Gsxs1000f 2017
לא שלי ואני לא מכיר את המוכר
https://www.facebook.com/groups/1611...58966627703708
Gsxs1000f 2017
לא שלי ואני לא מכיר את המוכר
https://www.facebook.com/groups/1611...58966627703708
160 קמ ביום על נייקד זה תענוג מפוקפק מאד
מציע לשקול שוב את הבחירה בקטגוריה הזאת
דווקא הטרייסר 900 שחשבת עליו יכול להיות אופציה סבירה
יש נוחים ומרווחים מהטרייסר 900 אבל הוא גם יעשה את זה בלי בעיה.
Tracer 900
הטריסר 09 אופנוע מעולה שעושה הכל בצורה מצוינת יש לו מנוע נהדר ושובב, חלוקת משקל נהדרת
וגם עם הארגזים הוא נראה בסדר, את המתלים שלו אפשר לשפר בקלות, והיה היה יכול להיות מספר 1
אבל רק דבר מעיב על החגיגה שלו.
הורסיס 1000.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אני רוכב קרוב ל200 קילומטר ביום על דוקאטי מונסטר וכל עוד אני לא עובר את ה150 קמ"ש אין לי בעיה של רוח בכלל. זה די עניין של המבנה של האופנוע.
הנוחות והשימושיות לא מסתיימת ברכיבה ומיגון הרוח בלבד, כשמשתמשים באופנוע ככלי ראשי לגמיעת מרחקים יש להביא בחשבון
משתנים רבים נוספים כיוון שהמשימה היא לא רק להגיע מהר מנק' א' לנק' ב'.
מי שגומע מרחקים יצטרך בנוסף על הציוד האישי ליום עבודה גם ערכות ע"'ר תיקון פאנצ'ר, ציוד אלקטרוני, ועוד, הוסף על כך מקום
לציוד אישי בסוף הרכיבה או בעצירות בדרך, מקום לבקבוק מים, קניות קלות ועוד, ולפתע הרעיון של אופנוע נייקד הופך לבעייתי.
הפרסומת אומרת "את הכי יפה כשנוח לך" ככה זה גם באופנוע הוא הכי שימושי ונכון כשנוח לך והוא ממלא את הצרכים שלך.
לכן הגולדווינג אופנועי האדוונצ'ר ההארלי הגדולים מצוידים בהמון מקום לדברים הכרחיים גם מחוץ לזמן הרכיבה. הרעיון המסדר מאחורי
הקונספט כשאתה רחוק מהבית הבית נוסע אייתך.
אז לא צריך להגזים ביום יום אני מתנייד עם ארגז גדול אחד וזה מספיק+ אבל בכל טיול מעבר לרכיבה שבת קלה מצטרפים אלי עוד שני
ארגזים ניתקים מקוריים, ככה אני מרוויח משני הצדדים תרתי משמע!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
מסכים, נוחות זה לא רק מושב ורוח, זה גם אחסון ועוד. ארגזים אפשר לשים גם על נייקד, אם כי אני אישית בוחר שלא לשים על המונסטר שלי.
200 קילומטר זה לא מעט, אבל גם לא כל כך הרבה בשביל לסחוב איתי את הבית. מה שאני מוצא לנכון לסחוב נכנס בקלות בתיק גב קטן או בתיק זנב, ובמקרה הכי גרוע אני תמיד קרוב לעיר כלשהי אז הכל אמור להיות די בסדר. גולדווינג זה סבבה אבל זה אוברקיל מטורף בשבילי כשמדובר לנסוע לעבודה.
אני אומר ש160 קילומטר ביום זה לא מעט אבל לא הרבה מידע בשביל נייקד כיף.
הגולדווינג הוא טורר למרחקים ארוכים. יש עוד כלים בז'אנר והוא 100% אופנוע ו0% מכונית, גם אם הוא לא לטעמך.
אני מסכים איתכם שבהחלט שימושיות לא נמדדת רק במיגון רוח... אך צריך לזכור את הרצונות שלי פותח השרשור(אני). אני מעוניין באופנוע שעדיין יהיה בעל אופי ספורטיבי ושאוכל להתנייד איתו ביום יום (160 קמ) שייכנס לתקציב שלי כ 60-70 אלף שח.
כמובן שבקטגורייה הספיצפםית שאני מחפש נכנסים ישר ה GSXS1000F וה ZX1000SX אך הם כלים שלא קל למצוא בקמ נמוך (וכן אני מעוניין בקמ נמוך מכיוון ואני גומע מרחקים גדולים ואיני רוצה כבר בעוד כמה חודשים להגיע לבלאי מורכב של אופנועים בעלי קמ גבוהה יותר) ובמצב נקי מתאונות וכדומה.
מה שכן נכנס בתקציב הם הנייקידים MT09 (איני אוהב את אחיו הטרייסר מכיוון ולא עונה על דרישות הספרוטיביות שלי אישית בכלל הגודל השונה שלו לעומת אחיו הערום), Z900 גם נכנס דיי יפה ואף חדש ומכאן ההתלבטות.