האם מוגזם לבקש להשאיל לי מגפיי רכיבה ל כ 10 ימים?
מידה 44 45
מישהו מהמרכז?
האם מוגזם לבקש להשאיל לי מגפיי רכיבה ל כ 10 ימים?
מידה 44 45
מישהו מהמרכז?
אם לא תמצא, נעל טיולים גבוהה מפירמה טובה תעשה את העבודה מצויין ותעמוד גם בגשם צפוי.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אני חושב שלרוב נעלי הטיולים אין הגנה (עקב+בהונות) וגם לרוב מגפי הרכיבה שנראים "קזואל". מצד שני גם אני שוקל לצאת עם נעלי טיולים במקום להסחב עם זוג נוסף.
נעל טיולים אינה נעל בטיחות לרכיבה, כמו גם נעל צבאית או נעל עבודה, אבל בטיול בחו"ל צריך להביא כמה דברים בחשבון:
1. מקום לציוד מאד מצומצם, לכן צריך להביא ציוד שיכול לתת פתרונות דו"ש. מכנסיים קצרות שהן גם בגד ים, מעיל פנימי שהוא
גם מעיל יציאה וכו'. אם יש לכם מקום ואתה רואה עצמך מחליף בכל פעם נעל מגף מגף נעל-סבבה לך על זה אישית אני מעדיף
לקחת איתי עוד זוג סנדלים לרחיצה במקורות מים חופים וכד'. עניין של תעדוף.
2. הטיול יכלול מן הסתם גם יציאות להליכה וחלק מהן לא קלות, טיפוס במדרגות לראש בניין גבוה או עליה למצודה שנמצאת
בראש ההר או סתם סיבוב רגלי סביב האגם או לקניות, מחייב נעל נוחה.
3. מהירויות הרכיבה בחו"ל במיוחד בכבישים המשניים ובמעברי ההרים היא נמוכה, מלכודות המהירות רבות ולכן רוב הרכיבה
היא במהירות נמוכה יחסית ולכן נעל ההליכה נותנת פתרון טוב, והכי חשוב נוחה ובלתי חדירה למים.
4. בטיול האחרון ספגתי גשם זלעפות הנעלים נשאר יבשות יחסית. ניהול הסיכונים האישי שלי מצדיק רכיבה עם נעל הליכה
איכותית שנותנת דגש על אטימות למים. הסבירות לגשם והצורך בהליכה נוחה ולא מסרבלת גובר .
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!