מעניין,אם לחץ כלפי יבואן מקומי ,בכל מני כתבות כולל פייסבוק ,תגובות של בעלי 1200...בסופו של דבר יביא לקחת אחריות לפחות על המקרה הזה .
יש מצב להפגנה בעלי דו מול משרדים ובצדק
מדוע תופעה של התרופפות שפיצים בגלגלים של R1200GS - שב.מ.וו מודעת לקיומה ואף הוציאה הוראה למוסכים - לא גורמת לקריאת תיקון גורפת? והאם ייתכן שרוכב עבר התרסקות בגלל אותה תופעה? הפרטים והווידאו כולם בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%91-%d7%9e-%...1%d7%99%d7%9d/
![]()
מעניין,אם לחץ כלפי יבואן מקומי ,בכל מני כתבות כולל פייסבוק ,תגובות של בעלי 1200...בסופו של דבר יביא לקחת אחריות לפחות על המקרה הזה .
יש מצב להפגנה בעלי דו מול משרדים ובצדק
אתה חוסך כסף, קונה חלום ובסוף החלום מנסה להרוג אותך, מקווה שהמחוקקים באירופה יכריחו אותם לבצע ריקול ובית המשפט בתביעה יצוגית יכריח אותם לתת פיצוי כספי לנפגעים.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
אני ממש לא מבין את האופן מחשבה של יבואן בארץ.סך הכל הכל בן אדם אחד נפגע אמיתי בכל הסיפור הזה.לפני שהגיע לפייסבוק הצילומים האלה,היו יכולים בשקט לטפל הבעייה הזו ,סך הכול כלי אחד.אבל הם בחרו דרך אחרת,הפוכה ממה שהיה מצופה מכל משתמשי מותג
רציתי לכתוב שזו מכה אנושה (נוספת) לתדמית האמינות של ב.מ.וו.
אבל על מי אני עובד? זה כמו תשדירי בחירות. מי שמאמין ימשיך לעצום עיניים ולהאמין יותר באדיקות במותג
ומי שלא, מלכתחילה לא יחשוב לקנות דבר כזה.
רק שכאן - אין קולות צפים.
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
רציתה להליף לג'נטים יצוקים?
ג׳נט ייצוק עדיף בכל פרמטר על שפיצים לרכיבת כביש. עכשיו, ה- gs הוא מכונת כביש משובחת ונוחה מאוד (עם כמה מגרעות). ההרפתקאה האמיתית היא כל מפגש של הכלי הזה עם משטח שהוא לא-אספלט ואינני מתכוון כלל להרפתקאה מהסוג הטוב.
נכון יש את האוסטרלי ההוא שחצה את האאוטבק על גבי gs משופר/ממוגן/מזווד ועוד אי אלו דוגמאות, ולצורך העניין, עם "השיפורים" הנכונים גם האופל קורסה 99' החבוטה שהייתה לי תסיים את הגרוטראלי.
קיצר, ה- gs המודרני נולד לכביש וזה הייעוד שלו לתפיסתי. הקשר בינו לבין מנצחי הדקאר של שנות השמונים מתחיל ומסתיים בסמל.