חשוב לך האפשרות של האינטרקום בין 4 רוכבים? או הסתכלת על ה4 בגלל הרמקולים JBL?
מחפש המלצה לדיבורית.
מה קריטי לי:
איכות שמיעה (מוסיקה,רדיו,gps).
זמן סוללה.
בדקתי קצת, הפריקום 4+ נשמעת כמו רכישה טובה אבל יקרה (1000 שקל באמזון כולל מיסים).
איך הדגמים הפחות מתקדמים?
פתוח גם לאפשרויות נוספות.
חשוב לך האפשרות של האינטרקום בין 4 רוכבים? או הסתכלת על ה4 בגלל הרמקולים JBL?
אני משתמש בפריקום 2 כבר יותר משנה ומאוד מרוצה.
אני משתמש בה למוזיקה, מעט gps ושיחות כשיש כאלה, בערך שעה ביום. החיבור לטלפון עובד מהר ואני מטעין אותה בערך פעם בשבוע. קניתי אותה באמזון, לא זוכר מחיר אבל זה כנראה היה נמוך יותר מ 75$ כי אני לא זוכר ששילמתי מיסים.
http://fullgaz.co.il/%D7%A6%D7%99%D7...0%D7%95%D7%AA/
אז מצאתי את זה מ2017.
האם זה אכן המצב? אין הבדל בין הדגמים (נוציא מהמשוואה את הפריקום 4+ שהוא חדש יותר) חוץ מהאינטרקום?
טוב, הצלחתי למצוא את הפרטים של ההזמנה שלי, אני קניתי את הדיבורית במחיר 129.56$, כולל משלוח ומיסים. נכון לאותה תקופה זה היה מחיר זול ממחיר השוק בארץ. ה''חיסרון'' היחידי שמצאתי היה איבוד האחריות (אחריות רק בארה''ב), אבל מניסיון עבר עגום האחריות לישראלי בארץ שווה פחות מהאחריות לישראלי בארה''ב.
הנה לינק למוצר מהחנות שממנה קניתי (שין לב שהמחיר עלה מאז):
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01N0...?ie=UTF8&psc=1
כמוכן, ישנן חנויות נוספות שמוכרות במעט יותר זול.
אז אני מחזק את גם ממליץ על Freecom 2, אני איתה כבר הרבה זמן ומאוד מרוצה. לא יצא לי לשמוע את הJBL. שים לב שהרמקולים בקוטר גדול של 40mm, אז תוודא תאימות לקסדה שלך.
לפני כמה חודשים קניתי בארץ פריקום 4+ ממשווק רשמי. גם אחרי הנחה שקר כלשהו זה עלה עשרות אחוזים יותר מיבוא אישי מחו"ל.
כעבור כמה ימים, עדכון שלהם גרם לבעיה תפעולית די רצינית. ביצעתי פניה רשמית ומסודרת דרך המשתמש שלי באתר שלהם, הם הבטיחו לחזור אלי בתוך משהו כמו יומיים ועד היום לא שמעתי מהם. בינתיים הבעיות הקריטיות תוקנו בעדכון שהגיע כמה שבועות אח"כ ועדיין לא הכל מתפקד כמו שצריך. האינטגרציה עם גוגל לא מתפקדת ובחירה בעברית שוברת את הממשק הקולי.
איכשהו ציפיתי לקצת יותר מחברה ישראלית שיושבת ברעננה...
חיפשתי באינטרנט, לא הצלחתי למצוא אם מתאים לקסדה שלי או לא
ב-nolan יש שקעים ייעודיים לרמקולים אבל לא מצאתי בשום מקום מה המידה שלהם.
ניסיתי לחפש אפילו מה המידה של הרמקולים של המערכת של נולאן, גם זה לא מצאתי.
הבעיה העיקרית היא שציפית. כל היבואנים של מוצרי החשמל בארץ (הייתי אף מרחיב את ההכללה לכל היבואנים בארץ באשר הם) מסתכלים על הלקוח כאל מטרד שרק מנסה לחלוב ממנו עוד כמה שקלים. זאת המנטליות כאן, שבכל מחיר לא מוכנים לצאת פראיירים ויעשו הכל כדי לעשות קופה על חשבון האחר, כשזה מגיע מלקוח רנדומלי אפשר לתרץ את זה כעשבים שוטים, אבל כשזה מגיע מחברות גדולות ורווחיות אז מבינים שזאת אידאולוגיה. לא צריך להתאמץ כדי לראות את זה בגופים הגדולים בארץ (ממשלתיים, צבאיים, פיננסיים וכו'), הלקוח האם כדי לממן את האתנן, והמטרה של ''נותן השירות'' היא להתחמק ככל האפשר ממתן השירות הזה.
לפני לא מעט שנים נפל לי האסימון בנושא לגבי מוצרי אלקטרוניקה, ומאז אני מאוד משתדל לקנות מוצרים האלו רק בחו''ל (בעדיפות לארה''ב), כי גם ככה האחריות בארץ מסתכמת בנפח נפש.
אבל הם לא יבואנים... החברה עצמה ישראלית... זה מה שהופך את העסק לקצת פויה מבחינתי.
https://www.youtube.com/watch?v=fc3fYBA6-Jg
עבדתי בחברה ישראלית (ותיקה וגדולה הרבה יותר) שפיתחה ויצרה מוצרי אלקטרוניקה צרכניים.
היא ייצאה אותם לכל העולם ולמרות שהשוק המקומי היה זניח, מערך השירות והתמיכה שלו היה גדול בצורה חסרת פרופרוציה.
היתה הבנה שהלקוחות המקומיים חשובים במיוחד כי אין חסמים של שפה ומנטליות, קל לעבוד איתם וקל לקבל מהם פידבק מהיר וענייני.
שחררת קושחה ופתאום מופיעים באגים משונים שחמקו מהQA? תוך 15 דקות אתה אצלם ורואה את התקלה מול העיניים.
קל גם לרצות אותם...
כן, אז קארדו לא כאלה. מסיפורים שקראתי הם לרוב מתייחסים ללקוחות ישראלים גרוע יותר מבינלאומיים.