תוצאות 1 עד 12 מ 12

אשכול: טאבלט ללימודי הנדסה?

Member

טאבלט ללימודי הנדסה?

אהלןןן,

מחפש המלצה לטאבלט עם עט ללימודי הנדסה (תעשיה וניהול),
    מאוד רוצה את האייפוד פרו אבל מוכן לשמוע עוד אופציות (רק אם זולות יותר),
    התקציב הוא עד 3k, עט זה הכי חשוב לי.. תודה

**מודע לזה שאין על מחברות, אבל אני מפוזר מאוד (דפים נעלמים) ואני גם חייב את הפרקטיות שיש בטאבלט שכן הרבה פעמים ש.ב אני עושה בעבודה, ופחות כיף להסחב עם מחברות.
    נערך לאחרונה על ידי Touro; 31-07-2019 בשעה 20:40.

Senior Member הסמל האישי של dudybou
    למה טאבלט ולא מחשב נייד ? מחשב יותר חזק לרוב..
    אגב - יש כמה דגמים של מחשב נייד בשוק, די מוצלחים, שהמסך מתהפך וזה נהיה טאבלט, רק ב"עוצמה" של מחשב.
    גם בתואר "מעשיה וטיול" עושים קורס בתכנות, וכנראה תצטרך תוכנה או שתיים שתהיה כבדה על טאבלט רגיל..
    x-max 250 2013 -> nc700x 2012

אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    תנסה להשאיל ממישהו טאבל לכמה ימים ולנסות לסכם איתו הרצאה. אני מאמין שאחרי התנסות קצרה תרד מהעיניין.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי dudybou צפיה בהודעה
    למה טאבלט ולא מחשב נייד ? מחשב יותר חזק לרוב..
    אגב - יש כמה דגמים של מחשב נייד בשוק, די מוצלחים, שהמסך מתהפך וזה נהיה טאבלט, רק ב"עוצמה" של מחשב.
    גם בתואר "מעשיה וטיול" עושים קורס בתכנות, וכנראה תצטרך תוכנה או שתיים שתהיה כבדה על טאבלט רגיל..
    יש לי מחשב נייד, ודי טוב, אבל אין לי את האופציה של לפתור עליו תרגילים (עט) 🤷🏻♂
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    תנסה להשאיל ממישהו טאבל לכמה ימים ולנסות לסכם איתו הרצאה. אני מאמין שאחרי התנסות קצרה תרד מהעיניין.
    בשביל זה קיימת מקלדת חיצונית.. או שזה תקף גם לזה?

Banned
    עד כמה שזה מסורבל, אולי כדאי שתלמד זריז תוכנה שכותבת פונקציות
    אני איש של קוד פתוח, אז אני יכול להמליץ על Math בחבילת libre office
    אתה יכול לשלב אובייקטים של Math בתוך הכתבן (וורד בלעג) Writer

אם בא לך משהו ממש מדעי שעושה דברים של מטלאב תשתמש ב Octave (תוכנה נפרדת)
    גיליתי אותה במקרה היום
    https://phenomenologica.com/index.ph...ls-with-octave

Member
    Galaxy tab S4 אחלה של אפשרות. מגיע עם הS-Pen ואפשר למצוא ב2000 שקל בארץ.

Ipad Pro הוא מדהים לכתיבה, מבחינת Latency הכי מתקדם. הכתיבה מרגישה הכי קרובה לאמיתית. עוד יתרון של Ipad זה אפליקציית Notability שאין אותה באנדרואיד והיא נחשבת הכי מוצלחת ללימודים/כתיבה הערות/פתירת תרגילים. יש לה המון אפשרויות כמו הוספת צורות מוכנות מראש, ייצוא לPDF, ייבוא תמונות, כתיבה עם ZOOM וכו.

