עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 32

אשכול: מטרו מוטור - חוויית קנייה - ריקול

Junior Member

Angry מטרו מוטור - חוויית קנייה - ריקול

היום אחרי 4 שנים הייתי חייב ללכת לשים את האופנוע במטרו (recall).

כרגיל השירות חרא והיחס על גבול המשפיל.

בזמן שהייתי שם נזכרתי שכל האזהרות שהיו פה בפורום נגדם נמחקו. אז הרגשתי מחוייבות לבוא לפה ולהזכיר לכולם - לא להתקרב למטרו מוטור. אם זה אומר שתקנו הונדה במקום ימהה. תתמודדו, זה עדיף.

מטרו מוטור זה פשוט הישראלי המניאק שתקוע בעבר ונהנה לשים עלייך ז' בזמן שהוא לוקח לך את הכסף כי הוא יודע שאין לך ברירה אחרת.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    אז אתה בעצם 4 שנים מחזיק אופנוע שהיבואן שלו הוא מטרו ואתה 4 שנים סובל מהם, אתה ממליץ לכל אחד שקורא לקנות כל כלי אחר רק לא ממטרו גם במחיר של ויתור על כלי שהוא רצה (ואני לגמרי מבין אותך) - אבל לאורך כל ה4 שנים עד עכשיו לא מכרת את האופנוע הזה ופתרת את עצמך ממטרו, את זה נגיד אני פחות מבין.

Senior Member
    Wr250x?

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shasha127 צפיה בהודעה
    אז אתה בעצם 4 שנים מחזיק אופנוע שהיבואן שלו הוא מטרו ואתה 4 שנים סובל מהם, אתה ממליץ לכל אחד שקורא לקנות כל כלי אחר רק לא ממטרו גם במחיר של ויתור על כלי שהוא רצה (ואני לגמרי מבין אותך) - אבל לאורך כל ה4 שנים עד עכשיו לא מכרת את האופנוע הזה ופתרת את עצמך ממטרו, את זה נגיד אני פחות מבין.
    אז ככה - אם אתם כמוני, שיש לכם מכונאי על שאפשר לסמוך עליו - אתם מסוגלים להביא כל חלק מחו"ל ולהתמודד עם אופנוע מושבת לכמה זמן, אז אין בעיה. כי אתם לא צריכים את מטרו. בגלל שזה ריקול עם טופס משרד התחבורה וכו', אין ברירה אלא ללכת למטרו.

לפני 4 (כמעט 5) שנים הייתי אופנוען חדש, לא ידעתי יותר מידי ואת הלקח שלי למדתי בדם בכסף. - הטיפ שלא לקנות ימהה זה בעיקר לקונים חדש \ כמעט חדש מהחברה \ אופנוענים חדשים- בקיצור אם אתם לא יודעים איך לא להיות מסונדלרים ליבואן, תוותרו על מטרו. קן דבורים , נכנסת, נעקצת.
    כן wrx
    נערך לאחרונה על ידי Spark; 06-10-2015 בשעה 17:25.

Senior Member
    יש יבואן גדול שכן שווה משהו? (אני כמעט אף פעם לא שומע תלונות על הקטנים)

Member
    מצתרף לדעות פותח השרשוש.

שנתיים על אקסוו ושירות נהדר ממורשים של עופר אבניר (יוני אופנועים כפר סבא פשוט תותח).

שנה על כלי של מטרו ואכלתי מרור כמו שלא אכלו 40 שנה במדבר.

כלי שראה יותר מוסך מכביש, בעיות שלא נפתרות ותירוצים שאני אשם בהכל.

