יכול לנסות בעצמך בלי עורך דין.
http://fullgaz.co.il/%D7%A9%D7%99%D7...5%D7%A2%D7%94/
בשבת בבוקר באתי לחניון ריק כדי לשמן את השרשרת באופנוע שלי. הורדתי קסדה, שימנתי ולאחר מכן עשיתי כמה סיבובים בתוך המגרש בלי קסדה. תפסו אותי שוטרים והביאו לי דו"ח על נסיעה ללא קסדה. זה -6 נקודות. יש טעם לפנות לעורך דין כדי לבטל אותו?
יכול לנסות בעצמך בלי עורך דין.
http://fullgaz.co.il/%D7%A9%D7%99%D7...5%D7%A2%D7%94/
חצי מזה כבר מזמן לא רלוונטי. היום הכל במחשבים שלהם. דוחות הם לא מאבדים יותר. באף שלב בתהליך.
בלי קשר עורך דין יכול לבטל לך רק את הנקודות. את הכסף תהיה צריך לשלם (לא כולל תשלום לעורך דין כמובן).
ואני רק חושב על השוטר המשועמם בשבת בבוקר שהציל את המדינה ותפס בכוחות עצמו את העבריין שסיכן את הציבור..
עצוב.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
תכל"ס עברת על החוק והצטרפת לסטטיסטיקה של מקבלי הדוחו"ת חסרי התכלית שנועדו להעשיר את קופת המדינה.
רן מי כמוך יודע ששוטר יכול להפעיל שיקול דעת ואם אכן פות"ש היה במגרש כשכל הדברים בחוץ (שמן וכו') בהחלט היה אפשר להתעלם מהעברה מסכנת החיים סביבה טבע ונוף.
נכון עבר על החוק אבל כמה מהחברים שלך עושים את אותה העברה בתוך מגרשי המרחבים.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני בגדול בעד הגישה של שושני.
אבל....
במקרה הזה פות"ש לא התבכיין כלל. הציג את זה בצורה הכי עניינית ויבשה. זכותו הבסיסית לנסות להקל על העונש.
לדעתי עו"ד יכול לעזור, וחשוב מכך, שווה להסתכל בדיוק מה הסעיף שעליו קיבלת את הדוח. כי אם זה נהיגה בקלות ראש (אירוני) או משהו בסגנון, אתה יכול להציג את המקרה בצורה הרבה יותר שפויה מאיך שהוא כתוב על הנייר.
השאלה מה מפריע לך יותר, הכסף או הנקודות (,כי אם הכסף, לא בטוח שעו"ד יצא יותר זול).
שמענו את הגרסה של פותח השרשור שזו הייתה תגובתו הראשונה בפורום עכשיו אני אצייר תמונת מצב אחרת:
שבת בבוקר, מגרש חנייה גדול, אופנוע MT שקר כלשהו מבצע פעלולי סטנס ווילי וסטופי, רוכב עם גופיה לבנה מכנסים קצרות,
וסנדלים ללא קסדה על האופנוע ניידת עוברת בסביבה ומתעלמת....
חרא משטרה.
ניידת עוצרת את הרוכב והטענה שלו שימנתי את השרשרת רק בדקתי.
חרא משטרה.
ניידת נותנת דו"ח על רכיבה ללא קסדה
חרא משטרה.
ניידת לא נותנת דו"ח לעבריין
חרא משטרה
ניידת לא עוברת בסביבה.
חרא משטרה
רוכב מחליק על השמן של עצמו ונפגע.
חרא משטרה
רוכבים שחושבים שהם יכולים להחליט בשביל כולם איזה חוק הם שומרים ואיזה לא:
חרא משטרה
עם ישראל חי
חרא משטרה.
נערך לאחרונה על ידי השושנים; 30-06-2019 בשעה 10:06.