עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 57

אשכול: פתיחת האגזוז המקורי

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    העלית כאן רעיון - בורג פרפרי נשמע אש.

תצחקו כמה שאתם רוצים אבל יש אגזוזים שנשמעים מעולה בלי משתיק - למשל אקרופוביק יורו 3 (משתיק נשלף) על xr1000r. בסל''ד נמוך הוא שקט אבל כשנותנים גז האופנוע מנגן.
    בוא נעשה סדר, אגזוז מבית טוב שעולה על אופנוע לצורך שיפור ביצועיי המנוע והעבודה נעשית על פי הספר על דינו בצורה מקצועית כולל
    תיאום במחשב ומפת הצתה מסודרת יכול לתרום ולשפר ביצועים בקצת, אגזוז אקרופיץ פול סיסטם שמוצע כאופציה לורסיס 1000 נותן צליל בס
    למנוע שוקל קצת פחות אולם לא נותן תוספת סמ"ק. נשאלת השאלה האם בשביל המחיר המופרז זה שווה, וזה כבר עניינו של כל אחד כל עוד הוא לא
    עובר על תקנות הרעש ומודע שניתן להוריד אותו מהכביש.

פותח השרשור (שכנראה נבהל מהתגובות ונעלם) מבקש לפתוח אגזוז מקורי ולהוריד ממנו את התוכן, מה שיהפוך אותו לחצוצרה מרעישה ויגרור
    אחריו שאר רעות חולות. שזה משהו אחר לגמרי.

כל מנוע מגיע מכוון לממוצע משוכלל הכולל את תקנות הרעש הזיהום ומגבלות היצרן, בטיפול נכון ניתן לבצע טיונייג למנוע ולקבל יותר סוסים, אבל
    פה נדרשת יד מומחה וציוד שלא נמצא בכל מוסך, ולפעמים ההשקעה לא שווה את התמורה.

הצד השלישי שבעניין הוא נושא המטרד שהמשחקים האלה יוצרים בחיי היום יום וגם על כך יש לתת את הדעת
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    אם הוא יוציא את הצינור המדובר מהאגזוז הוא יקבל את הרעש שהוא רוצה.
    מה שקורה בדר"כ כשמפרקים חלקים מהדוד זה שהוא לא עובד מבחינה אופטימלית כמו שהמהנדסים שחתומים עליו תכננו אותו, משמע זרימת הגזים החוצה וחזרה היא לא בנתיב המתוכנן הנדסית ואז לאחר זמן מה (זה יכול להיות 500 ק"מ ויכול להיות 10000 ק"מ) הוא מתחיל להתפרק מבפנים. כשהוא מתחיל להתפרק הוא ממשיך להתפרק.
    בשלב הזה הוא שווה בד"כ את משקלו בברזל.

מספיק מפורט?
    זה נפלא כשאתה מקצין. אף אחד לא דיבר על "להוציא את הצינור המדובר מהאגזוז"
    אני עשיתי את זה ב RV50 שהיה לי. יותר נכון קניתי אותו ככה ולא היה לי כסף למשתיק (סטודנט)
    אז יצא לי לאלתר משהו מפחיות בירה.
    (אגב, המופע הפירוטכני בלילה של גיצים של שמן שרוף - פיצוץ!)

לעניין.
    כמו שיש פילטר אוויר שהוא קצת יותר "נושם" אפשר "לאוורר" את הקונסטלציה . לא חייבים לשפוך את המשתיק ביחד עם המים.

גילוי נאות: כותב שורות אלו אינו מהנדס אקוסטיקה.
    אפילו לא טכנאי

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    זה נפלא כשאתה מקצין. אף אחד לא דיבר על "להוציא את הצינור המדובר מהאגזוז"
    אני אפילו לא קרוב עדיין ללהקצין.
    ראיתי רק כמה נקודות מהסרטון, לא באמת יש לי סבלנות לראות 8 דקות רציפות של האהבל הזה, אבל לפי מה שראיתי אז הצינור המוצג ב2:05 מועף מהאגזוז ובמקומו הוא שם את היצירה שהוא בנה שכוללת רק את החלק החיצוני, בלי כל הצינור הפנימי.
    אז אם הוא מבטל את כל החלק הפנימי של הצינור הזה זה שווה ערך ל"להוציא את הצינור המדובר מהאגזוז".

