן "אגרסיבי" ולא להתבאס עם אופנוע בעל היגוי כבד
והתקציב שלי נע בין 60K-70K.
מבחינת אופנועים חדשים, ראיתי שמה שנכנס בתקציב הם שוב פעם כמובן Z900 ו MT09. ואני שוב נתקל כאן בבעית המיגון רוח...
האם יש איזשהו דגם שעונה על הדרישות שלי שאני מפספס? (חשבתי על ה TRACER אך מביקורות ומאשנים הבנתי שהוא פחות מהנה בימי מסלול אך כן עונה על הצורך של הנסיעות היומיומיות) או לחליפין פיתרון לבעיית הרוח בנייקדים הללו?.
honda cbr650r החדש?
לCB650R יש "רק" 95 כ"ס וגם לו אין מיגון רוח.
ההיגוי שלו באמת קל והוא דבוק היטב לאספלט אבל הבולמים שלו קשיחים למדי ותנוחת הרכיבה עליו נוטה לצד הספורטיבי של הנייקדים כשהמושב קצר ולא מאפשר תזוזה קדימה/אחורה.
לנסיעות קצרות הוא סבבה לגמרי ולימי מסלול הוא כנראה אחלה אבל כשמדובר ב160 ק"מ יומיים, הוא כנראה יהיה פחות נוח מהMT09 והZ900.
[QUOTE=JohnnyDough;144835]לCB650R יש "רק" 95 כ"ס וגם לו אין מיגון רוח.
ההיגוי שלו באמת קל והוא דבוק היטב לאספלט אבל הבולמים שלו קשיחים למדי ותנוחת הרכיבה עליו נוטה לצד הספורטיבי של הנייקדים כשהמושב קצר ולא מאפשר תזוזה קדימה/אחורה.
לנסיעות קצרות הוא סבבה לגמרי ולימי מסלול הוא כנראה אחלה אבל כשמדובר ב160 ק"מ יומיים, הוא כנראה יהיה פחות נוח מהMT09 והZ900.[/QUOT
התכוונתי לדגם הספורט , לא הנייקד.
לו יש פיירינג \ מיגון רוח
והוא ספורט תיור
וגם בתקציב
80 קילומטר לכיוון, לעבודה, כול יום?
אם אני עושה 20 אני חושב על להתאבד. שאפו
Z1000SX - ספורט תיור קלאסי.
ספורטיבי ונוח גם לנסיעות ארוכות.
מגיע עם מיגון רוח מעולה וקליפאונים גבוהים מה שמאפשר שיוט מהיר ונוח.
אם אתה לא חייב חדש 2017 צורה חדשה נכנס יופי בתקציב
דווקא יש תחלופה בלוחות. אני מאמין שאם תעקוב ותהיה זריז תמצא, כלים עם נתונים טובים נמכרים די מהר.
תבדוק גם את ה - GSX-S1000F , הוא קצת יותר קליל מה- Z1000SX
Sent from my SM-N960F using Tapatalk