רק תשים לב שהאייפד פרו מאוד יקר ולא כולל את הAPPLE PENCIL שעולה עוד 700. לדעתי שניהם יחד יוצא 4000

הGalaxy tab s4 מגיע עם העט בקופסא. בניגוד לApple Pencil, צריך להפעיל על הS-pen מעט יותר לחץ כדי לרשום. יש אנשים שלא מרגישים את זה ויש כאלו שזה מפריע להם. עם הApple Pencil יש מין תחושה שאתה רק מניח אותו על המסך והוא מתחיל לרשום, כמעט בלי לחץ.

מה שכן הS-pen לא דורש הטענה ולא תשלם 700 שקל אם הוא נאבד לך. אבל בGalaxy העט לא מתמגנט לשום מקום ואין איפה לשים אותו.

עוד אפשרות זה הHuwawi M5 שאני פחות מכיר, אמור להיות דיי דומה לסמסונג בביצועים.

אם יש לך תקציב לIpad pro + Notabillity הכי טוב שיש.. אם לא, וההתלבטות היא בין Ipad רגיל לסמסונג עדיף סמסונג כי הקצב רענון ותגובה של המסך מעט פחות טובים באייפד הרגיל בהשוואה לPRO. (האפליקציה הכי מוצלחת לאנדרואיד היא Squid, עולה 4 שקל לחודש והיא מעולה)
    נערך לאחרונה על ידי Vision; 01-08-2019 בשעה 20:56.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    עד כמה שזה מסורבל, אולי כדאי שתלמד זריז תוכנה שכותבת פונקציות
    אני איש של קוד פתוח, אז אני יכול להמליץ על Math בחבילת libre office
    אתה יכול לשלב אובייקטים של Math בתוך הכתבן (וורד בלעג) Writer

אם בא לך משהו ממש מדעי שעושה דברים של מטלאב תשתמש ב Octave (תוכנה נפרדת)
    גיליתי אותה במקרה היום
    https://phenomenologica.com/index.ph...ls-with-octave
    נראה מסורבל רצח, אבל אנסה, תודה רבה!
    ציטוט נכתב במקור על ידי Vision צפיה בהודעה
    Galaxy tab S4 אחלה של אפשרות. מגיע עם הS-Pen ואפשר למצוא ב2000 שקל בארץ.

Ipad Pro הוא מדהים לכתיבה, מבחינת Latency הכי מתקדם. הכתיבה מרגישה הכי קרובה לאמיתית. עוד יתרון של Ipad זה אפליקציית Notability שאין אותה באנדרואיד והיא נחשבת הכי מוצלחת ללימודים/כתיבה הערות/פתירת תרגילים. יש לה המון אפשרויות כמו הוספת צורות מוכנות מראש, ייצוא לPDF, ייבוא תמונות, כתיבה עם ZOOM וכו.

רק תשים לב שהאייפד פרו מאוד יקר ולא כולל את הAPPLE PENCIL שעולה עוד 700. לדעתי שניהם יחד יוצא 4000

הGalaxy tab s4 מגיע עם העט בקופסא. בניגוד לApple Pencil, צריך להפעיל על הS-pen מעט יותר לחץ כדי לרשום. יש אנשים שלא מרגישים את זה ויש כאלו שזה מפריע להם. עם הApple Pencil יש מין תחושה שאתה רק מניח אותו על המסך והוא מתחיל לרשום, כמעט בלי לחץ.

מה שכן הS-pen לא דורש הטענה ולא תשלם 700 שקל אם הוא נאבד לך. אבל בGalaxy העט לא מתמגנט לשום מקום ואין איפה לשים אותו.

עוד אפשרות זה הHuwawi M5 שאני פחות מכיר, אמור להיות דיי דומה לסמסונג בביצועים.

אם יש לך תקציב לIpad pro + Notabillity הכי טוב שיש.. אם לא, וההתלבטות היא בין Ipad רגיל לסמסונג עדיף סמסונג כי הקצב רענון ותגובה של המסך מעט פחות טובים באייפד הרגיל בהשוואה לPRO. (האפליקציה הכי מוצלחת לאנדרואיד היא Squid, עולה 4 שקל לחודש והיא מעולה)
    תודה רבה מה לגבי האייפד אייר? או פרו הגרסא הקודמת (10.5)?

