יש לי את המגף הנ"ל, מבחינת כל הקשור לחורף בארץ, המגף הזה מעולה. הוא נוח על האופנוע וגם כל היום בעבודה, מים לא נכנסים וכמובן שהקור לא מורגש.
יש לי את המגף הנ"ל, מבחינת כל הקשור לחורף בארץ, המגף הזה מעולה. הוא נוח על האופנוע וגם כל היום בעבודה, מים לא נכנסים וכמובן שהקור לא מורגש.
האמת נראה טוב.
יש לכם ניסיון עם מכס דרך revzila או motoin?
מוטואין. משלמים מכס.
מזמין את הנעליים האלו השבוע.
גיסי היה אמור לטוס לחו"ל, אז אני בעיקר מחזיק אצבעות שהמכס ושאר השטויות לא יעכבו יותר מדי את המשלוח.
"The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May
אם משהו במוטואין עולה 1000 שקל, כמה זה יעלה בתכלס?
תלוי מה. למיטב זיכרוני על ביגוד אין עלויות מיוחדות.. אם זה המצב, תוסיף עוד 17 אחוז של מע"מ.
אין מס קניה כיוון שזה נחשב למיגון?
האם motoin שולחים דרך ems או דואר רגיל? במידה ורגיל, מי אחראי לשחרר את החבילה מהמכס?
פעם הזמנתי מיגון לאופניים שהייתי צריך לשלם עליו מע"מ בלבד ומצאתי את עצמי משלם לדואר כל מיני אגרות ושקרים למיניהם, כיוון שהאתר שלח דרך ems באופן חריג.
חוקית זה נחשב ביגוד והנעלה
75-500 דולר זה 17% מעמ
500-1000 דולר זה 31% מסים
בנוסף יש עמלות חטא למיניהן כ200 שקל
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
מדדתי שלשום מגפיים של forma ldino אם אני לא טועה. ממוגנות אבל לא הכי נוח ונושם...
מפחיד להזמין מהאינטרנט נעל בלי למדוד כי אי אפשר לדעת באמת איך זה ירגיש על הרגל, זה מאוד אינדיווידואלי.
לא ראיתי בארץ מישהו שמוכר מגפי dinase , מכירים?