עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 45

אשכול: ביטול דו"ח

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי MyUserName צפיה בהודעה
    לא מבין איך הגעתם לווילי)) מדובר על "
    נהיגה באופנוע ללא קסדת מגן" בלבד. עשיתי כמה סיבובים במהירות עד 30 קמ"ש על המגרש ריק לגמרי.
    לנסוע 100 קמ"ש על כביש מהיר עם קסדה על הראש (שזה חוקי) פי 1000000 בערך יותר מסוכן.
    אופניים חשמליים נוסעים על 25 קמ"ש ובכל זאת יש להם חובת קסדה.
    אני יודע שזה ישמע לך אולי מוזר, אבל אם אתה נופל ב30 קמ"ש ומקבל מכה בראש אתה בהחלט יכול למות או להיפצע קשה.
    אנשים שברו רגליים מזה שנפל להם האופנוע בחנייה בעמידה, אני דפקתי את הברך בתאונה על איזור ה30 קמ"ש.
    לא מבין על מה אתה בא לבכיין, יש חוק - עברת עליו - שא בתוצאות כמו גבר.

ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    כן. חרא משטרה, או יותר נכון - חרא חוקים. למה בדיוק אכפת למישהו שרוכב עושה ווילי בלי קסדה במגרש ריק? בן אדם חופשי לסכן את עצמו. זה בחירה שלו בלבד.
    החיים שלי הם שלי בלבד - לא של מדינה. אני 100%. עם הרוכב, שינסה לבטל דו״ח מפגר הזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    אני איתך, אתה צודק במלוא מאת האחוזים. ולא משנה מה יאמרו כל הטהרנים בפורום, לחיות בשקט לא נותנים כאן, אבל גם למות בשקט לא.

נהיה מעניין
    נערך לאחרונה על ידי the striker; 01-07-2019 בשעה 09:40.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי erez59 צפיה בהודעה
    ^^^^^^
    אכן חפרת מספיק.
    אם היית מדויק בטענות שלך, ניחא, אבל אף אחד לא אוהב לקבל ביקורת, בפרט אם היא תלושה מהמציאות.
    אף אחד מאיתנו איננו מלאך, או רובוט מתוכנת ולעתים אנחנו עוברים על החוק שלא במודע ועתים אף במודע.
    רוב הכותבים, שפונים לעזרת הפורום בשאלות לגבי דו"ח שקבלו, אינם מודים בעבירה שבצעו ומחפשים דרכים/כשלים, למזעור הנזק. פות"ש, כבר בהודעתו הראשונה, הודה בעבירה. אני מסכים שהוא לא התבכיין, אלא רק שאל שאלה, אבל עצם הכתיבה בפורום, גוררת תגובות המתייחסות לכלל העונים, שאם תתחיל לצטט בתשובתך כל אחד ואחת מהמגיבים, זה יראה מגוחך, כמו התגובה שלך.
    גם אני נוטה להאמין שאתה לא ילד מטומטם ולכן מתפלא שלא הצלחת להבין, ש"השושנים", לא טוען נגד מי שבוחר שלא לנהוג כחוק, אלא אומר, שמי שבוחר לעשות כך, שלא יבכה כמו ילדה קטנה. (וכן, נשים נוטות להיות רגישות יותר מגברים וילדות נוטות להיות רגישות יותר מילדים).
    לגבי הדוגמאות שלך, תחסוך מאיתנו סיפורים, אותם אתה לא יכול לגבות בעובדות. בדיקת אלכוהול... בבון... התבאס... זרק... הדבר היחידי שניתן להבין מהדרך בה תיארת את האירוע, זה שהינשוף לא היה תקין באותו הרגע וזה ששוטרים הציקו לך אין ספור פעמים, אולי אומר שאתה צריך לבדוק את עצמך, כי לא סביר שבמשטרת ישראל, יש איזו קנוניה נגדך.
    תודה על האישור שלך לגבי החפירה, באמת לא הייתי בטוח.
    אבל הנה עוד קצת, רק כדי להיות ממש בטוח:

דיוק בטענות?
    מה לא מדויק בטענה שיש מוסר כפול ואין חוק אחד לשוטרים ולכלל האזרחים?

