עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 36

אשכול: הארלי-דיווידסון משיקה סניף קונספט בתל-אביב

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי

הארלי-דיווידסון משיקה סניף קונספט בתל-אביב

על שטח של כ-1,000 מ"ר ובהשקעה של כ-5 מיליון ש"ח - בהארלי-דיווידסון משיקים את סניף הקונספט החדש בתל-אביב; מומלץ לקפוץ להתרשם מהמקום המושקע!

http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%90%d7...1%d7%aa%d7%9c/

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    השקעה נהדרת מעניין מי ישלם אותה...

אותי מעניין למה הקנספט של רמי לוי לא תופס ביבוא אופנועים, מינימום השקעה באולמות ותצוגות מקסימום הנחות ללקוח.

מצידי מחסן גדול בחיפה/אשדוד/אילת וקניה ישירה של הלקוח משם ההובלה הביתה עליו.

אם זה יביא למחירים נמוכים יותר כמו בחו"ל אני בעניין!
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    אותי מעניין למה הקנספט של רמי לוי לא תופס ביבוא אופנועים, מינימום השקעה באולמות ותצוגות מקסימום הנחות ללקוח.
    הקונספט הזה לא יתפוס כי מי שקונה אופנוע ב-150 אלף לא מעוניין ב-"מקסימום הנחה".

מצידי מחסן גדול בחיפה/אשדוד/אילת וקניה ישירה של הלקוח משם ההובלה הביתה עליו.
    ורכיבת מבחן תעשה בפייסבוק?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    איזה רכיבת מבחן?
    בשביל מה?
    מי שקונה הארלי קונה את זה כי הוא רוצה "הארלי". לא נוחות, לא ביצועים.
    להיפך, רכיבת מבחן עלולה לגרום לאנשים להתחרט.

Senior Member
    קראתי בדיוק אותו דבר על ״מי שקונה ב. מ. וו.״. רמז: לא כולם רוצים ״מ.ט. הכי זול שקיים ביד 2״.
    אם יש מספיק אנשים שרוצים דווקא הרלי - אחלה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    הקונספט הזה לא יתפוס כי מי שקונה אופנוע ב-150 אלף לא מעוניין ב-"מקסימום הנחה".

תתפלא גם אלה שמוצאים סכומים כבדים יעדיפו להוציא פחות ולקבל אותו הדבר, מה לעשות אבל זה טבע אנושי לחפש "דיל".
    אחת הסיבות שרמת המחירים נשמרת נמוכה בחו"ל היא שלכל ייצרן יש כמה דילירים שלא קשורים אחד לשני, כן שוק חופשי
    והנחות אמת. לא קומבינה, לא קרטל, לא קביעת מחירים שרירותית, פשוט חוקי הג'ונגל.

המעניין שאף אחד לא מפסיד שם, ואפילו לעסקים הקטנים והמשפחתיים יש רווח קיומי נאה, אם נגעת בהארלי הרי שהמותג
    מפרסם את עצמו, בנוסף החברה עצמה מוציאה את פרסומות התדמית ככה שלדילר נישאר רק למכור. בשביל להרוויח ולעמוד
    בתחרות הוא יהיה חייב לתת שירות טוב (אף מילה על מטרו), להיות תחרותי ומספיק אטרקטיבי למשוך לקוחות, וכן לקצץ
    בעלויות שלו, בשכבות השומן. ככה נבנה שוק אמתי עם שווי אמתי למוצרים.

ורכיבת מבחן תעשה בפייסבוק?
    כל דילר בינוני בחו"ל לא רק מאפשר רכיבת מבחן אלה משכיר חלק מצי האופנועים שלו למטרות טיולים וכד'
    למה?
    כי זה מביא לקוחות, מי שנהנה בטיול ואהב את האופנוע השכור שלו יחזור למחרת לקנות את הדבר האמתי.

