עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 45 מ 45

אשכול: ביטול דו"ח

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    לא שוטרים עובדים קשה ולמען האמת ללא שכר הולם.
    ובכל זאת אני מניח שמעט מאוד שוטרים עושים זאת בגלל שאקדח צמוד להם לראש.

יד רוחצת יד זה ביטוי ששמעתי מיותר משוטר אחד וגם דבר עם בעלי הוא.....

שושנה אתה יודע שאתה הקפטן המועדף עליי אבל אתה מיתמם ויודע טוב מאוד את הקודים הלא כתובים של המשטרה.

אז אולי יש כמה צדיקים אבל אני מניח שהם מופרדים מהכלל תרתיי משמע

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member הסמל האישי של erez59
    ציטוט נכתב במקור על ידי MyUserName צפיה בהודעה
    אפשר למות גם בהליכה, זה לא קשור לעניין. אתה דפקת את הברך שלך בגלל שלא שמת מנן ברקיים, למה אין את זה בחוק? חוץ מזה, לנסוע 100קמ"ש עם הקסדה גם מסוכן. אבל הכל זה לא קשור לעניין. לא רואה איפה ראית את הבכי שלי, אבל מה שקובע בסוף זה הבית משפט. יש חוק אבל כל חוק ניתן לפרשנות וכל מקרה ספיציפי ניתן לשיפוט. לשוטר אין סמכות לעשות את זה, לשופט יש. דיברתי עם עורך דין, הוא אמר שניתן לבטל נקודות בבית משפט. מה זה אומר? זה אומר שאני צודק לפי החוק, לא?))

חוץ מזה, ממש לא אכפת לי מה היחס של האנשים ל"עבירות" מהסוג הזה וכל מיני נושאים פילוסופיים אחרים. שאלתי רק האם ניתן לבטל נקודות.
    בית משפט לא מבטל, או נותן נקודות. נקודות זה המס הנלווה לעבירה שביצעת. אתה יכול לנהל מו"מ עם התובע המשטרתי לפני המשפט ולנסות להמיר את העבירה, בעבירה שאין בחובה נקודות. במידה וזה לא יצליח, אתה יכול לנסות לשכנע/לשקר את השופט, שהשוטר התבלבל ובכלל היית עם קסדה שקופה... אם תצליח והשופט יוציא אותך זכאי, מן הסתם, גם לא ייצברו לחובתך נקודות. אם לא תצליח, השופט עלול להגדיל את הקנס אבל הנקודות יישארו אותן נקודות.
    Erez Ronen

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי MyUserName צפיה בהודעה
    לא מבין איך הגעתם לווילי)) מדובר על "
    נהיגה באופנוע ללא קסדת מגן" בלבד. עשיתי כמה סיבובים במהירות עד 30 קמ"ש על המגרש ריק לגמרי.
    לנסוע 100 קמ"ש על כביש מהיר עם קסדה על הראש (שזה חוקי) פי 1000000 בערך יותר מסוכן.
    ברוך הבא לפורום, אתה שואל על א', תקבל תשובות על ב' ועד ת'. לפעמים גם על א'.

ציטוט נכתב במקור על ידי johnny drama צפיה בהודעה
    שכחת משהו... רק ביבי !

תנסה עורך דין אין לך מה להפסיד.
    איך ביבי קשור לפה? אני קצת לא מעודכן, הוא רכב בלי קסדה וניסה לבטל דו"ח?

ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    כן. חרא משטרה, או יותר נכון - חרא חוקים. למה בדיוק אכפת למישהו שרוכב עושה ווילי בלי קסדה במגרש ריק? בן אדם חופשי לסכן את עצמו. זה בחירה שלו בלבד.
    החיים שלי הם שלי בלבד - לא של מדינה. אני 100%. עם הרוכב, שינסה לבטל דו״ח מפגר הזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    יכול להיות שאתה צודק, אבל זה שאתה צודק והחוק אומר אחרת, אומר די בודאות שהחוק ינצח.

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    ואני חושב רק על השוטר החרוץ שעובד בשבת, והציל את המדינה בכך שמנע מעבריין לסכן את עצמו ברכיבה ללא קסדה, לזלזל בחוק,
    בשביל מטרה מטומטמת ולא יעילה.

