ביום יום עומד לרשותי GTR1400 , אופנוע מענג לכל הדיעות (עומד למכירה בלוחות). רק שהחשק שלי לרכוב עליו ביום יום הולך ופוחת, ואני מתנהל בחיפושית אספנות נטולת מזגן עם חלונות צד מכוונים היטב כדי להתענג מהרוח הנושבת עלי - רכב חדש עם מזגן פחות קורץ לי - וכן אני יודע שאני עוף מוזר בקטעים המוטוריים .
לא יכול להסביר את התהליך, קדמה לו מכירת אופנוע נוסף XV1900 - אופנוע בנפח מנוע גדול מהגולדווינג שגם הוא היה ייחודי בנוף (נמכר לפני שבועיים).
כשאני מנסה להבין למה מרוכב אופנוע להוט שעשה מאות אלפי ק"מ על אופנועים מכל הסוגים בכל מזג אוויר ולו הסוער הגשום והמטורף ביותר, הפכתי לאחד שמתבונן באופנוע והקסדה וחושב ... ממממ ... לא ... לא בא לי לרכוב היום. אני חושב שההליך החל בעלויות המטורפות של אחזקת אופנוע בארץ , צורת הנהיגה הפראית של הנהגים, מכמונות המהירות ועייפות שלי ... הבנתי שבכסף שאני מוציא בתחביב אחד, אני יכול להעצים חחביבים אחרים (ואצלי השגעונות רבים מספור) ...
נכון להיום האופנוע משמש אותי לרכיבות של פעם - פעמיים בשבוע. כל שאר הימים הוא סגור בחנייה מקורה ואטומה... רכיבת שישבת ? מממ ... ממש לא , פשוט לא בא לי .
מה כן? בני הגדול ואני התחלנו לפזול לכיוון אופנועי שטח צנועי נפח ודלי הוצאות (עד 250CC ) . בגלל שאני גר במושב ברור לי שאופנוע כזה ינוצל כמעט על בסיס יומי לטיולים בשדות.
האם נקנה ? אולי ... צריך לעבור את המשוכה של הבוס בבית (רק נשואים יבינו זאת) שפוחדת שאופנוע שטח יגרום לי להתרסקות.
מצד שני, הבוס טוענת שמעבר לסיכון , אופנוע שטח ישמש רק אותי כך שהכיוון הוא או אופנוע שטח או ג'יפון כגון סמוראי (אספנות בלבד ) או ג'ימני.
ולא, אין לי שום כוונה להשאר עם אופנוע לסופ"שים בלבד...
שושנים - לוקי - א - ערן ... מסיר בפניכם את הכובע על ההתמדה...

)  שפוחדת שאופנוע שטח יגרום לי להתרסקות. 

ציטוט ההודעה בתגובה