אף אחד לא אוהב לקבל ביקורת, יופי, כל הכבוד.
    ביקורת תלושה מהמציאות? תהנה לחשוב ככה.

"רוב הכותבים, שפונים לעזרת הפורום בשאלות לגבי דו"ח שקבלו, אינם מודים בעבירה"
    זה בדיוק למה אני מצטט בתגובה שלי תגובות אחרות כדי שיהיה ברור בדיוק על מה אני מגיב.
    נראה מגוחך בעיניך? לא נורא, תתמודד.

אתה מתפלא שאני לא מצליח להבין ש"השושנים", לא טוען נגד מי שבוחר שלא לנהוג כחוק, אלא אומר, שמי שבוחר לעשות כך, שלא יבכה כמו ילדה קטנה?
    זה למה:

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    רוכבים שחושבים שהם יכולים להחליט בשביל כולם איזה חוק הם שומרים ואיזה לא
    יש חוק, בבקשה לכבד אותו, אנרכיה לא תעזור לאף אחד.
    ואם הסיפורים שלי לא טובים לך, אתה מוזמן ללחוץ על הכפתור הקטן שיסנן לך את כל ההודעות שלי ולחסוך אותם מעצמך.
    לגבי עובדות, אתה מודע לעניין שאתה בפורום באינטרנט, כן?
    אני בכלל כנראה ילדה בת 8 שכותבת מהאייפון מהספסל בהפסקה בבית ספר.

אבל אני אמשיך בסיפור "הבדיוני" שלי ואגלה לך שהינשוף עבד מצויין, פשוט מי היה מאמין, באמת לא שתיתי!
    אבל השוטר התבאס כי לפני זה הוא לא האמין לי שאני לא שתיתי כי: "אני שומע מוזיקה של שיכורים" (משער שזאת מחמאה להנדריקס, אבל אני לא לגמרי בטוח...)

ומי אמר לך שאין קנוניה נגדי? אתה יכול לסמך את זה בעובדות? או שאתה כמוני, סתם מספר סיפורים שאתה לא יכול לגבות בעובדות?

במעט הפעמים שרכבתי על מדים הקפדתי שבעתיים לרכוב כחוק, יעידו כל חברי שמעולם לא ביצעתי במודע עבירת תנועה ברכב המסומן
    כמשטרתי. אפילו לא חניה במקום אסור.

כשאני על אזרחי ועל חשבון הזמן הפרטי שלי אני מקפיד פחות ואם אתפס לא אזדהה כאיש משטרה.
    אם ככה, אני מוריד את הכובע.

אפס ציניות.

והלוואי שכל השוטרים שהייתי פוגש היו מתנהגים ככה.

שוב, אפס ציניות.

Cool

שמענו את הגרסה של פותח השרשור שזו הייתה תגובתו הראשונה בפורום עכשיו אני אצייר תמונת מצב אחרת:

שבת בבוקר, מגרש חנייה גדול, אופנוע MT שקר כלשהו מבצע פעלולי סטנס ווילי וסטופי, רוכב עם גופיה לבנה מכנסים קצרות,
    וסנדלים ללא קסדה על האופנוע ניידת עוברת בסביבה ומתעלמת....

חרא משטרה.

ניידת עוצרת את הרוכב והטענה שלו שימנתי את השרשרת רק בדקתי.

חרא משטרה.

ניידת נותנת דו"ח על רכיבה ללא קסדה

חרא משטרה.

ניידת לא נותנת דו"ח לעבריין

חרא משטרה

ניידת לא עוברת בסביבה.

חרא משטרה

רוכב מחליק על השמן של עצמו ונפגע.

חרא משטרה

רוכבים שחושבים שהם יכולים להחליט בשביל כולם איזה חוק הם שומרים ואיזה לא:

חרא משטרה

עם ישראל חי

חרא משטרה.
    בדבר אחד צדקת, באמת חרא משטרה (סמיילי צוחק)

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני בגדול בעד הגישה של שושני.
    אבל....
    במקרה הזה פות"ש לא התבכיין כלל. הציג את זה בצורה הכי עניינית ויבשה. זכותו הבסיסית לנסות להקל על העונש.