כי יבואן שמחזיק 70 אחוז משוק הדו"ג בארץ ויש לו מהלכים גם במשרדי הממשלה מחזיק את הלקוח בביצים,
    הוא יכול לקבוע מחירים הנחות מחירי חלפים כלבבו כי מה תעשה? תלך למתחרים? גם הם מרימים מחירים.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    כל דילר בינוני בחו"ל לא רק מאפשר רכיבת מבחן אלה משכיר חלק מצי האופנועים שלו למטרות טיולים וכד'
    למה?
    כי זה מביא לקוחות, מי שנהנה בטיול ואהב את האופנוע השכור שלו יחזור למחרת לקנות את הדבר האמתי.

כי יבואן שמחזיק 70 אחוז משוק הדו"ג בארץ ויש לו מהלכים גם במשרדי הממשלה מחזיק את הלקוח בביצים,
    הוא יכול לקבוע מחירים הנחות מחירי חלפים כלבבו כי מה תעשה? תלך למתחרים? גם הם מרימים מחירים.
    אני יצאתי לסוף שבוע שבו רוכבים על אופנועי הארלי והעלות היא רק המלון הדלק והאוכל, הארלי דואגת לשאר.
    אני לא לקוח של הארלי אבל אחרי שרכבתי על כל הליין אפ של 2017 הבנתי שיש הרבה דעות קדומות על הארלי ולמרות שחלק מהדגמים לא אהבתי ואפילו סבלתי לרכב עליהם חלק ממש טוב ותענוג לרכיבה כולל יכולות דינמיות לא רעות בכלל.
    לרוב רוכבי הארלי לא מהסוג שדוחף את האופנוע למגבלות לכן הסיכוי שתיכנס לסיבוב ותראה הארלי יושב לך על הזנב נמוך אבל היכולות בחלק מהדגמים החדשים קיימות.

רוכשי הארלי לא ממש מחפשים את הזול ואוהבים את הסניפים המהודרים והמושקעים אבל סוכנות "outlet" פשוטה וזולה תנגיש הארלי לעוד רוכבים שמפחדים להיכנס לסוכנויות היוקרתיות

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Senior Member
    שונא תאגידים ועוד יותר שטויות שיווקיות בשנקל. קונספט מסמל משמעות אחת. נתקע אותך במחיר כי הבאנו מעצב ומשרד פרסום שיותר חשובים ממך, מהמוצר ומהגינות בסיסית. חווית הלקוח הכי חשובה מבחינתי היא האיכות של המוצר וכן גם השירות. אאוטלט, קונספט, ליין...כל החרטא הזאת לא באה לי טוב בעין. לא רכבתי מעולם על הארלי ויש לי הרבה דיעות קדומות. חנות קונספט באיזה קניון אטום מנוכר וצרחני זה הדבר האחרון שיקרב אותי למותג. עכשיו נרים כוסית.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    שונא תאגידים ועוד יותר שטויות שיווקיות בשנקל. קונספט מסמל משמעות אחת. נתקע אותך במחיר כי ...
    ... כי אתה לא הלקוח. חשבת פעם שאולי אנשים אחרים רוצים בדרים שונים ממך? אולי בשבילם ״קונספט״ מסמל משהו אחר?

חוץ מזה - 3מיל זה לא סכום אסטרונומי.

. לא רכבתי מעולם על הארלי ויש לי הרבה דיעות קדומות. חנות קונספט באיזה קניון אטום מנוכר וצרחני זה הדבר האחרון שיקרב אותי למותג. עכשיו נרים כוסית.
    אמרתי כבר שאתה לא לקוח? ולקוח של הרלי לי רוצה חנות בצריף של אזור תעשיה באשדוד.

כן. נרים כוסית.