ולפותח השרשור השוטרים לא הביאו לך דו"ח הם נתנו לך דו"ח ואם אתה עובר על החוק כמו גבר, אז אל תבכה כמו ילדה כשתפסו אותך.
    1. לא ראיתי איפה הוא בכה
    2.ילדה בוכה יותר חזק מילד או אדם מבוגר? או שזה סתם ביטוי שאמור להעיד על גבריותו של המשתמש בביטוי?

שמענו את הגרסה של פותח השרשור שזו הייתה תגובתו הראשונה בפורום עכשיו אני אצייר תמונת מצב אחרת:

שבת בבוקר, מגרש חנייה גדול, אופנוע MT שקר כלשהו מבצע פעלולי סטנס ווילי וסטופי, רוכב עם גופיה לבנה מכנסים קצרות,
    וסנדלים ללא קסדה על האופנוע ניידת עוברת בסביבה ומתעלמת....

חרא משטרה.

...

...

רוכב מחליק על השמן של עצמו ונפגע.

חרא משטרה

רוכבים שחושבים שהם יכולים להחליט בשביל כולם איזה חוק הם שומרים ואיזה לא:

חרא משטרה

עם ישראל חי

חרא משטרה.
    זהו שלא.

אתה נפגע כי לא היית ממוגן אתה תופס מיטה וצוות רפואי של שומר חוק.

אתה נטל על המדינה, אתה מקבל חניית נכה על חשבון אזרח רגיל שאין לו חנייה.

הוצאות כלכליות שאתה תגבה מהביטוח קופת חולים וכד'.

יש חוק, בבקשה לכבד אותו, אנרכיה לא תעזור לאף אחד.
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    כששוטר עוצר את פלוני לבדיקה (או לכל דבר אחר) ומבקש מפלןני אמצעי זיהוי- פלוני שולף לו תעודת שוטר ומאותו רגע פלוני מקבל יחס אחר מאשר היחס שמקבל אדם שמציג ת.ז.
    לכן פלוני לא יבין לעולם למה כולם מתלוננים על היחס של שוטרים.

ובלי קשר- פות"ש, תלמד לקח. תמיד תרכב עם קסדה. אל תמשוך אש ולא תקבל כוויות.
    *נכתב אחרי נסיון חיים ארוך מאוד של התעמרות והתגרות בשוטרים שלא לצורך. כן, לרכב ללא קסדה בלי סיבה מוצדקת זו התגרות בשוטרים.
    דו"ח מיותר לגמרי. יש דו"חות ש"שווים את זה". יש כאלה שלא. זה לא.
    לעניות דעתי בלבד- תבלע את הגלולה המרה, תשלם, תלמד לקח ותמשיך בחיים.
    אם מישהו חושב ששוטרים מקבלים פריוולגיות רק בגלל שהם שוטרים מוזמן להצטרף למשטרה ו-"ליהנות".
    אני חושב שלא הצלחתי שלא לשים לב לכך שאתה רוכב על ורסיס 1000 אופנוע עם מעל 100 כ"ס.
    אם אתה תעיד פה "כמו גבר" שמעולם לא ביצעת איתו במודע עבירת תנועה, במיוחד עבירת מהירות, אני מבטיח לסתום את הפה שלי.

אבל אם אי פעם ביצעת איתו עבירת תנועה מסויימת, אני אבקש ממך,
    לא, בעצם לא, לא מבקש ממך כלום.

אני פשוט אכתוב שכמו שאתה רואה גם בהודעה של 600 ובכלל, עיקר הבעיה של אנשים עם המשטרה היא שיש חוק אחד לפשוטי העם וחוק אחר לשוטרים.
    תודה לאל, שוטרים הציקו לי אינסוף פעמים, הרבה פעמים עשיתי להם את המוות וגם הרבה פעמים הייתי אדיב ונחמד.
    מה שהיה משותף לכמעט כל הפעמים היה, שבאותו הזמן השוטר שעצר אותי עבר על החוק בעצמו.

דוג' פשוטה?
    לא מזמן עצר אותי שוטר לבדיקת אלכוהול.
    להגיד עליו שהוא דיבר כמו בבון זה יהיה עלבון רשמי לבבונים.
    אבל זה לא העניין. העניין הוא שאחרי שהוא ביצע את הבדיקה והתבאס שאני לא שיכור ("סע, סע, סע מפה")הוא לקח את הפלסטיק של הינשוף וזרק אותו על הרצפה (לא חוקי למקרה שתהית).