לדעתי עו"ד יכול לעזור, וחשוב מכך, שווה להסתכל בדיוק מה הסעיף שעליו קיבלת את הדוח. כי אם זה נהיגה בקלות ראש (אירוני) או משהו בסגנון, אתה יכול להציג את המקרה בצורה הרבה יותר שפויה מאיך שהוא כתוב על הנייר.
    השאלה מה מפריע לך יותר, הכסף או הנקודות (,כי אם הכסף, לא בטוח שעו"ד יצא יותר זול).

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אני בגדול בעד הגישה של שושני.
    אבל....
    במקרה הזה פות"ש לא התבכיין כלל. הציג את זה בצורה הכי עניינית ויבשה. זכותו הבסיסית לנסות להקל על העונש.

לדעתי עו"ד יכול לעזור, וחשוב מכך, שווה להסתכל בדיוק מה הסעיף שעליו קיבלת את הדוח. כי אם זה נהיגה בקלות ראש (אירוני) או משהו בסגנון, אתה יכול להציג את המקרה בצורה הרבה יותר שפויה מאיך שהוא כתוב על הנייר.
    השאלה מה מפריע לך יותר, הכסף או הנקודות (,כי אם הכסף, לא בטוח שעו"ד יצא יותר זול).
    ברור לי שהעו"ד יצא לי הרבה יותר יקר. אם היה מדובר רק על 250 ש"ח הייתי משלם את הקנס ושוכח. אבל 6- נקודות על דבר כזה.. סעיף 119ג (נהיגה באופנוע ללא קסדת מגן) עד לפני שנה לא הורידו על זה נקודות בכלל.

ואחר כך הביטוח שלי עולה הון.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    רנצ'ו

אתה יודע שזה בלבוליי בייציות במיץ זרע.

אין עוררין על כך שהוא עבר על החוק.
    מפה ועד ווילי או משטרה חרא או כל מה שרשמת הדרך ארוכה.

אני לפני זמן לא רב קיבלתי דו"ח על 124 במקום 90 בדרך לאילת.
    שואל אותי השוטר למה אתה מחייך
    עונה לו שתפסת אותי על 124.

בזמן רישום הדו"ח שלפתי ערכת קפה ( בכל זאת הייתי הדו"ח הראשון שלו לאותו היום) ושתינו יחד קפה עם הל ועוגיות ושוחחנו הכל בסדר אין טענות לכלום.

כידוע לך רן אנו לא שווים בעייני החוק

אם השם משפחה שולץ פלטי אני יכול לדרוס למוות רוכב אופנוע ולהתנהל כרגיל
    אם אדם דרס בן של שופט הוא יחטוף כפליים.
    אם אדם זרק במחאה נעל על שופטת הוא יקבל גזר דין של הריגה.
    אם אני שוטר אני חסין דוחו"ת.
    אם אמא שלי עובדת בניקוד במטה הארצי הדוחות יעלמו באופן מפתיע ( טוב כיום הנושא הZה קצת התייעל אני מניח שאתה מכיר את הניקוד - בתקווה שלא טעיתי בשם של המחלקה עם סרטי הצילום).

בקיצור אין שחור או לבן
    יש קפה עם הל

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    כידוע לך רן אנו לא שווים בעייני החוק
    כששוטר עוצר את פלוני לבדיקה (או לכל דבר אחר) ומבקש מפלןני אמצעי זיהוי- פלוני שולף לו תעודת שוטר ומאותו רגע פלוני מקבל יחס אחר מאשר היחס שמקבל אדם שמציג ת.ז.
    לכן פלוני לא יבין לעולם למה כולם מתלוננים על היחס של שוטרים.

ובלי קשר- פות"ש, תלמד לקח. תמיד תרכב עם קסדה. אל תמשוך אש ולא תקבל כוויות.
    *נכתב אחרי נסיון חיים ארוך מאוד של התעמרות והתגרות בשוטרים שלא לצורך. כן, לרכב ללא קסדה בלי סיבה מוצדקת זו התגרות בשוטרים.
    דו"ח מיותר לגמרי. יש דו"חות ש"שווים את זה". יש כאלה שלא. זה לא.
    לעניות דעתי בלבד- תבלע את הגלולה המרה, תשלם, תלמד לקח ותמשיך בחיים.
    עשיית ילדים גם גורמת לשתיית אלכוהול, בדיוק כמו ששתיית אלכוהול גורמת לעשיית ילדים.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    כששוטר עוצר את פלוני לבדיקה (או לכל דבר אחר) ומבקש מפלןני אמצעי זיהוי- פלוני שולף לו תעודת שוטר ומאותו רגע פלוני מקבל יחס אחר מאשר היחס שמקבל אדם שמציג ת.ז.
    לכן פלוני לא יבין לעולם למה כולם מתלוננים על היחס של שוטרים.

