אומנם לא הכי נוח אבל תבדוק אם יש חבר או משפחה שיש להם חניה סגורה ויכולים לאחסן אותו אצלם עד שתמצא פתרון מתאים ויעיל
אגב באיזה אופנוע מדובר ?
היום בלילה בשעה 2:57 הטלפון שלי מצלצל ואני רואה מספר לא מוכר, לא יודע למה עניתי בכל מקרה בחור אומר, ציתות "שלום זה מהמשטרה, יש לך אופנוע ככה וככה? (ישר רצו לי הדברים הכי גרועים שיכולים להיות) אני עונה כן, השוטר אומר ל שכרגע שני בחורים **** שקשורים לכנופיית גנבים כרגע היו ליד האופנוע וכנראה שמו עליו עין. אמר לי שאקשור את האופנוע טוב טוב כי הוא קשור רק עם שרשרת בגלגל האחורי."
רצתי למטה לבדוק שהכל טוב.
עכשיו אני גר בשכונה שאין הרבה אופנועים\קטנועים ממש בודדים, ככל הנראה הם מסתובבים ומחפשים מה לגנוב.
האופנוע חונה מתחת לבית ככה שאני אראה אותו מהחלון ואין לי משהו לקשור אליו את האופנוע.
אזעקה הוזמנה היום ועד שתגיע מה אפשר לעשות בנתיים? יש למישהו עוד שרשרת למכור? מפחד עכשיו להשאיר את האופנוע.
קיצר לא הצלחתי להירדם עם כל המחשבות של הלילה שיהיה לכולם סופש נעים.
אומנם לא הכי נוח אבל תבדוק אם יש חבר או משפחה שיש להם חניה סגורה ויכולים לאחסן אותו אצלם עד שתמצא פתרון מתאים ויעיל
אגב באיזה אופנוע מדובר ?
הזעקה האחרונה
שתי שרשראות קשורות לגלגל האחורי ומקובעות לעמוד מאסיבי כמו עמוד חשמל, עדיף שיהיו מתוחות באוויר ולא על הרצפה כי שיקשו על החיתוך.
מנעול דיסק, כ-י-ס-ו-י, מערכת אזעקה מתקדמת, עדיפות לאחת עם מערכת איתור ומוקד.
זאת מלחמת מוחות בלתי נגמרת נגד הגנבים, אם אין כסף למקיף צריך כמה שיותר מכלולים שייקשו או יעכבו את החלאות.
Tracer 900
אופנוע gs500
אין אפשרות של מחסן לצערי.
הכי עצוב בכל העיניין, שהמשטרה מבקשת ממך לשמור טוב יותר על האופנוע במקום לארוב לגנבים!!
תמיד טוב להקשות על הגנבים, אבל ראבאק, תעשו את העבודה שלכם.
יש לי חניה תת קרקעית עם שער חשמלי ושומר, אתה מוזמן לבוא להחנות כאן בנתיים.
תל אביב.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
משטרת ישראל לא מאמינה באכיפה אקטיבית...
בגלל זה יש כל כך הרבה drzים 'רק לשטח'
שים אצלי.(הזורע)
אתה מוזמן גם לישון על הספה בסלון ונשמור גם עלייך.
אם תרצו, אין, זו אגדה!
תתקשר אם תרצה שרשרת0546238031
נערך לאחרונה על ידי מיקי; 27-09-2015 בשעה 07:09.