עכשיו, איך אני אמור לכבד שוטר שבזמן שהוא בא לקנוס/לעכב/לעצור/להעיר לי על שמירת החוק שלי הוא בעצמו עובר על החוק.

ואתה נותן לזה כאן בפורום דוגמא מושלמת.
    אתה כותב בעצמך על כך שיש חוק וצריך לכבד אותו ושאי אפשר להחליט איזה חוק לשמור ואיזה חוק לא.
    ומצד שני אתה רוכב על אופנוע שגם אם תעיד בשבועה שמעולם לא עברת ברכיבה עליו את המהירות המותרת, כנראה שאף אחד פה לא יאמין לך.

עכשיו, אני נוטה להאמין שאתה לא ילד מטומטם ובטוח שגם שפתחת גז באופנוע שלך זה היה במקום מתאים לכך מבחינת תנאי דרך ושלא סיכנת את הסביבה שלך.
    אבל זה לא מעניין, כי העניין הוא המוסר הכפול.

לא חושב שיש לי מה להוסיף מעבר לזה.

חפרתי מספיק, שבוע טוב.

^^^^^^
    אכן חפרת מספיק.
    אם היית מדויק בטענות שלך, ניחא, אבל אף אחד לא אוהב לקבל ביקורת, בפרט אם היא תלושה מהמציאות.
    אף אחד מאיתנו איננו מלאך, או רובוט מתוכנת ולעתים אנחנו עוברים על החוק שלא במודע ועתים אף במודע.
    רוב הכותבים, שפונים לעזרת הפורום בשאלות לגבי דו"ח שקבלו, אינם מודים בעבירה שבצעו ומחפשים דרכים/כשלים, למזעור הנזק. פות"ש, כבר בהודעתו הראשונה, הודה בעבירה. אני מסכים שהוא לא התבכיין, אלא רק שאל שאלה, אבל עצם הכתיבה בפורום, גוררת תגובות המתייחסות לכלל העונים, שאם תתחיל לצטט בתשובתך כל אחד ואחת מהמגיבים, זה יראה מגוחך, כמו התגובה שלך.
    גם אני נוטה להאמין שאתה לא ילד מטומטם ולכן מתפלא שלא הצלחת להבין, ש"השושנים", לא טוען נגד מי שבוחר שלא לנהוג כחוק, אלא אומר, שמי שבוחר לעשות כך, שלא יבכה כמו ילדה קטנה. (וכן, נשים נוטות להיות רגישות יותר מגברים וילדות נוטות להיות רגישות יותר מילדים).
    לגבי הדוגמאות שלך, תחסוך מאיתנו סיפורים, אותם אתה לא יכול לגבות בעובדות. בדיקת אלכוהול... בבון... התבאס... זרק... הדבר היחידי שניתן להבין מהדרך בה תיארת את האירוע, זה שהינשוף לא היה תקין באותו הרגע וזה ששוטרים הציקו לך אין ספור פעמים, אולי אומר שאתה צריך לבדוק את עצמך, כי לא סביר שבמשטרת ישראל, יש איזו קנוניה נגדך.
    Erez Ronen

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי חחח צפיה בהודעה
    ברוך הבא לפורום, אתה שואל על א', תקבל תשובות על ב' ועד ת'. לפעמים גם על א'.

איך ביבי קשור לפה? אני קצת לא מעודכן, הוא רכב בלי קסדה וניסה לבטל דו"ח?

יכול להיות שאתה צודק, אבל זה שאתה צודק והחוק אומר אחרת, אומר די בודאות שהחוק ינצח.

1. לא ראיתי איפה הוא בכה
    2.ילדה בוכה יותר חזק מילד או אדם מבוגר? או שזה סתם ביטוי שאמור להעיד על גבריותו של המשתמש בביטוי?

אני חושב שלא הצלחתי שלא לשים לב לכך שאתה רוכב על ורסיס 1000 אופנוע עם מעל 100 כ"ס.
    אם אתה תעיד פה "כמו גבר" שמעולם לא ביצעת איתו במודע עבירת תנועה, במיוחד עבירת מהירות, אני מבטיח לסתום את הפה שלי.