1. לא נכון - ע.פ חוק זה נקרא ניצול סמכות.
    2. יש שוטרים שדווקא מחמירים עם שוטרים.
    3. מעולם בכל שנותי לא נתקלתי בשוטר שדברו אליו בנימוס ואדיבות והיחס היה אחר.
    4. כשאני מציג תעודת שוטר אני יכול להיכנס לכל מקום שלאזרח אסור להיכנס עם נשק, וללא בדיקה. אני משלם מחיר יקר על זה.
    5. אחרי שתעבוד מול עם ישראל ואחותו מטיסת השוקולד נשמע איך אתה תתנהג. (לא מצדיק אבל מבין לחלוטין).
    6. אם שוטר מחליט לוותר לשוטר אחר הוא עושה את זה כי הוא החליט ולא כי הוא חייב, בדיוק כמו ששוטר רשאי לתת דו"ח לא חייב.
    7. כל מי שרוצה לשנות מוזמן להתנדב למשטרה, דברים שרואים מכאן לא רואים משם.
    8. לאזרח מותר לעשות הכל פרט למה שהחוק אוסר עליו, לשוטר מותר לעשות רק מה שהחוק+תקנות+נוהל מאפשרים לו, וזה הבדל אדיר!

ובלי קשר- פות"ש, תלמד לקח. תמיד תרכב עם קסדה. אל תמשוך אש ולא תקבל כוויות.
    *נכתב אחרי נסיון חיים ארוך מאוד של התעמרות והתגרות בשוטרים שלא לצורך. כן, לרכב ללא קסדה בלי סיבה מוצדקת זו התגרות בשוטרים.
    דו"ח מיותר לגמרי. יש דו"חות ש"שווים את זה". יש כאלה שלא. זה לא.
    לעניות דעתי בלבד- תבלע את הגלולה המרה, תשלם, תלמד לקח ותמשיך בחיים.
    אם מישהו חושב ששוטרים מקבלים פריוולגיות רק בגלל שהם שוטרים מוזמן להצטרף למשטרה ו-"ליהנות".
    נערך לאחרונה על ידי השושנים; 30-06-2019 בשעה 19:17.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    1. לא נכון - ע.פ חוק זה נקרא ניצול סמכות.
    וואו! ואתה באמת כ"כ תמים שאתה חושב שזה לא מה שקורה? לא מאמין לך.
    2. יש שוטרים שדווקא מחמירים עם שוטרים.
    התרשמתי עמוקות.
    3. מעולם בכל שנותי לא נתקלתי בשוטר שדברו אליו בנימוס ואדיבות והיחס היה אחר.
    אההה, לא? אז אני כן. גם כלפיי וגם כלפיי הסובבים אותי. לא פעם ולא פעמיים. ובא אני אספר לך משהו- יש לא מעט שוטרים שמתייחסים לאזרח פשוט חרא בכוונה די שיוכלו להוציא ממנו תגובת מראה. בדר"כ זה עובד להם.
    ובטח שלא נתקלת. כי אתה "משלהם". אז אתה מקבל יחס בהתאם.

4. כשאני מציג תעודת שוטר אני יכול להיכנס לכל מקום שלאזרח אסור להיכנס עם נשק, וללא בדיקה. אני משלם מחיר יקר על זה.
    והפואנטה היא?
    5. אחרי שתעבוד מול עם ישראל ואחותו מטיסת השוקולד נשמע איך אתה תתנהג. (לא מצדיק אבל מבין לחלוטין).
    עבדתי. ופה אתה צודק. וגם אני לא מצדיק אבל מבין.
    אממה, הנה אתה מסכים שיש גישה חרא לשוטרים. לא משנה באיזה תירוץ אתה מתרץ את זה.
    שמע, עבדתי בהרבה (המון?) סוגי עבודות בחיים שלי. אם יש משהו שאני יכול להעיד על עצמי זה שאני נותן שירות (במיוחד לישראלים) חרא. אז יודע מה אני עושה עם זה? לא עובד בעבודה של נותן שירות. לא מסובך.

