הכלי עדיין באחריות, מה אתה מסתבך? קפוץ למוסך הראשי
שלום לכם,
לפני שלושה חודשים+ רכשתי wr125r 2015 חדש וכעט הוא עומד על 2800 קמ. לפני כשבוע הוא התחיל לעשות לי בעיה בהנעה, זאת אומרת הכלי צורח טיפה ולוח המכוונים והנורות סוג של מהבהבים עד שאחרי כחמש שניות הכלי מניעה. וגם שמתי לב שהטורים שלו תמיד לא קבועים, ולפעמים האופנוע במצב סרק עומד להכבות כל שניה. משהו אולי יודע מה הבעיה? תודה לעונים.
הכלי עדיין באחריות, מה אתה מסתבך? קפוץ למוסך הראשי
יש טעם לנסוע בשביל זה, זה עלול להיות בעיית טעינה (יש יותר מסיבה אחרת אפשרית, וגם יותר מ-2) ולעלות לך כמה מאות\אלפי שקלים. נראה לי יותר קל לנסוע.
לנתח את התקלה עפ"י התאור - יש לי ספק רב שמישהו יצליח.
מצבר חלש.
צריך גם לרכב לפחות שעה ולא 5 דקות.
מצבר מת? ווסת טעינה?
כיוון טורים?
מה אמרו במוסך.
מצבר, לדעתי בעיית טעינה/ זליגה
האחריות על המצבר היא כ-3 חודשים, ככה נמסר לי מהחברה
במוסך לא בדקו בכלל ואמרו שזה מצבר, כנראה רצן לדחוף לי מצבר חדש.
התקשרתי למטרו והתשובה שלהם הייתה:"אנחנו לא יכולים לעזור לך" או במילים אחרות: נגמרה האחריות, לך תז***ן.
עכשיו אני שואל את עצמי, הכלי יצא מהחברה לפני 5 חודשים, ועל הכביש כ-3 חודשים. לא הגיוני שמצבר שאמור להחזיק כ 3-4 שנים מת אחרי שלושה חודשים.
גם מסובך להגיע למצבר באופנוע שלי.
בקיצור- אכלתי אותה.
ממש אבל ממש לא אכלת אותה,האחריות לאופנוע תופסת בכל מוסך מורשה ולווא דווקא של מטרו,
אתה יכול להגיע למוסך אחר של מטרו עם האופנוע לבקש שיבדקו,אם זה אכן מצבר בעייתי אז שיחליפו מצבר במוסך ויבדקו אם הבעיה חוזרת,הכלי שלך באחריות אתה לא זה שצריך לשלם על הנזק.
כל חלק חדש יכול להתקלקל,זה מה שקורה שיש יצור המוני ולא כל חלק שיורד מפס יצור נבדק.
אם אתה מגיע למוסך ושוב מנסים לנפנף אותך אז פשוט תדבר עם שירות מטרו ותגיד להם בשיא הנחמדות שאם אין להם פיתרון בישבילך אתה עובר לעורך דין.
לי זה עזר פעמיים
תקשיב, האחריות על מצבר יש רק 3 חודשים. ככה שהם לא חייבים לי כלום מבחינת מצבר ומבחינתם. זה מכעיס שבכלי חדש ועוד ימאהה הולך מצבר כלכך מהר.
וגם אם אני הולך למוסך מורשה של ימאהה ויבקש שיבדקו לי את זה, הבדיקה תעלה כסף, ואם יחליפו לי מצבר זה יעלה עוד כסף(יותר ממוסך רגיל) ככה שאני בדילמה מה לעשות.