אבל אם אי פעם ביצעת איתו עבירת תנועה מסויימת, אני אבקש ממך,
    לא, בעצם לא, לא מבקש ממך כלום.

אני פשוט אכתוב שכמו שאתה רואה גם בהודעה של 600 ובכלל, עיקר הבעיה של אנשים עם המשטרה היא שיש חוק אחד לפשוטי העם וחוק אחר לשוטרים.
    תודה לאל, שוטרים הציקו לי אינסוף פעמים, הרבה פעמים עשיתי להם את המוות וגם הרבה פעמים הייתי אדיב ונחמד.
    מה שהיה משותף לכמעט כל הפעמים היה, שבאותו הזמן השוטר שעצר אותי עבר על החוק בעצמו.

דוג' פשוטה?
    לא מזמן עצר אותי שוטר לבדיקת אלכוהול.
    להגיד עליו שהוא דיבר כמו בבון זה יהיה עלבון רשמי לבבונים.
    אבל זה לא העניין. העניין הוא שאחרי שהוא ביצע את הבדיקה והתבאס שאני לא שיכור ("סע, סע, סע מפה")הוא לקח את הפלסטיק של הינשוף וזרק אותו על הרצפה (לא חוקי למקרה שתהית).

עכשיו, איך אני אמור לכבד שוטר שבזמן שהוא בא לקנוס/לעכב/לעצור/להעיר לי על שמירת החוק שלי הוא בעצמו עובר על החוק.

ואתה נותן לזה כאן בפורום דוגמא מושלמת.
    אתה כותב בעצמך על כך שיש חוק וצריך לכבד אותו ושאי אפשר להחליט איזה חוק לשמור ואיזה חוק לא.
    ומצד שני אתה רוכב על אופנוע שגם אם תעיד בשבועה שמעולם לא עברת ברכיבה עליו את המהירות המותרת, כנראה שאף אחד פה לא יאמין לך.

עכשיו, אני נוטה להאמין שאתה לא ילד מטומטם ובטוח שגם שפתחת גז באופנוע שלך זה היה במקום מתאים לכך מבחינת תנאי דרך ושלא סיכנת את הסביבה שלך.

חפרתי מספיק, שבוע טוב.
    במעט הפעמים שרכבתי על מדים הקפדתי שבעתיים לרכוב כחוק, יעידו כל חברי שמעולם לא ביצעתי במודע עבירת תנועה ברכב המסומן
    כמשטרתי. אפילו לא חניה במקום אסור.

כשאני על אזרחי ועל חשבון הזמן הפרטי שלי אני מקפיד פחות ואם אתפס לא אזדהה כאיש משטרה.

כשאתה "מעמיד חזית" מול שוטר אל תצפה שהוא יתקפל, לא כל השוטרים בוגרי 8200

פרצוף המשטרה בדיוק כפרצוף העם, יש מהכל.

אני יכול להעיד על עצמי מה עושים שוטרים אחרים זה באחריותם.

לורסיס 120 כ"ס.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    1. לא נכון - ע.פ חוק זה נקרא ניצול סמכות.
    וואו! ואתה באמת כ"כ תמים שאתה חושב שזה לא מה שקורה? לא מאמין לך.
    2. יש שוטרים שדווקא מחמירים עם שוטרים.
    התרשמתי עמוקות.
    3. מעולם בכל שנותי לא נתקלתי בשוטר שדברו אליו בנימוס ואדיבות והיחס היה אחר.
    אההה, לא? אז אני כן. גם כלפיי וגם כלפיי הסובבים אותי. לא פעם ולא פעמיים. ובא אני אספר לך משהו- יש לא מעט שוטרים שמתייחסים לאזרח פשוט חרא בכוונה די שיוכלו להוציא ממנו תגובת מראה. בדר"כ זה עובד להם.
    ובטח שלא נתקלת. כי אתה "משלהם". אז אתה מקבל יחס בהתאם.

