יש לך בעיה של שטח אין מה לשבור את הראש.
או לא עשו את השטח ישר או שיש בעיה בשפה של הבלוק \ הצילינדר לא נכנס טוב \ ישר לבלוק מסיבה כלשהי.
לגבי שטח - אפשר לעשות שטח בזווית וזה יראה ישר ויפה,אל תסמוך על כל בית מלאכה לא חסרות טעויות.
שלום לכולם!
יש לי בעיה שאני אוכל איתה תראש הרבה זמן ומבקש עזרה ממכם ולמי שיש ניסיון אפ המנוע הנ״ל.
קניתי את האופנוע אם בעיה חשמלית שסודרה, האופנוע שופץ כולו והגיע שלב המנוע, נעשה בוכנות אצל הבעלים הקודמים ומאז לא הונע בגלל הבעיה החשמלית, אני פתחתי את הראשים בגלל שבבים בראש כתוצאה מקדיחת בורג אכול וסיליקון ששמו ביחד אם האטם ראש (מה שלא נראה לי), הוחלף אטמי ראש והראשים נסגרו, שסידרתי את הבעיה החשמלית הכלי הניע אבל התחילה הבעיה הנ״ל (קומפרסור במים), המנוע פורק שוב וראיתי סימני דפיקה קלים (כנראה שהבעלים הקודמים שעשה את המנוע דפק קליל אם פטיש גומי כדי להכניס את הצילינדר למקום (הצילינדרים שקועים בבלוק במנוע הזה), החלפתי צילינדר קד חדש ושתי אורינגים ומתחת לצילינדרים והמנוע נסגר ועדיין קיימת הבעיה, הראשים שנראו ישרים ויפים נשלחו ליישור שטח ובנוסף נתתי מריחה קלה של סיליקון איכותי באיזור האטם והוספתי סיליקון בנוסף לאורינגים מתחת לצילינדרים כדי למנוע דליפה של לחץ מאיזור גל הארכובה, עדיין קיים לחץ ואני עובד עצות.
יש לך בעיה של שטח אין מה לשבור את הראש.
או לא עשו את השטח ישר או שיש בעיה בשפה של הבלוק \ הצילינדר לא נכנס טוב \ ישר לבלוק מסיבה כלשהי.
לגבי שטח - אפשר לעשות שטח בזווית וזה יראה ישר ויפה,אל תסמוך על כל בית מלאכה לא חסרות טעויות.
השטחים נעשו אצל ברזני, הצילינדרים נכנסים טוב לבלוק והם טיפה בולטים בגלל האורינגים מתחת לצילינדרים (שחדשים גם הם) וכשסוגרים את הראשים הם נלחצים פנימה, הצילינדר הקד חדש גם הוא והאחורי נראה יפה וחלק בשטח, אטמי ראש חדשים ומעט סיליקון על השפה למיגור בריחות, הרכבתי אתמול את המנוע אחרי היישור ש
השטחים נעשו אצל ברזני, הצילינדרים נכנסים טוב לבלוק והם טיפה בולטים בגלל האורינגים מתחת לצילינדרים (שחדשים גם הם) וכשסוגרים את הראשים הם נלחצים פנימה, הצילינדר הקד חדש גם הוא והאחורי נראה יפה וחלק בשטח, אטמי ראש חדשים ומעט סיליקון על השפה למיגור בריחות, הרכבתי אתמול את המנוע אחרי היישור שטח והוספת חומר אטימה לאורינגים מתחת לצילינדרים כדי למנוע ודאי מהלחץ בחלל הקראנק לעבור למערכת הקירור, המצב יותר טוב מפעם שעברה שעף מים בלחץ והמצב היה יותר בעייתי, אחרי עמידה של יום גיליתי מים בסעפת פליטה הקידמית (האחורי עדיין לא נבדק, אבל ראיתי מכיוון המצערת שלו שיש טיפות קלות על השסתומי יניקה אז כנראה שהבעיה קיימת גם שם), מה אתה מציע?
עזוב איך נראה ומי עשה.
אם בורח יש בעיה של שטח - החלקים לא יושבים טוב אחד על השני.
זה צריך להיות פלס.
נסה בלי אורינגים אם אפשרי.
אין צורך בסיליקון באטם ראש.
סיליקון לא יכול להחזיק שם הוא ידלוף זה עניין של זמן.
הייתי בסיפור הזה עם הג'ילרה שלי בסוף החלפתי ראש וצילינדר.