מ.ש.ל

גילוי נאות: כותב שורות אלו אינו מהנדס אקוסטיקה.
    אפילו לא טכנאי. רק עבד קצת כמכונאי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    עשיית ילדים גם גורמת לשתיית אלכוהול, בדיוק כמו ששתיית אלכוהול גורמת לעשיית ילדים.

Banned
    אוקיי, אני לא ראיתי את הסירטון.
    מודה ועוזב

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    לא ממש מבין את הכעס שלך.
    אתה שואל שאלה בפורום ציבורי, ציפית שכולם יענו לך לפי מה שאתה רוצה?
    כולם אומרים לך שזה רעיון גרוע (מעבר לרעש וזיהום אוויר) ואתה מתעקש לעשות ניסויים.
    רוצה "לשפר את הסאונד"? לך תקנה פול סיסטם/סליפ און/מיד פייפ וזהו.
    לעשות ניסויים, קידוחים, הלחמות זה מתכון בטוח לפאשלות והריסה של האגזוז.
    אלא אם אתה יודע מה אתה עושה, מה שלא נשמע מהשרשור הזה.
    דווקא פול סיסטם מזהם יותר כי זה מוריד את הממיר הקטליטי שאני לא בעד.
    פותח האשכול אגזוז סליפ און עם משתיק גם מעלה את העוצמת קול בעוד איזה 2-3 דציבלים

Member
    אם לאגזוז המקורי יש גם משתיק אתה יכול לקדוח בו כמה חורים אם אפשר להוציא אותו בכלל
    אבל בלי להגזים כי אז זה יהיה חזק מידי

הכל אני יכול בחופש הגדול

ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    הכל אני יכול בחופש הגדול
    http://fullgaz.co.il/forums/showthre...9-%D7%91CRF250

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    מה הבעיה עם זה בידיוק?
    אם לנסות לצחוק על חבר'ה צעירים מעלה לך את האגו אז תהנה אבא
    בינתיים זה לא אני שחושב שהוא משורר בכל פוסט שהוא מעלה
    פתטי.
    במקום לנסות לעזור וללמד ולהעביר את הידע לחבר'ה צעירים, נותנים להם עקיצות בפורומים.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    הבעירה של המנוע נשענת על לחצים בשביל להיווצר בצורה אופטימלית בכל קשת הסל"ד.
    הסעפת והדוד משפיעים על הלחצים האלו ולכן שינויים שעושים לפי העין יכולים להשפיע לרעה על הכוח וגם ליצור נזק.
    יצרני אופנועים בונים תוך עמידה בתקינה והמנוע עשוי להיות מתוכנן בצורה שהוא צריך להיות "חנוק" על מנת להוציא את המיטב,לכן שינויי קומבינה כמו שאתה רוצה לעשות אינם מומלצים ולא נעשים בתנאיי חניה - דורשים מכשור מדידה יקר בשביל להתבצע כמו שצריך.

ציטוט נכתב במקור על ידי OneBiker צפיה בהודעה
    מה הבעיה עם זה בידיוק?
    אם לנסות לצחוק על חבר'ה צעירים מעלה לך את האגו אז תהנה אבא
    בינתיים זה לא אני שחושב שהוא משורר בכל פוסט שהוא מעלה
    פתטי.
    במקום לנסות לעזור וללמד ולהעביר את הידע לחבר'ה צעירים, נותנים להם עקיצות בפורומים.
    ניסיתי אתה לא מקשיב, אגב אתה לא חייב לקרוא כל מה שאני כותב יש כפתור התעלם....

פעם בכמה זמן מתעורר לו רוכב בדרך כלל צעיר ובראשית הדרך ומחפש פתרון קסם להפוך את הכלי שלו למשהו אחר בקלות
    ובלי השקעה, זה נחמד מרענן ואפילו מפתח יכולת אלתור אבל...