4. כשאני מציג תעודת שוטר אני יכול להיכנס לכל מקום שלאזרח אסור להיכנס עם נשק, וללא בדיקה. אני משלם מחיר יקר על זה.
    והפואנטה היא?
    5. אחרי שתעבוד מול עם ישראל ואחותו מטיסת השוקולד נשמע איך אתה תתנהג. (לא מצדיק אבל מבין לחלוטין).
    עבדתי. ופה אתה צודק. וגם אני לא מצדיק אבל מבין.
    אממה, הנה אתה מסכים שיש גישה חרא לשוטרים. לא משנה באיזה תירוץ אתה מתרץ את זה.
    שמע, עבדתי בהרבה (המון?) סוגי עבודות בחיים שלי. אם יש משהו שאני יכול להעיד על עצמי זה שאני נותן שירות (במיוחד לישראלים) חרא. אז יודע מה אני עושה עם זה? לא עובד בעבודה של נותן שירות. לא מסובך.

6. אם שוטר מחליט לוותר לשוטר אחר הוא עושה את זה כי הוא החליט ולא כי הוא חייב, בדיוק כמו ששוטר רשאי לתת דו"ח לא חייב.
    נכון. אבל מעניין שלרוב האזרחים הוא מרגיש יותר חייב לתת דו"ח מאשר לוותר ולרוב השוטרים הוא מרגיש ההיפך.
    7. כל מי שרוצה לשנות מוזמן להתנדב למשטרה, דברים שרואים מכאן לא רואים משם.
    תודה. חשבתי על זה פעם אבל לצערי אין לי זמן להתנדב.
    בשיא הרצינות, אגב.

8. לאזרח מותר לעשות הכל פרט למה שהחוק אוסר עליו, לשוטר מותר לעשות רק מה שהחוק+תקנות+נוהל מאפשרים לו, וזה הבדל אדיר!
    .
    נכון, אבל לרוב כשתופסים אותו אז מוותרים לו. אפשר להפסיק לטחון מים?
    שמע:
    א. אין לי שום דבר אישי נגדך במקרה ואתה חש ככה.
    ב. עבדתי המון עם המשטרה בחיים ויש אחוז נכבד מהם שאני מכבד, מעריך ומוקיר.
    ג. אני כבר לא ילד. לא מתעמר בשוטרים ובחוק, והמפגשים שלי עם אלו שאמונים לשמור על החוק הצטמצמו פלאים. אבל המפגשים עם שוטרי הסיור/תנועה הממוצעים הם מתחת לכל ביקורת. ערימות אשפה בדר"כ. עם קצינים/יס"מניקים וכדומה אני מנהל שיחות נורמאליות עם חיוך ואהבה בדר"כ. אולי נהלי הקבלה למשטרה צריכים לעמוד בתנאי אי-מרמור מסויימים.
    ד. אתה לא אהבל ואל תנסה לצייר את עצמך ככזה. אתה יודע ששוטרים עושים איפה ואיפה כלפי אזרחים וקולגות. מי יותר ומי פחות. אז בוא נסכם את זה בזה.
    נערך לאחרונה על ידי 600 ירושלמי; 01-07-2019 בשעה 07:53.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    עשיית ילדים גם גורמת לשתיית אלכוהול, בדיוק כמו ששתיית אלכוהול גורמת לעשיית ילדים.

Cool

שמענו את הגרסה של פותח השרשור שזו הייתה תגובתו הראשונה בפורום עכשיו אני אצייר תמונת מצב אחרת:

שבת בבוקר, מגרש חנייה גדול, אופנוע MT שקר כלשהו מבצע פעלולי סטנס ווילי וסטופי, רוכב עם גופיה לבנה מכנסים קצרות,
    וסנדלים ללא קסדה על האופנוע ניידת עוברת בסביבה ומתעלמת....

חרא משטרה.

ניידת עוצרת את הרוכב והטענה שלו שימנתי את השרשרת רק בדקתי.

חרא משטרה.

ניידת נותנת דו"ח על רכיבה ללא קסדה

חרא משטרה.

ניידת לא נותנת דו"ח לעבריין

חרא משטרה

ניידת לא עוברת בסביבה.

חרא משטרה

רוכב מחליק על השמן של עצמו ונפגע.

חרא משטרה

רוכבים שחושבים שהם יכולים להחליט בשביל כולם איזה חוק הם שומרים ואיזה לא:

חרא משטרה

עם ישראל חי

חרא משטרה.
    בדבר אחד צדקת, באמת חרא משטרה (סמיילי צוחק)

ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    כן. חרא משטרה, או יותר נכון - חרא חוקים. למה בדיוק אכפת למישהו שרוכב עושה ווילי בלי קסדה במגרש ריק? בן אדם חופשי לסכן את עצמו. זה בחירה שלו בלבד.
    החיים שלי הם שלי בלבד - לא של מדינה. אני 100%. עם הרוכב, שינסה לבטל דו״ח מפגר הזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    אני איתך, אתה צודק במלוא מאת האחוזים. ולא משנה מה יאמרו כל הטהרנים בפורום, לחיות בשקט לא נותנים כאן, אבל גם למות בשקט לא.