Senior Member
    שונא תאגידים ועוד יותר שטויות שיווקיות בשנקל. קונספט מסמל משמעות אחת. נתקע אותך במחיר כי הבאנו מעצב ומשרד פרסום שיותר חשובים ממך, מהמוצר ומהגינות בסיסית. חווית הלקוח הכי חשובה מבחינתי היא האיכות של המוצר וכן גם השירות. אאוטלט, קונספט, ליין...כל החרטא הזאת לא באה לי טוב בעין. לא רכבתי מעולם על הארלי ויש לי הרבה דיעות קדומות. חנות קונספט באיזה קניון אטום מנוכר וצרחני זה הדבר האחרון שיקרב אותי למותג. עכשיו נרים כוסית.
    אל תשכח, אופנוענות היא סמל החופש, ולחופש אין מחיר. בעצם יש - 220 אלף ש"ח ללא מע"מ, וזה עוד לפני שראית את קטלוג האביזרים שלנו. רוצה פאוץ' למפתחות? רק 799.90 ליחידה.

זה כל כך צ'יזי, אבל לעת עתה נראה שזה עובד להם, לפחות לקהל היעד המזדקן שלהם. לדור החדש זה פחות מדבר (נתוני המכירות מדברים בשם עצמם). מתישהו בעתיד הארלי יצטרכו להמציא את עצמם מחדש, מחוסר ברירה. עד אז? ממשיכים למכור חופש לעשירים.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    אל תשכח, אופנוענות היא סמל החופש, ולחופש אין מחיר. בעצם יש - 220 אלף ש"ח ללא מע"מ, וזה עוד לפני שראית את קטלוג האביזרים שלנו.
    נו? די דומה למחירים ב bmw , דוקאטי וכו. וזה לא דגם הכי זול.
    הרלי זה לא crf ולא פונה לקהל שסופר כל שקל. קנית פעם ב- h. Stern ?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    נו? די דומה למחירים ב bmw , דוקאטי וכו. וזה לא דגם הכי זול.
    הרלי זה לא crf ולא פונה לקהל שסופר כל שקל. קנית פעם ב- h. Stern ?

שלילי. ומה שמצחיק אותי זה פחות המחיר, אלא מה אתה מקבל תמורתו. אני רכבתי על מספר דגמי הארלי, אמנם לא הטוררים הגדולים אבל עדיין, ואני יכול להגיד שהם ממש לא מצדיקים את המחיר שלהם. עם דוקאטי או בימר אני עוד איכשהו יכול לראות את ההגיון, כי אתה מקבל חבילת ביצועים מצופה בכל מה שיש לאלקטרוניקה החדישה להציע. אצל הארלי...זה איטי, זה מסורבל וזה לא ממש מצדיק רבע מיליון. וזה לא יכול להיות יותר צבוע כשזה בא מפיו של אדם שהאופנוע האהוב עליו זו "קלאסיקה בריטית" במחיר מנופח ועם מיתוג דומה לשיטת הארלי.

מה שכן, אנקוף לזכותם של הארלי שבאמת, חויית הבעלות של הכלים שלהם שונה מכל מותג אחר. הם משפחה בינלאומית, דואגים זה לזה, יוצאים לרכיבות, משהו ברמה אחרת לגמרי ממה שראיתי מכל מותג אחר.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני די בטוח שאם תקנה בורגמן תהיה לך חווית משפחה לא פחות מאשר הארלי.
    הכל עניין של מועדון.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אני די בטוח שאם תקנה בורגמן תהיה לך חווית משפחה לא פחות מאשר הארלי.
    הכל עניין של מועדון.
    זה דגם ספציפי, לא מותג.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    שלילי. ומה שמצחיק אותי זה פחות המחיר, אלא מה אתה מקבל תמורתו.
    חיובי מאוד. מחיר של הרלי מצאוי 150 אלף פלוס מינוס. פאניגאלה, אופנוע לא שימושי בעליל, כמה עולה?

חבל להתווכח האים הארלי זה טוב. אני לא אקנה, אתה גם. אחרים רואים בדבר הזה ערך.
    אאודי דגם ספורט עולה 600 אלף אם אני זוכר נכון. גם לזה מסתבר יש קונים.