עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 25

אשכול: האם זה לא בזבוז להשתמש באופנוע רק בסופ"שים?

צפייה משולבת

Junior Member

האם זה לא בזבוז להשתמש באופנוע רק בסופ"שים?

שלום חברים,
    מדי פעם אני רואה שאנשים כותבים פה פוסט או מגיבים ותוך כדי "זורקים" כי האופנוע משמש אותם רק בסופש (נוסעים ברכבת/אוטובוס/אופניים חשמליות לעבודה).
    האם זה לא בזבוז לקנות אופנוע בעשרות אלפי ש"ח ועוד ביטוח, טיפולים ושאר "צרות" ולהשתמש בו רק בסופשים? חבר קנה אופנוע ב80 אש"ח וכל יום הוא נוסע מהבית לתחנת הרכבת (מרחק של אולי 1 ק"מ) מחנה בחניה שם ונוסע ברכבת לעבודה בתל אביב. רק בסופשים הוא קצת נוסע עליו.
    זה לא שהוא עשיר גדול (מכר את הרכב שלו כדי לקנות את האופנוע ועכשיו הוא ללא רכב).
    אני תמיד מקניט אותו וצוחק עליו, לא מבין למה הוא קנה אופנוע ונוסע ברכבת (הוא טוען שנסיעה בפקקים היא סיוט גם עם אופנוע ועדיף רכבת).
    בגלל שאני רואה יותר ויותר אנשים שקונים ומשתמשים רק בסופ"ש אני מתחיל לחשוב אולי הוא לא כזה יוצא דופן.

מה דעתכם?

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    כמה אתה מכון "לבזבז" על האושר שלך?
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Junior Member
    חחח ממה שאני מבין אתה אומר שזה האושר שלו וזו זכותו "לבזבז" כאוות נפשו כל עוד זה מה שמסב לו אושר? שזה לא ענין של כסף ואין דבר כזה "לבזבז"?

ציטוט נכתב במקור על ידי forcty צפיה בהודעה
    חחח ממה שאני מבין אתה אומר שזה האושר שלו וזו זכותו "לבזבז" כאוות נפשו כל עוד זה מה שמסב לו אושר? שזה לא ענין של כסף ואין דבר כזה "לבזבז"?
    100 בהבנת הנקרא.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    כל אחד והדודה שלו. פה זה אופנועים.
    ותאמין או לא, אבל לא מעט כלים ל"רק סופ"שים.." עושים יותר ק"מ בסופ"שים מאשר אם היו משתמשים בהם מנהלתי במשך השבוע.
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אם לתפיסתך הנאות הן בזבוז אז אתה צפוי למות עשיר ומתוסכל.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    לכל אדם בסופו של יום יש אלף ואחת שיקולים לבחור בדרך ההתניידות שלו. אחד יכול לרכב על האופנוע דרך הפקקים בגשם ולהינות מזה, השני ישאיר את האופנוע בתחנת הרכבת ויבחר לנסוע ללא הלחץ שכרוך במעבר ג'ונגל התנועה בפקקי איילון.
    אופנוע הוא כלי רכב, אך הוא גם בעל ערך רגשי ללא מעט אנשים, שרוכבים לא כדרך להגיע מהר יותר דרך הפקקים, אלא בשביל ההנאה שבדבר, ואם הרכיבה לא מסבה להם הנאה - הם יעדיפו להתנייד בדרך אחרת.
    אעיד על עצמי לדוגמא, אני ברוב המקרים מתנייד ללימודים ברכבת. זה נוח יותר, רגוע יותר, וכן - הרבה יותר חסכוני כשמשווים עלות של כרטיס סמסטריאלי לעלויות האחזקה הכוללות דלק, טיפולים, בלאי של חלפים וכו'. לעיתים קופץ הקוף ואני לוקח את האופנוע ללימודים, כשובר שגרה, אבל הדבר לא מסב לי הנאה של ממש ואני מעדיף לשמור את אותם הקילומטרים באוכף לסופי שבוע מזדמנים והרפתקאות.
    כל אחד עושה את הבחירה הנכונה לסדר היום שלו ולחיים שלו.

Member
    לי יש אופנוע רק לסופ"ש ואני מאוד נהנה ממנו. אני חושב שזה גם עניין של גיל, זמן פנוי ומשאבים.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ברוך הבא ל90 אחוז מהעולם המערבי

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Member
    כשאני עולה על ה"סוס" שלי, אני שוכח מכל הבלגן שיש, ולא חסר. ובאמת לא יודע איך, אבל בחצי שנה הצלחתי לעשות 11 אלף ק"מ רק בסופי שבוע. לפעמים מרשה לעצמי לישון קצת בבוקר, אז במקום הסעה מקפיאה, מגיע עם חיוך לעבוד!

