עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 36 מ 36

אשכול: הארלי-דיווידסון משיקה סניף קונספט בתל-אביב

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    בטח שלא פשע אבל יש כאן זילות והרבה פייק תאגידי משומן ונכלולי.
    אני מבין שזה איכשהו מציק לך, ואתה לא מצלח לשים אצבע על מה בדיוק. אני אנסה לעזור.

תדמית של הארלי לא בנויה על "זקן עשיר". ההפך הוא - הוא לא זקן ובטח לא עשיר וגם לא כל כך שומר חוק. לכן זקן עשיר נראה לך מזוייף.
    אם תחשוב בהגיון - מה בדיוק "פייק" בזקן קירח על הארלי? מה לא אמיתי? קרחת? אופנוע לא "באמת" נוסע?

אתה לא חייב להראות כמו ארני כדי לרכב על Fat Bob. כמו כן, אתה לא חייב להראות כמו טום קרוז בשביל BMW.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    שושנה

NC בין הכלים היחידים שלא משדרים תדמית אלא כלי תחבורה.
    וככזה הוא מבצע את תפקידו.

במקרה של בNC השחקן שמתאים לו זה פקיד מקריח בגיל האי עמידה עם חולצה משובצת ועט או שתיים בכיס שרוכב עליו בית עבודה בשל הפרקטיקה שלו ואהבה לדו"ג.

אופס - למעט האי עמידה אני פחות או יותר עונה לקריטריונים.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    אני מבין שזה איכשהו מציק לך, ואתה לא מצלח לשים אצבע על מה בדיוק. אני אנסה לעזור.

תדמית של הארלי לא בנויה על "זקן עשיר". ההפך הוא - הוא לא זקן ובטח לא עשיר וגם לא כל כך שומר חוק. לכן זקן עשיר נראה לך מזוייף.
    אם תחשוב בהגיון - מה בדיוק "פייק" בזקן קירח על הארלי? מה לא אמיתי? קרחת? אופנוע לא "באמת" נוסע?

אתה לא חייב להראות כמו ארני כדי לרכב על Fat Bob. כמו כן, אתה לא חייב להראות כמו טום קרוז בשביל BMW.
    אם להתמקד בהארלי, יש במותג ניגודיות חריפה בין תדמית אחת לאחרת. יצא לי לדון בנושא עם מספר אמריקאים אתמול. אצלם הארלי לא נחשב זוהר, או נוצץ, הרבה מהאנשים אינם מחבבים את רוכבי ההארלי, אלו הרועשים להחריד, פורעי החוק, התדמית של "כנופיות אופנועים קשוחות א-לה מלאכי הגהינום".
    במקומות אחרים בעולם העניין מתגלגל אחרת. הארלי נחשב כשם נרדף לאמריקאנה, לתרבות האמריקאית, לסמל של המדינה המתגאה בהיותה "ארץ החופש". להוסיף לזה את מחיריהם של הכלים שלהם, וההארלי המרדני הפך לסמל סטטוס, בדומה לרכב יוקרה. אותם עורכי דין ורופאים שרוצים להפגין את עמידותם ירכשו הארלי ויתלבשו בדומה לאותם פורעי חוק, כמפגן כח בלתי-מודע. הוא לא רוכב על ההארלי כי הוא צריך, הוא רוכב עליו כי הוא יכול. אחרים קונים את אופנועי המותג מסיבות דומות אך שונות, בגלל אותה אידיאליזציה של התרבות האמריקאית, ודרך אותו אופנוע הם מרגישים עמוק בליבם שייכים לאותו מועדון המתגלגל בערבות נבאדה, מבלי הצורך בשינוי דרסטי באורך חייהם. תומכים מרחוק, אפשר לקרוא לזה.

אפשר לראות את זה במספר כלים או מותגים שונים ברחבי העולם. לדוגמא האיטלקים והוספה, או ההודים עם הרויאל אנפילד שלהם. (ואגב, אם תבלו מספיק זמן בצד ההוא של הרשת, תראו עד כמה דומים הטיעונים בעד ונגד חובבי המותג לאלה שבאים בעד ונגד האמריקאים). יש פה מעבר למותג גם הערצה של תרבות מסויימת, מה שניתן לראות הן בעורך הדין לובש העור והבנדנה, הן בצעיר עם הראסטות שבועט לחיים את הבולט שלו בפלורנטין, והן בנערה בחצאית המזגזגת בין הפקקים על הוספה שלה.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    שושנה

NC בין הכלים היחידים שלא משדרים תדמית אלא כלי תחבורה.
    וככזה הוא מבצע את תפקידו.

במקרה של בNC השחקן שמתאים לו זה פקיד מקריח בגיל האי עמידה עם חולצה משובצת ועט או שתיים בכיס שרוכב עליו בית עבודה בשל הפרקטיקה שלו ואהבה לדו"ג.

אופס - למעט האי עמידה אני פחות או יותר עונה לקריטריונים.
    בפועל היום אני חושב שהיית צריך את ה- X-ADV
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    עוד לא.
    אני עדיין נהנה מהשיפטר.

למרות שרכבתי אחרי הX-ADV מאיץ כאילו הוא טיל-מקס

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    פורעי החוק, התדמית של "כנופיות אופנועים קשוחות א-לה מלאכי הגהינום".
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    בגלל אותה אידיאליזציה של התרבות האמריקאית, ודרך אותו אופנוע הם מרגישים עמוק בליבם שייכים לאותו מועדון המתגלגל בערבות נבאדה, מבלי הצורך בשינוי דרסטי באורך חייהם. תומכים מרחוק, אפשר לקרוא לזה.
    נכון. תחשוב על זה כמו משחק תפקידים. רק תיקון קטן - "מלאכי הגהנום" מקליפורניה.