6. אם שוטר מחליט לוותר לשוטר אחר הוא עושה את זה כי הוא החליט ולא כי הוא חייב, בדיוק כמו ששוטר רשאי לתת דו"ח לא חייב.
    נכון. אבל מעניין שלרוב האזרחים הוא מרגיש יותר חייב לתת דו"ח מאשר לוותר ולרוב השוטרים הוא מרגיש ההיפך.
    7. כל מי שרוצה לשנות מוזמן להתנדב למשטרה, דברים שרואים מכאן לא רואים משם.
    תודה. חשבתי על זה פעם אבל לצערי אין לי זמן להתנדב.
    בשיא הרצינות, אגב.

8. לאזרח מותר לעשות הכל פרט למה שהחוק אוסר עליו, לשוטר מותר לעשות רק מה שהחוק+תקנות+נוהל מאפשרים לו, וזה הבדל אדיר!
    .
    נכון, אבל לרוב כשתופסים אותו אז מוותרים לו. אפשר להפסיק לטחון מים?
    שמע:
    א. אין לי שום דבר אישי נגדך במקרה ואתה חש ככה.
    ב. עבדתי המון עם המשטרה בחיים ויש אחוז נכבד מהם שאני מכבד, מעריך ומוקיר.
    ג. אני כבר לא ילד. לא מתעמר בשוטרים ובחוק, והמפגשים שלי עם אלו שאמונים לשמור על החוק הצטמצמו פלאים. אבל המפגשים עם שוטרי הסיור/תנועה הממוצעים הם מתחת לכל ביקורת. ערימות אשפה בדר"כ. עם קצינים/יס"מניקים וכדומה אני מנהל שיחות נורמאליות עם חיוך ואהבה בדר"כ. אולי נהלי הקבלה למשטרה צריכים לעמוד בתנאי אי-מרמור מסויימים.
    ד. אתה לא אהבל ואל תנסה לצייר את עצמך ככזה. אתה יודע ששוטרים עושים איפה ואיפה כלפי אזרחים וקולגות. מי יותר ומי פחות. אז בוא נסכם את זה בזה.
    נערך לאחרונה על ידי 600 ירושלמי; 01-07-2019 בשעה 08:53.
    עשיית ילדים גם גורמת לשתיית אלכוהול, בדיוק כמו ששתיית אלכוהול גורמת לעשיית ילדים.

Senior Member
    גם אני חוטא ברכיבה בלי קסדה בעת שימון השרשרת, לא הייתי בא בתלונות על דו"ח, גם מכיוון שאני עובר על החוק (ביודעיון) וגם מכיוון שהם צודקים: אפשר לקבל מכה בראש מנפילה גם ב30 קמ"ש. תתייחס לדו"ח כשכר לימוד.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    600 רק חידוד
    לא צריף לשלוף ת"ש
    מספיק מספר רכב (אם הוא בבעלות הרוכב) או ת"ז במסופון הם כבר יודעים עליך כמעט הכל.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    600 רק חידוד
    לא צריף לשלוף ת"ש
    מספיק מספר רכב (אם הוא בבעלות הרוכב) או ת"ז במסופון הם כבר יודעים עליך כמעט הכל.
    ככל הידוע לי לשוטרים אסור להזדהות כשוטרים במקרה של עבירת תנועה.

וואלה,
    יש באמתחתי כמה וכמה מפגשים עם שוטרים, (עד כדי קורס נהיגה מונעת מלפני איזה 20 שנה).
    בכל המפגשים הייתי אדיב וענייני כלפי השוטר/ת והם היו אדיבים וענייניים כלפי.

לפעמים חטפתי ולפעמים ויתרו לי.

מי שחושב שהוא בשוק ויעשה מסחרה, ויספר סיפורי מעשיות, ויקבל יחס נורמלי, כנראה (אני לא יודע, לא ניסיתי) טועה.