אני משוכנע שכולם זוכרים את הדיונים שלי עם הנציגת קשרי לקוחות שלהם

Member
    מסכים עם כל מה שנאמר- גם אני מנפגעי מטרו. אבל, וזה אבל גדול- אין אלטרנטיבה. עם כל הכבוד להונדה, ולשאר היבואנים אין להם מתחרים ראויים
    לכלים שמטרו מייבאים. (בין אם זה ברמת העלות-תועלת כמו סדרת הmt, או כי הכלים יקרים אבל פשוט מעולים כמו הטימקס)

אם היה יבואן מקביל שמיבא טימקסים, mtים וכו'- אין לי ספק בכלל שהיו נוהרים אליו. גם אם היה מוכר באלף שקל פחות ממטרו. הרי גם אם מחר אני מוציא
    כלי חדש ממטרו, חבל לי על הזמן אן חלילה תהיה תקלה או משהו לא יהיה בסדר. ברור לי שאצטרך לעבור שבעה מדורי גיהנום לפני שמשהו יזוז.

Senior Member
    לדעתי צריך להבדיל בין המוסכים השונים של מטרו. בתל אביב אכלתי אותה ואני לא מתקרב לשם יותר. בכפר סבא לעומת זאת הופתעתי לטובה

Member
    אני דיברתי על סניף כ"ס

Member
    למה להתקרב למטרו?
    אלה לא כלים שקשה למוסך מורשה או לא מורשה להתמודד איתם רק צריך למצוא מישהו אמין.
    היו לי שתי ימאהות ולא ראיתי את מטרו הכל במוסך עלית ברמת גן.

Member הסמל האישי של ducati boy
    תעברו לדוקאטי
    מצטרף לכולם, גם אני שהייתי צעיר בן 18 קניתי את הכלי הראשון שלי ממטרו וטיפלתי במוסך בתושייה, אני זוכר שהייתה תקלה באחריות ומרחו אותי חודשיים או יותר אפילו עד שהחליפו את החלק, בלי קשר לזה לא מתקרב למטרו
    ducati monster 796 2014:- טוטאלוס

עכשיו: ducati supersport 939

Senior Member
    מאחד שמחפש wr250 על מה הריקול?

Senior Member
    מצטער לקלקל את החגיגה.
    קודם כל, את הריקול אפשר לבצע בכל מוסך מורשה מטרו, לא רק במוסכי החברה. את הריקול שהיה בזמנו לסופר טנרה (החלפת חלק מצמת החשמל) בצעתי במוסך שבו אני מטפל כרגיל ללא שום בעיה.
    דבר שני - הניסיון שלי עם מטרו חיפה מעולה. פעמיים בצעתי שם רכיבות מבחן וקנייה (טרייד אין). היחס היה מעל ומעבר, הוצע לי פיצוי על דברים שבאמת לא חשבתי שמגיע לי ועוד. סתם כדוגמה, ברכישה של האופנוע הנוכחי סוכם שהוא מגיע עם ארגז גדול. מסתבר שהם הרכיבו (על דעת עצמם - לא הייתי מודע לכך בזמנו) את הארגז היקר ביותר שהיה להם. גם הדברים הקטנים שעשיתי במוסך שלהם התבצעו בצורה מקצועית לחלוטין.
    לעומת זאת, הונדה חיפה התייחסו יפה מאוד, אבל כשזה הגיע להצעה לטרייד אין ההצעה שלהם הייתה לא פחות ממעליבה.
    אם אני לא טועה, גם באותו שרשור בפולגז שהוזכר למעלה, המסקנה הייתה שזה לא מטרו באופן כללי, אלא תלוי מאוד בסניף.

Member
    יש עוד משתנה במשוואת היחס,ככל שאתה מבוגר יותר(או רק נראה מבוגר יותר) מתייחסים אליך יותר טוב.
    ככה זה במקומות האלה מאז שאני זוכר.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mמהר צפיה בהודעה
    יש עוד משתנה במשוואת היחס,ככל שאתה מבוגר יותר(או רק נראה מבוגר יותר) מתייחסים אליך יותר טוב.
    ככה זה במקומות האלה מאז שאני זוכר.
    סטטיסטית, לפחות, בצדק. באותם פעמים שהייתי בסוכנות נכנסו "צעירים" ובלבלו את הראש למוכרים בצורה ש(איך לנסח את זה?) אם אני הייתי במקום המוכרים הייתי מסלק אותם מהחנות ולא נותן להם להיכנס יותר.