ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
אגב תלונות סיפורים וביקורות לגבי המשטרה ופועלה אפשר לשלוח לאלי לכתובת:

Idonotgiveashit@gmail.com
אבל כמובן שאין שום דבר מהביקורת ברמה האישית. יש לי עוד חברים במשטרה וברור שהכסף מהקנסות לא צבוע- כמו בכל משרד ממשלתי אלא זורם לקופה הכללית. זו גם לא שאלה של צד פוליטי כי יש באצבע המאשימה שלי דברים בסיסיים לפני שמגיעים לערבים ו\או חרדים. אתמול דיברתי על זה...בשעה שישבנו מאחורי פקק שמאלי בשש עם חבר שהתנדב ביחידת האופונעים.

אוסיף ואומר שלמרות שהתקשורת מנסה לצייר את ישראל בדירוג גרוע לנפגעים ותאונות זה לא נכון (פר נפש) וגם את "שורש" הבעיה של שיפור תשתית כבישים (להרחיב את 90 "המסוכן") אני לא קונה. הסיפור בעיני מתחיל ונגמר בהתנהגות הנהג הישראלי. העניין שאפשר לשנות התהגות ע"י אכיפה והסברה - לדוגמא אם אתה זוכר את הקמפיין לחגורת בטיחות שבסה"כ היה מוצלח. זה פשוט לא קורה ולא יכול לקרות כל עוד משטרת התנועה מתרכזת בעבירות מהירות ומתעלמת מהצדדים האחרים. אולי צריך לסייג את האכיפה כלפי השימוש בניידים שלמרות שנכונה מבחינת תעדוף היא עניין של שנה שנתיים ולא ברור עד כמה אפקטיבית. אני משער שכל אופנוען ממוצע כולל אתה ואני היה בוחר להפעיל את משטרת התנועה אחרת. אם זכרתי שאתה במשטרה? לא ובכל זאת הביטוי משטרע אולי היה לא במקום. מתנצל ונתראה.