נהיה מעניין
    נערך לאחרונה על ידי the striker; 01-07-2019 בשעה 08:40.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי erez59 צפיה בהודעה
    ^^^^^^
    אכן חפרת מספיק.
    אם היית מדויק בטענות שלך, ניחא, אבל אף אחד לא אוהב לקבל ביקורת, בפרט אם היא תלושה מהמציאות.
    אף אחד מאיתנו איננו מלאך, או רובוט מתוכנת ולעתים אנחנו עוברים על החוק שלא במודע ועתים אף במודע.
    רוב הכותבים, שפונים לעזרת הפורום בשאלות לגבי דו"ח שקבלו, אינם מודים בעבירה שבצעו ומחפשים דרכים/כשלים, למזעור הנזק. פות"ש, כבר בהודעתו הראשונה, הודה בעבירה. אני מסכים שהוא לא התבכיין, אלא רק שאל שאלה, אבל עצם הכתיבה בפורום, גוררת תגובות המתייחסות לכלל העונים, שאם תתחיל לצטט בתשובתך כל אחד ואחת מהמגיבים, זה יראה מגוחך, כמו התגובה שלך.
    גם אני נוטה להאמין שאתה לא ילד מטומטם ולכן מתפלא שלא הצלחת להבין, ש"השושנים", לא טוען נגד מי שבוחר שלא לנהוג כחוק, אלא אומר, שמי שבוחר לעשות כך, שלא יבכה כמו ילדה קטנה. (וכן, נשים נוטות להיות רגישות יותר מגברים וילדות נוטות להיות רגישות יותר מילדים).
    לגבי הדוגמאות שלך, תחסוך מאיתנו סיפורים, אותם אתה לא יכול לגבות בעובדות. בדיקת אלכוהול... בבון... התבאס... זרק... הדבר היחידי שניתן להבין מהדרך בה תיארת את האירוע, זה שהינשוף לא היה תקין באותו הרגע וזה ששוטרים הציקו לך אין ספור פעמים, אולי אומר שאתה צריך לבדוק את עצמך, כי לא סביר שבמשטרת ישראל, יש איזו קנוניה נגדך.
    תודה על האישור שלך לגבי החפירה, באמת לא הייתי בטוח.
    אבל הנה עוד קצת, רק כדי להיות ממש בטוח:

דיוק בטענות?
    מה לא מדויק בטענה שיש מוסר כפול ואין חוק אחד לשוטרים ולכלל האזרחים?

אף אחד לא אוהב לקבל ביקורת, יופי, כל הכבוד.
    ביקורת תלושה מהמציאות? תהנה לחשוב ככה.

"רוב הכותבים, שפונים לעזרת הפורום בשאלות לגבי דו"ח שקבלו, אינם מודים בעבירה"
    זה בדיוק למה אני מצטט בתגובה שלי תגובות אחרות כדי שיהיה ברור בדיוק על מה אני מגיב.
    נראה מגוחך בעיניך? לא נורא, תתמודד.

אתה מתפלא שאני לא מצליח להבין ש"השושנים", לא טוען נגד מי שבוחר שלא לנהוג כחוק, אלא אומר, שמי שבוחר לעשות כך, שלא יבכה כמו ילדה קטנה?
    זה למה:

רוכבים שחושבים שהם יכולים להחליט בשביל כולם איזה חוק הם שומרים ואיזה לא
    יש חוק, בבקשה לכבד אותו, אנרכיה לא תעזור לאף אחד.
    ואם הסיפורים שלי לא טובים לך, אתה מוזמן ללחוץ על הכפתור הקטן שיסנן לך את כל ההודעות שלי ולחסוך אותם מעצמך.
    לגבי עובדות, אתה מודע לעניין שאתה בפורום באינטרנט, כן?
    אני בכלל כנראה ילדה בת 8 שכותבת מהאייפון מהספסל בהפסקה בבית ספר.