פתחתי את המנוע הזה בערך 15 פעמים.
הבעיה הייתה שטח.
ועשיתי 5 פעמים שטח. בכמה מקומות.
ניסיתי כמה סוגי סיליקון וגם דבק אנירובי.
שום דבר לא החזיק רק החלפה פתרה את זה.
פתחתי את המנוע כבר 5 פעמים, פירוק קשה ומעייף, שמן חדש שהולך לפח, אטמים וכו׳, ובנוסף פירוק שתי ראשים לא אחד, האופנוע כבר משופץ כולו ורק הקטע הזה דופק אותי, אתה אומר החלפת ראשים תפתור את הבעיה? הקטע הוא שכשאני לוקח את הצילינדר ומצמיד לראש ללא אטם הוא נראה צמוד ומדויק מאוד, הבלוק יכול גם להתעוות? אצל מי ביצעת את יישור השטח?
אני לא יודע להגיד בדיוק מה אתה צריך כי אצלך הראש מתהדק על הבלוק.
אז יכול להיות שהבעיה גם בבלוק או רק בבלוק אבל יותר סביר שהיא בראש \ צילינדר.
הבלוק גם יכול להתעוות הוא בקרבת התא שרפה.
מה שבטוח הוא שיש בעיה של שטח.
זה לא משהו שאתה יכול להרגיש או לראות.
הבעיה אצלי הייתה יישור שנעשה בזווית,השטח היה נראה מושלם ועם היד הייתה התאמה מעולה.
ביצעתי את השטח אצל ניקי,אצל הבחור עם הבובות בויטרינה ביצחק שדה ובעוד מקום שאני לא זוכר את השם.
אולי שווה לך ללכת עם המנוע לעסק שמתמחה בראשים,בזמנו מצאתי עסק בפ"ת שהיה לו מכשיר לבדיקת שטח לא הלכתי בסוף.
נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 18-06-2019 בשעה 21:27.
בפעם הראשונה שהלכתי לברזני אם הראש הקד להתייעץ איתו אם צריך שטח הוא אמר לי שהוא לא יכול לעשות את הראש הזה כי בגלל הצורה של הראש אין לו איך לתפוס אותו על המכונה, בפעם השניה כבר היה את אח שלו שלא דיבר על צורת הראש, כנראה שהעובד ביצע את היישור באלכסון טיפה ופה הבעיה. מה עושים במצב כזה אני לא יודע, החלפת ראשים זה בערך 5000 שקל ראשים ערומים לא כולל מיסים, השאלה אם יש מה לעשות אם הראשים הקיימים או לעזוב אותם בצד כי אין דרך לדעת את הזוית המתאימה ליישור ולחפש ראשים אחרים.
אי אפשר לתקן ראש שגילחו עקום הוא פסול.
אפשר להוריד לו עוד על מנת ליישר אבל כנראה תגיע לתושבות של השסתומים ואם לא תצטרך לפצות עם אטם - זה לא ריאלי ולא משתלם.
לא יודע מה להגיד לך,ללכת על בטוח זה להחליף ראשים וצילינדרים.
לפני לוודא שאין בעיה עם הבלוק.
אולי שווה לייבא מנוע שלם לחלקים.
נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 18-06-2019 בשעה 21:53.
צילינדר קד חדש שמתי , אחורי גם חדש לפי מה שאומר הבעלים הקודמים, חשבתי על מנוע קומפלט מחול אבל בטח יהיה בעיה אם הרישוי, לחלקים פחות בא לי להתעסק בלפתוח מנוע חדש, איך אפשר לבדוק את הבלוק? מי זה הבחור בפתח תקווה יש לך שם של המקום?
יצא לך להתנסות בחומר הזה copper head gasket spray? קראתי באיזה פורום בחול על זה, לא כלכך מבין אנגלית https://www.apriliaforum.com/forums/...ad-Gasket-leak
אולי זה יעזור לך
https://www.ebay.com/sch/i.html?_fro...LH_TitleDesc=0
יתכן שיש סדק קטן בראש, והבריחת הלחץ משם.
את בעיות האטמים כבר שללת (בהנחה וסגרת את הראשים כמו שצריך, במומנט ובהצלבה) כך שאין טעם לנסות עוד ועוד סיליקון. זה לא יעבוד, נקודה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
יש התקדמות?
נערך לאחרונה על ידי ziki; 02-07-2019 בשעה 11:09.