עדכון לפרשה: בודק מומחה מטעם הבעלים של האופנוע קבע כי מדובר בכשל. בימים הקרובים הגלגלים יישלחו לב.מ.וו גרמניה לבדיקה מקיפה.
התגובה המלאה של דלק מוטורס, יבואני ב.מ.וו, בקישור:
http://fullgaz.co.il/%D7%91-%D7%9E-%...1%D7%99%D7%9D/
תשובה הגיונית. זה מקרה שכיח שקורה בהרבה אופנועים שהגלגל מתפרק ככה באמצע רכיבה.היצרן מאשר שביצע ביקורת וניתוח מעבדה של מספר מקרים כאלה שאירעו ברחבי העולם. בביקורות אלו לא נמצאה כל הוכחה לכך שמדובר בכשלים שיטתיים של רכיבים כגון חישורים או חישוקי גלגלים.בכל המקרים, הנזקים המדווחים אירעו בעקבות נזק קודם (עומס-יתר) או אפילו כתוצאה מתאונה או נפילה. זה הוכח גם במבחני נסיעה ובמבחני מעבדה מקיפים שביצע היצרן על אופנועי הבחינה שלו.
נו, באמת- גם בגלגלי חישורים מלפני 30 שנה זה לא קרה, אז למה ככה להעליב את הלקוחות?
אם זה היה קורה למותג סיני כלשהו....בסדר.
דלק מוטורס עד אכשיו לא מבין כמה הם מפסידים והגרוע...עוד יפסידו בגלל התנהלות הזות
אכן... ועד עכשיו הם איכשהו הצליחו להסוות פה ושם כשלים לכלים אחרים (כמו המצערת שהיתה נתפסת ב S1000RR בדגמים שיוצרו לפני כמה שנים) של המותג, או שטיפלו כיאות בריקולים, אבל זה כשל בטיחותי במדרגה ראשונה בכלי הדגל שלהם, פה הם כבר לא יכולים להתפתל ולנסות לייפות את הכשל באשמת פגיעה כלשהי ע"י שימוש הרוכב...
אם הם לא ישכילו לטפל בזה כמו שצריך, ולמרות שהיצרן לא מציע פיצוי מיידי הולם, הם יחטפו בריחה של חלק נכבד מהלקוחות.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
...שזה קורה כבר.
בפני אצמו,זה יהיה נושא בדיחות לכמה שנים קדימה.
סתם לדוגמה,אני מדי פעם חשבתי לשדרג ל1200 ,אפילו לא שנים האלו...אבל נכון לאכשיו הרצון שלי....נעלם
נערך לאחרונה על ידי Busy; 06-08-2019 בשעה 15:49.
פחד אלוהים, רק מלחשוב על האופציה שפתאום תוך כדי נסיעה את נשאב אל האספלט. לא ברור לי מי האמיצים שיקנו אופנוע כזה.