Member הסמל האישי של miki
    ציטוט נכתב במקור על ידי forcty צפיה בהודעה
    שלום חברים,
    מדי פעם אני רואה שאנשים כותבים פה פוסט או מגיבים ותוך כדי "זורקים" כי האופנוע משמש אותם רק בסופש (נוסעים ברכבת/אוטובוס/אופניים חשמליות לעבודה).
    האם זה לא בזבוז לקנות אופנוע בעשרות אלפי ש"ח ועוד ביטוח, טיפולים ושאר "צרות" ולהשתמש בו רק בסופשים?
    מה דעתכם?
    ביום יום עומד לרשותי GTR1400 , אופנוע מענג לכל הדיעות (עומד למכירה בלוחות). רק שהחשק שלי לרכוב עליו ביום יום הולך ופוחת, ואני מתנהל בחיפושית אספנות נטולת מזגן עם חלונות צד מכוונים היטב כדי להתענג מהרוח הנושבת עלי - רכב חדש עם מזגן פחות קורץ לי - וכן אני יודע שאני עוף מוזר בקטעים המוטוריים .
    לא יכול להסביר את התהליך, קדמה לו מכירת אופנוע נוסף XV1900 - אופנוע בנפח מנוע גדול מהגולדווינג שגם הוא היה ייחודי בנוף (נמכר לפני שבועיים).
    כשאני מנסה להבין למה מרוכב אופנוע להוט שעשה מאות אלפי ק"מ על אופנועים מכל הסוגים בכל מזג אוויר ולו הסוער הגשום והמטורף ביותר, הפכתי לאחד שמתבונן באופנוע והקסדה וחושב ... ממממ ... לא ... לא בא לי לרכוב היום. אני חושב שההליך החל בעלויות המטורפות של אחזקת אופנוע בארץ , צורת הנהיגה הפראית של הנהגים, מכמונות המהירות ועייפות שלי ... הבנתי שבכסף שאני מוציא בתחביב אחד, אני יכול להעצים חחביבים אחרים (ואצלי השגעונות רבים מספור) ...
    נכון להיום האופנוע משמש אותי לרכיבות של פעם - פעמיים בשבוע. כל שאר הימים הוא סגור בחנייה מקורה ואטומה... רכיבת שישבת ? מממ ... ממש לא , פשוט לא בא לי .

מה כן? בני הגדול ואני התחלנו לפזול לכיוון אופנועי שטח צנועי נפח ודלי הוצאות (עד 250CC ) . בגלל שאני גר במושב ברור לי שאופנוע כזה ינוצל כמעט על בסיס יומי לטיולים בשדות.
    האם נקנה ? אולי ... צריך לעבור את המשוכה של הבוס בבית (רק נשואים יבינו זאת ) שפוחדת שאופנוע שטח יגרום לי להתרסקות.
    מצד שני, הבוס טוענת שמעבר לסיכון , אופנוע שטח ישמש רק אותי כך שהכיוון הוא או אופנוע שטח או ג'יפון כגון סמוראי (אספנות בלבד ) או ג'ימני.

ולא, אין לי שום כוונה להשאר עם אופנוע לסופ"שים בלבד...

שושנים - לוקי - א - ערן ... מסיר בפניכם את הכובע על ההתמדה...
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    כולנו עוברים שינויים.

לגבי שטח - הגברת צודקת יש משהו משוחרר ואחר ברכיבת שבילים ושטח.
    אמנם יש פחות משתנים בדמות בעלי חיים אנושיים אבל יותר סיכוי להחלקות ושברים.

לגבי האמת שמאז שעברתי ל NC רכיבות הסופ"שים פחתו אני כן יכול לומר שביום יום האופנוע לא פחות ממעולה ואני לא מעלה על הדעת שימוש בפיאט הטורפת שלי.

א' - שושנים - ערן - מסיר בפניכם את הכובע של מיקי על ההתמדה....

שניכם מזדקנים

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    מיקי, crf250rally יסגור לך יופי של פינה לרכיבה בשדות. ל-א' (שלך) עדיף drz400 או wr250r.

Member הסמל האישי של miki
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    כולנו עוברים שינויים. אכן, זה תהליך בלתי נמנע לאורך השנים...

לגבי שטח - הגברת צודקת יש משהו משוחרר ואחר ברכיבת שבילים ושטח. (קודם שהיא תשחרר ... )
    אמנם יש פחות משתנים בדמות בעלי חיים אנושיים אבל יותר סיכוי להחלקות ושברים. מוכן להתמודד עם קוליסים, בוץ ועוד משתנים כל עוד החיוך מרוח על הפנים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    שניכם מזדקנים חכה שתגיע לגילי
    ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    מיקי, crf250rally יסגור לך יופי של פינה לרכיבה בשדות. ל-א' (שלך) עדיף drz400 או wr250r כל עוד (א שלי ) בצבא לא יודע אם ירצה לרכוש אופנוע , אבל CRF וכן WR הן בהחלט אופציות שעלו. ושוב הכל תלוי בבוסית ... .
    בעקבות הפוסט הזה בחנתי את ההוצאות שהוצאתי על התחביב ... וההוצאות הן עצומות... מבחינה כלכלית זה הדבר הכי לא כלכלי בשום פרמטר....
    למרות זאת , בכל פעם שאני שומע אופנוע אני מסובב ראש, אופנועים מסויימים גורמים לי לרייר. מניח שזה משבר זמני כי מי שדבק בו החיידק מתקשה לעזוב את עולם האופנוענות. לא קיים אף כלי רכב (בתקציב של שכיר ) שמסוגל להקנות את מנת ההנאה שאופנוע גדול נפח מקנה לרוכב עליו, גם אם הרכיבה היא רק בסופ"ש...
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.