אמנם אני אוהב את עולם המכונאות אבל לצערי זה לא מעבר לתחביב שאני לא קרוב ללהתמקצע בו כדי לטפל לבד.
אני שואל את עצמי אם האחזקה של האופנוע תהיה יקרה יותר כל שנה ביותר מ7-8 אלף ש"ח? מתחת לזה אני אפילו לא אתחיל לחשב במדוייק. אמנם אני חוזר ללמוד עכשיו לשנים הקרובות אבל זה לא סכומים רלוונטים מדי. באיזור הקרוב לסכום הזה מלמעלה אני אעשה חישובים אבל עדיין אני מוטה לכיוון הדו"ג.
עניין חלקי החילוף מבעס. אין אבל.
אני מאלה שמאמינים שאם שוק היד השניה במצב באמת גרוע אז מעולה, כנראה שאוכל למצוא כלי ראוי במחיר טוב(על אף שעבור אקסמפלר מצויין אני מוכן לשלם).
עניין החנייה הוא נושא כאוב. אני גר באיזור מרכז העיר בירושלים ובוא נגיד שיש שעות שבהן אחזור הביתה(אני משתדל לתכנן את השעות עבודה\לימודים שלי כדי שזה לא יקרה) ואחפש חניה 20-30 דקות. העצבים שעולים לי מזה...
הכל טוב ויפה, ואכן ההרגשה היא ההשפעה הכי גדולה שיכולה להיות היא החיוך הזה אבל עדיין אני צריך לחשוב על איך אני מביא את הקניות, איך אני משנע דברים קטנים שצריך, איך אני מעביר איתי ללימודים את הנייד וכו.
ושכחתי לציין שיש בת זוג שרק מחכה, בקוצר רוח שאני יודע שלא מעט מכם הייתם רוצים שיהיה גם אצלכם בבית, שנחליף את הגוש פח הזה לטובת דו"ג. בנושא הזה... בורכתי :-)

(על אף שעבור אקסמפלר מצויין אני מוכן לשלם).
ציטוט ההודעה בתגובה