אז באים זקני השבט ושופכים עליו מים קרים, סטירה מצלצלת בפניו הילד הנבוך והוא נישאר מבולבל ולא מצליח להבין מה רוצים הגדולים.

התופעה מתחזקת במיוחד בחודשים יולי אוגוסט אחרי שמיצינו את כל משחקי המחשב והטלוויזיה ואחרי צפייה בסרט מהיר ועצבני 69.

קשה לקבל שלפעמים ההיגיון הבריא שלנו עובד בניגוד לכללי הפיזיקה, כימיה, הנדסה ותורת החומרים.

תוסיפו על זה שהישראלי מלך הקומבינה האלתור והחפיפניקיות הניזון משמועות, פייק ניוז וידע בע"מ, בטוח שהוא הכי טוב ויודע יותר מכולם,
    ותקבלו אופנועים נכים, שמרעישים כמו מסור שרשרת וגם מתקדמים ככה.

אין דבר יותר מגוחך מאופנוע 125 עם רעש של מכסחת דשא עובר ברחוב במהירות 60 קמ"ש בקושי ופוזה של שופוני מלך העולם אני.

אני מציע להעביר הצעת חוק שכל מי שהאופנוע שלו מרעיש ולא מתנהג בהתאם, לדחוף לו את האגזוז ל......אוזן!

[
    QUOTE=השושנים;147243]בוא נעשה סדר, אגזוז מבית טוב שעולה על אופנוע לצורך שיפור ביצועיי המנוע והעבודה נעשית על פי הספר על דינו בצורה מקצועית כולל
    תיאום במחשב ומפת הצתה מסודרת יכול לתרום ולשפר ביצועים בקצת, אגזוז אקרופיץ פול סיסטם שמוצע כאופציה לורסיס 1000 נותן צליל בס
    למנוע שוקל קצת פחות אולם לא נותן תוספת סמ"ק. נשאלת השאלה האם בשביל המחיר המופרז זה שווה, וזה כבר עניינו של כל אחד כל עוד הוא לא

פותח השרשור (שכנראה נבהל מהתגובות ונעלם) מבקש לפתוח אגזוז מקורי ולהוריד ממנו את התוכן, מה שיהפוך אותו לחצוצרה מרעישה ויגרור

כל מנוע מגיע מכוון לממוצע משוכלל הכולל את תקנות הרעש הזיהום ומגבלות היצרן, בטיפול נכון ניתן לבצע טיונייג למנוע ולקבל יותר סוסים, אבל

הצד השלישי שבעניין הוא נושא המטרד שהמשחקים האלה יוצרים בחיי היום יום וגם על כך יש לתת את הדעת
    [/QUOTE]

עזרתי לך לראות את ההסבר מעבר לפתטיות.

Senior Member
    הסליף און זה רק לרעש! בתוך הסעפת ישנם דברים חיוניים לשלמות המנוע. במידה ומחליפים סליפאון מדובר רק ברעש שעולה אלפי שקלים.הרעש שהאופנוע מייצר מכעיס את הסביבה. עושה כאבי ראש ברכיבה ארוכה. ומבליט אותנו עוד יותר כשמסתובב שוטר משעומם.
    מה הרווחנו ? רעש!! דאווין על השכנים?
    לפותח השירשור. מקדחה על האגזוז תעשה את האפקט המתאים. (לא ממליץ כי זה עושה רעש). האם עושה נזק תחליט בעצמך,תראה את הסרטון השני.
    https://www.youtube.com/watch?v=dkC12ExZop8

https://www.youtube.com/watch?v=KdWyDOvLzuE

Member

[
    QUOTE=השושנים;147243]בוא נעשה סדר, אגזוז מבית טוב שעולה על אופנוע לצורך שיפור ביצועיי המנוע והעבודה נעשית על פי הספר על דינו בצורה מקצועית כולל

עזרתי לך לראות את ההסבר מעבר לפתטיות.[/QUOTE]

תעבור לאשכול הבא סבא

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי OneBiker צפיה בהודעה

תעבור לאשכול הבא סבא
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    עשיית ילדים גם גורמת לשתיית אלכוהול, בדיוק כמו ששתיית אלכוהול גורמת לעשיית ילדים.