אהלן, אני רוכב חדש על דו שימושי, (על KLX250s אם זה משנה), אני מחפש כרגע ציוד מיגון בשבילי, בהתחשב בעובדה שאני גם נוסע על כביש (בעיקר על כביש) וגם מעט על שבילים/שטח קל (אופנוע דו שימושי מין הסתם) ואני מבין שמבחינת ציוד צריך להתחשב בשני צורות הרכיבה השונות, נושא שבכללי אני עדיין לא בקיא בו
והייתי שמח לעזרה.
אז קודם כל השאלה הראשונה היא:
1)האם אני באמת יכול לסוע גם על כביש וגם שטח קליל (גיחות קצרות ולא קרביות בכלל, לפחות לכרגע) עם אותו הציוד?
2)אם לא אז עד כמה זה משמעותי ולמה?
3)ואם כן אז מה הכי חשוב שאני אשיג לו תחלופה גם לשבילים?
4)זאת שאלה שנוגעת לאופנוע, אשמח להמלצה לכיסוי שאשכרה עושה את עבודתו (שלי נקרע בשנייה) ובמחיר נורמלי לחתיכת בד
המצב כרגע הוא:
כפפות - יש לי של קוואסאקי.
ברכיות - מהאינטרנט שמישהו הביא לי.
מעיל - אומנם יש המלצות באינטרנט, אבל הן רבות ואני מחפש קודם כל תשובה להאם יש מעיל שמיועד ספציפית לרוכבי דו, ואם לא מה הסגנונות שאני אמור לחפש?, הן לשטח והן לכביש.
נעליים - אני רוכב עם הרדבק שלי. האם מומלץ אחרת?
וקסדה - כרגע יש לי לכביש שזה רוב הנסיעות שלי, עד כמה זה משמעותי לקנות קסדת שטח לשבילים כל עוד מדובר באמת בגיחות קצרות ולא קרביות (לא מעוניין בכלל להפיל את האופנוע, או לסוע מהר / בצורה מסוכנת בשטח, אין לי תקציב לזה ואין לי זמן ללכת למוסכים).
אז ברשותכם אני רק אבקש למקד מאמץ קודם למעיל כי אין לי בכלל והייתי שמח קודם כל לפתור את הבעיה הזאת ואני לא יודע מה להזמין מהאינטרנט, מעבר לזה אשמח לשמוע את דעותכם בנושאים האחרים! תודה מראש![]()