תוצאות 1 עד 13 מ 13

אשכול: מוסך מומלץ לבדיקה של אופנוע דיאלים על ציר לוד-פ"ת?

צפייה משולבת

Member

מוסך מומלץ לבדיקה של אופנוע דיאלים על ציר לוד-פ"ת?

תודה מראש לעוזרים.

ממליץ על מוסך מוטו גראז בבני ברק רחוב ברוך הירש ממש ליד קניון איילון, בעל המוסך אופיר 0547316488 ממליץ עליו מאוד בחום, אני מטפל אצלו וגם אליו הלכתי לעשות את הבדיקה לאופנוע שלי ועלה על כל הבעיות כולל הצעת מחיר מעולה שנתן לי.

אכן אחלה מוסך!

Member
    טוב, אני משתגע.
    אחרי שקראתי בפורום הרבה המלצות על roadwin250, דיברתי עם אופיר בעל המוסך והוא טען שזה אופנוע לא מומלץ בכלל עם הרבה תקלות וחלפים יקרים.
    יכולים להגיד אחרת?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי kobish צפיה בהודעה
    טוב, אני משתגע.
    אחרי שקראתי בפורום הרבה המלצות על roadwin250, דיברתי עם אופיר בעל המוסך והוא טען שזה אופנוע לא מומלץ בכלל עם הרבה תקלות וחלפים יקרים.
    יכולים להגיד אחרת?
    לא יודע מי זה בעל המוסך הזה ומה האינטרס שלו, אולי הוא נפל על כלי מנחוס או משהו. מהיכרות אישית עם הרודווין אני יכול להגיד לך שהוא אמין מאוד וכמעט שלא מבקר במוסך. אחי רכש אותו לפני תקופה לאחר שקיבל כמה המלצות מחברים, אם יהיה צורך אוכל אפילו לקשר אותך אליו.

Junior Member
    שמע גבר הרודווין סוס עבודה אמין, השאלה איך מטפלים בו והאם מטפלים בו בזמן, אני מכיר כאלה שמתעללים בכלי שלהם ואחרי זה בוכים על בעיות. בכל אופן הכי חשוב שתיקח עליו נסיעה ותרגיש אם הוא בא לך טוב או לא, לפני זה הכל סתם דיבורים באוויר

Member
    תודה רבה על ההמלצות בינתיים.
    מישהו יוכל גם לצרף המלצה שקרובה יותר ללוד?

בתור בעלים של אחד כזה אני יכול להגיד לך תתרחק ממנו.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי PushTheThrottle צפיה בהודעה
    בתור בעלים של אחד כזה אני יכול להגיד לך תתרחק ממנו.
    לא מכיר את הרואודווין משימוש אישי, אבל מאנשים שדיברתי עליו קיבלתי חוות דעות חיוביות דווקא (התלבטתי עליו לפני שקניתי את האופנוע שלי, בסוף לא לקחתי אותו אבל לא משנה), יש מצב שנפלת על כלי פחות טוב באופן ספציפית? מפתיע קצת האמת

ציטוט נכתב במקור על ידי roni82 צפיה בהודעה
    לא מכיר את הרואודווין משימוש אישי, אבל מאנשים שדיברתי עליו קיבלתי חוות דעות חיוביות דווקא (התלבטתי עליו לפני שקניתי את האופנוע שלי, בסוף לא לקחתי אותו אבל לא משנה), יש מצב שנפלת על כלי פחות טוב באופן ספציפית? מפתיע קצת האמת
    בנוסף אליי למכר היה את הs3 גם הוא לא היה מרוצה ממנו.
    כמות הפעמים שביקרתי במוסך עם הכלי הזה פשוט לא אמתית , חלקים לכלי הזה כמו שנאמר קשה להשיג ואפשרי לרוב רק מהיבואן (המוסך המורשה) וזה תמיד יקר.

אני יודע שאני בהזדמנות הראשונה אני זורק אותו לים , ואני לא ימליץ לאף אחד להתקרב לכלי הזה , זאת החוות דעת שלי עליו.

Member
    החוויה האישית שלי עם דיאלים עד כה היא חיובית. אני רוכב על הs3 כפתרון בתוך בעיר כדי לשחרר לאישתי את האוטו (לא נראה לי שיצאתי איתו מגוש דן אפילו פעם אחת) כבר כמעט שנה ועדיין לא ראיתי מוסך. אני לא יכול להגיד שזה קטנוע מושלם, אבל יחסית למחיר אני מקבל תמורה לא רעה בכלל לכסף (הוא עולה מחצית מהמתחרים בקטגוריה) ואני חושב שזה מה שדיאלים מייצגים - תמורה לא רעה בכלל לכסף למי שמחפש דו גלגלי בתקציב לא עצום. תיקח לנסיעת מבחן ותראה איך הroadwin מרגיש לך, קח גם בחשבון שמלא אנשים קנו דיאלים לאחרונה אז מוסכים יתחילו לקבל יותר חלקים וכל הפרוצדורה תשתפר.

Junior Member
    אמנם התגובות ישנות אבל אני אוסיף בכל זאת.
    לדעתי ה S3 הוא אחלה קטנוע במיוחד אם צריך לעלות איתו על כביש מהיר, מגיע ל 90 על טור 9 שזה פחות מומלץ אבל אצלי הוא סחב שנתיים בלי תקלה רצינית.
    התקלות התחילו אחרי שהקטנוע התחמם עקב סתימה ברדיאטור , כנראה שהחום השפיע עליו ומאז הרבה תיקונים של בלאי (לא יקרים במיוחד אבל מעצבן).

רק צריך להבין שאין שום דבר מיוחד בקטנוע הזה , הוא נועד לעשות עבודה ולא יותר .

Senior Member
    ישנות? הקפצת שרשור מלפני 4 שנים סתם.