קניתי צמד דיבוריות מדילנד במחיר קרוב מאוד למחירון דרך חנות \ מוסך לאופנועים. בשרשור הזה אעדכן לגבי הרושם והחוויה הכללית שעד עכשיו קצת מוזרה.
לא היו לי תכניות לדיבורית אבל בגלל הרכיבה הזוגית בטיול חזרתי לעקרון של חכם אחד עם שפם- אם כבר חוגגים אז עושים את זה בגדול כולל אריזה וסרט. קצת מוזר לרכב יחד בנוף אלפיני קיצי וכל אחד עם עצמו. כזכור חיפשתי אינטרקום, חיבור לטלפון חיבור ל GPS חיצוני והפעלת VOX-(באמצעות קול) לקבלת שיחות.

ההתקנה הפיסית של חיבור המערכת היתה סבירה, תוך חצי שעה לצמד הקסדות. החיבור הראשוני לטלפון קצת התעכב אבל הייתי אופטימי. מן פה לשם הגעתי לבית ועזבתי את הקנפוג עד שהקטנה תגיע הביתה כי צריך 2 זוגות אזניים. קראתי את המנואל והכל נראה משחק ילדים. אז זהו, שלא.

לפני שאתחיל בסאגה אני חייב לציין לטובה את היבואן שבילה איתי כמעט 3 שעות בערב חמישי עד שהרמתי ידיים. שירות כזה לא פוגשים במחוזותינו. גם חשוב לי להדגיש שהמוצר מבחינה הנדסית מקרין איכות והסאונד מצויין.

החיבור הראשוני בין הקסדות לקח זמן, הרבה זמן- בערך שעתיים. אחר כך שיחה עם המוסך ואחר כך שימוש בתוכנה עם ממשק משתמש מטורלל ואחר כך אפליקציה שום דבר לא מתחבר בקלות, אין חיווי לחלק גדול מהפעולות ומדובר בשריפת זמן וכאב ראש. לפני שפניתי ליבואן עבדתי עם 3 גרסאות למנואל- עברית באריזה, קובץ מאתר היצרן באנגלית וקובץ מאתר מאתר היבואן. שלושתם לא מסונכרנים בניואנסים- אגיע לזה בהמשך.

עכשיו חזרתי מרכיבה ראשונה אי פעם עם מוסיקה מהנייד:
החיוך לא יירד לי מהפנים.
אני רוכב לאט יותר כדי לשמוע את המוסיקה.
מבחינת ניתוק מהסביבה, הגעתי למסקנה שאגזוז הגבר גבר שלי ברכיבה שגרתית תורם לניתוק יותר משימוש באזניות.

אעדכן בהמשך לאחר שיוחלפו בראשון המוחות.