תוצאות 1 עד 15 מ 17

אשכול: אופנוע ראשון בחיי A1 לנסועה גבוהה נוחות טובה ושמירת ערך

צפייה משולבת

Senior Member
    CB500 זו סדרה של כלים. הנפוץ ביותר הוא הCB500X (אדוונצ'ר - ישיבה גבוהה ונוחה).
    הם אמינים מאוד, ידידותיים למדי, הביקוש אליהם גבוה, מרווח הטיפולים 12,000 ק"מ וצריכת הדלק באיזור ה25 ק"מ לליטר. זה הכלי הנמכר ביותר בארץ ב2018.

הסיבה היחידה להעדיף כלי יקר יותר ומוגבל היא נוכחות של בקרות אלקטרוניות ומכלולים איכותיים יותר. זה לא עניין זניח ואם יש לך משפחה ואין לך בעיה תקציבית אז לא הייתי פוסל כלי כזה דוגמת הNC750X, CB650R, F750GS והויסטרום 650 המוגבלים. יתכן שגם ה790 אדוונצ'ר החדש מגיע מוגבל.
    לF750GS יש מכלולים איכותיים מאוד, אלקטרוניקה משוכללת וניתן להסיר לו את ההגבלה בעתיד. מרווח טיפולים מעט קצר יותר של 10,000 ק"מ.
    גם ל790 אדוונצ'ר יש מכלולים איכותיים למדי עם בקרות מהשורה הראשונה ומרווח טיפולים גבוה של 15,000 ק"מ אבל היבואן לא מוכן להסיר הגבלות ועם KTM אתה לא יכול להניח שלא יהיו בעיות.
    האחרים אמינים להחריד, מרווח טיפולים של 12,000 ק"מ אבל המכלולים מעט פחות טובים והאלקטרוניקה ברמה נמוכה יותר.

סוגיית ה"מה תעשה עם הכלי כעבור שנה" כנראה לא צריכה להטריד אותך יותר מדי. אם תחליט להחליף אותו, אתה תעשה עליו טרייד, זה יעלה לך כמה אלפים בודדים ותפרד מהכלי. גם אנשים עם מגבלות תקציב חמורות הרבה יותר בוחרים לעשות את זה מטעמי נוחות ולכן זה כנראה לא באמת יפריע.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    CB500 הסיבה היחידה להעדיף כלי יקר יותר ומוגבל היא נוכחות של בקרות אלקטרוניות ומכלולים איכותיים יותר. זה לא עניין זניח ואם יש לך משפחה ואין לך בעיה תקציבית אז לא הייתי פוסל כלי כזה דוגמת הNC750X, CB650R, F750GS והויסטרום 650 המוגבלים. יתכן שגם ה790 אדוונצ'ר החדש מגיע מוגבל.
    לF750GS יש מכלולים איכותיים מאוד, אלקטרוניקה משוכללת וניתן להסיר לו את ההגבלה בעתיד. מרווח טיפולים מעט קצר יותר של 10,000 ק"מ.

.
    ג'וני,
    אתה באמת חושב ש F750GS מתאים בתור כלי ראשון לרוכב מתחיל? זה הכלי שאני חושב עליו כרוכב מתחיל והמליצו לי להתחיל עם כלים אחרים יותר פשוטים וזולים.
    אבל אני בדיעה שעדיף כלי אחד טוב ואיכותי עם מערכות בטיחותיות שישמש אותי לתקופה ארוכה, במקום להחליף כל כמה שנים.
    תקן אותי אם אני טועה.

תודה.

לפות"ש,
    תתחיל ללמוד ותהנה.