אבל אני אמשיך בסיפור "הבדיוני" שלי ואגלה לך שהינשוף עבד מצויין, פשוט מי היה מאמין, באמת לא שתיתי!
    אבל השוטר התבאס כי לפני זה הוא לא האמין לי שאני לא שתיתי כי: "אני שומע מוזיקה של שיכורים" (משער שזאת מחמאה להנדריקס, אבל אני לא לגמרי בטוח...)

ומי אמר לך שאין קנוניה נגדי? אתה יכול לסמך את זה בעובדות? או שאתה כמוני, סתם מספר סיפורים שאתה לא יכול לגבות בעובדות?

במעט הפעמים שרכבתי על מדים הקפדתי שבעתיים לרכוב כחוק, יעידו כל חברי שמעולם לא ביצעתי במודע עבירת תנועה ברכב המסומן
    כמשטרתי. אפילו לא חניה במקום אסור.

כשאני על אזרחי ועל חשבון הזמן הפרטי שלי אני מקפיד פחות ואם אתפס לא אזדהה כאיש משטרה.
    אם ככה, אני מוריד את הכובע.

אפס ציניות.

והלוואי שכל השוטרים שהייתי פוגש היו מתנהגים ככה.

שוב, אפס ציניות.

Senior Member הסמל האישי של השושנים

ומי אמר לך שאין קנוניה נגדי? אתה יכול לסמך את זה בעובדות? או שאתה כמוני, סתם מספר סיפורים שאתה לא יכול לגבות בעובדות?

זה שאתה פרנואיד עדיין לא אומר שלא עוקבים אחריך......
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    אני גם שמעתי ששוטרים מקבלים הטבות על דוחות שהם מחלקים
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    וכמו שאומר אחד השכנים שלי הטריפולתאי מנתניה שהיום הוא בכיר בחברת חשמל - "שהלכתי סתם ברחוב פעם אחת בערב בנתניה כשהייתי בן 18, עצרו על ידי מדורניקים ואחרי שאלה~שתיים הכניסו לי מכות, וואלה אולי היה מגיע לי, וחבל שאין אותם היום!!!"
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    מאז שהחלפתי הנאצי מניע כמו כלום בכל טמפ' שלא תהיה ובכל מצב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי OneBiker צפיה בהודעה
    תעבור לאשכול הבא סבא

.....
    אני מודה שלנסות ולנהל אתך דיון בוגר ורציני, זה מעבר לכוחותיי.
    Erez Ronen

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    600 רק חידוד
    לא צריף לשלוף ת"ש
    מספיק מספר רכב (אם הוא בבעלות הרוכב) או ת"ז במסופון הם כבר יודעים עליך כמעט הכל.
    ככל הידוע לי לשוטרים אסור להזדהות כשוטרים במקרה של עבירת תנועה.

Senior Member
    .....

חפרתי מספיק, שבוע טוב.
    אין מידתיות בין הדברים שנאמרו (ברוח חוק זה חוק) לבין הפרשנות שלך. כולם - כל רוכבי הדו גלגלי עוברים על החוק. יש כאלה שנתפסים ויש כאלה שלא. יש כאלה שתוקפים את החוק יש כאלה שבאים בטענות למשטרה שמבצעת את האכיפה (אני לדוגמא, בשרשור מהשבוע) ויש כאלה שלא. אין קשר למוסר כפול. מוסר כפול משמעותו לדרוש מאחרים מה שאתה לא מקיים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    . מוסר כפול משמעותו לדרוש מאחרים מה שאתה לא מקיים.[/QUOTE]

כאמור שוטר תנועה (התנועה כדיי לחדד את הפואנטה) שנוסע במהירות מופרזת או ללא חגורה או עוקף את כולם מהשול באמתלה של תפקיד או נוסע בסיום משמרת על כביש הערבה כאילו פגש רוח רפאים או עומד בחניית נכה כדי לאכול לאפה ואו ואו ואו וכמובן שאם אזרח יצלם את זה זה יקרא קנטרני ולא בוגר.

שוטר צריך להיות מושא להערצה ומודל לחיקוי ואם הוא כבר עבר על החוק זה באמת יהיה בשל טעות רגעית ולא משהו מודע (כוונה פלילית תיכנון וביצוע ).

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI