ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה

גם אני מכור... אבל הפוסט הזה העלה בי תהיות ולקח לי זמן לענות עליו כי בדקתי קבלות (ולעולם אל תשאלו אותי ליד אשתי מה העלויות כי לא אענה, אני רוצה לחזור הביתה בשלום ) ...
להחזיק אופנוע בנפחים גדולים זו מטלה לא קלה. כשסכמתי את כל הקבלות מהשנתיים האחרונות של האופנועים שהחזקתי חטפתי חאררה.
נכון, החזקתי שני אופנועים עצומים במקביל, כאשר ה XV עמד רוב הזמן , ולמען האמת לא היתה שום הצדקה להחזקתו בהיעדר רכיבה עליו...
הבוסית רוצה רק גולדווינג . . . גם אני... אבל אני לא מוכן \ יכול לשלם את המחירים המטורללים שרוצים על משומש... המחירון מדבר על X המוכרים רוצים כמעט פי 2 מהמחירון...
גולד מ 2007 עמד למעלה משנתיים למכירה מחיר התחלתי 130 , ירד ל 125 , אח"כ 105 ... נעלם כרגע מהלוחות .. מנסה לחשוב מי ישלם כאלו סכומים על אופנוע משומש בן 11 ...
לסיכום ... בסופו של יום כל עוד אנחנו בעלי משפחה, הרכיב הכלכלי נכנס למשוואה וכל אחד עושה את השיקול הכלכלי \רגשי אם שווה להחזיק אופנוע לסופ"ש בלבד.
תרכוש גולווינג אספנות - תעשה ייבוא אישי לאחד 1989 מחו"ל במצב טוב, ההונדות הענקיות האלו אמינות מאוד (לא בדקתי, אבל ה 89' זה כבר 1400/1500 לא.. הדגם היותר טוב), או שתשב על הלוחות ותחכה לאחד שיצוץ ויתייבש עד למחיר סביל מבחינתך. יש לא מעט כאלו בארץ, נכון שהם עפים על עצמם (ראה ערך הארלי) אבל זה רק למראית עין, כי ברגע שהכלי עומד למכירה יותר מחודש/+ שווה להיפגש עם המוכר ותכל'ס על יד האופנוע כשאתה מגיע פיזית ומדבר עם המוכר, יש מצב שייתגמש.