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Touro צפיה בהודעה
    נראה מסורבל רצח
    אני מסכים.
    אם אתה באמצע ההרצאה חייב להעתיק נוסחה מהלוח זו בעיה.
    לפתור תרגיל בצורה הזו זה בכלל תשכח מזה.
    לשאר המקרים זה יכל להיות סידור טוב. (נגיד הגשת עבודה או תרגיל)
    תנסה לקבל את חומר הלימוד מראש ולשרבט עליו הערות בהרצאה. מודפס על ניר או דיגיטלי זה כבר לא משנה.
    אישית, אני כבר שכחתי איך מחזיקים מקלות. (אלא אם זה צ'ופסטיקס)

Member
    לא נראלי שהייתי הולך על האייפד Air במקומך. הסיבה שהאייפד פרו הם הכי טובים לציור/כתיבה/למידה היא השילוב של טכנולוגיית ProMotion שלהם (מסך 120Hz) עם המעבדי X, והLatency המאוד נמוך של הApple Pecil. התכונות האלה יוצרות תגובה מאוד מהירה מהמסך מה שיוצר תחושה של כתיבה כמעט כמו על מחברת.

בIPad Air אין ProMotion (המסך 60Hz) + מעבד חלש יותר + תומך(למיטב זיכרוני) רק בApple Pencil דור ראשון(Latency מעט יותר גבוה).

הדברים האלה מתבטאים בחוויית כתיבה איטית יותר. שוב, יש אנשים שזה יפריע להם ויש כאלו שבכלל לא ירגישו. אנחנו מדברים פה על הבדלים של 10-20ms לכאן או לכאן. זה משהו אינדיבידואלי, הייתי ממליץ לך לאיזה סניף של Idigital יש להם את הדברים האלה פתוחים בתצוגות לדעתי.

Ipad pro 10.5 יעבוד מצוין, יש לו מעבד מפלצתי וגם וProMotion. החיסרון הוא שהוא תומך בApple Pencil דור 1 בלבד. אבל עדיין צריך לעבוד אחלה. ההבדל בLatency אמור להיות מאוד זניח (כמה ms בודדים)

אבל האייפד פרו 10.5 עדיין מאוד יקר היום, לדעתי עם העט יצא לך 3500 שזה מעבר למה שרשמת

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ראיתי מעט אנשים שהתחילו עם טאבלט את התואר - כולם ירדו מזה מהר מאוד.
    מה שרוב האנשים שאין להם כוח לכתוב או שמפוזרים עושים זה לצלם מחברות של אנשים אחרים או להוריד מהדרופבוקס מראש מחברות של אנשים ולהדפיס ולהשתמש בהם כל השנה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Vision צפיה בהודעה
    לא נראלי שהייתי הולך על האייפד Air במקומך. הסיבה שהאייפד פרו הם הכי טובים לציור/כתיבה/למידה היא השילוב של טכנולוגיית ProMotion שלהם (מסך 120Hz) עם המעבדי X, והLatency המאוד נמוך של הApple Pecil. התכונות האלה יוצרות תגובה מאוד מהירה מהמסך מה שיוצר תחושה של כתיבה כמעט כמו על מחברת.

בIPad Air אין ProMotion (המסך 60Hz) + מעבד חלש יותר + תומך(למיטב זיכרוני) רק בApple Pencil דור ראשון(Latency מעט יותר גבוה).

הדברים האלה מתבטאים בחוויית כתיבה איטית יותר. שוב, יש אנשים שזה יפריע להם ויש כאלו שבכלל לא ירגישו. אנחנו מדברים פה על הבדלים של 10-20ms לכאן או לכאן. זה משהו אינדיבידואלי, הייתי ממליץ לך לאיזה סניף של Idigital יש להם את הדברים האלה פתוחים בתצוגות לדעתי.

Ipad pro 10.5 יעבוד מצוין, יש לו מעבד מפלצתי וגם וProMotion. החיסרון הוא שהוא תומך בApple Pencil דור 1 בלבד. אבל עדיין צריך לעבוד אחלה. ההבדל בLatency אמור להיות מאוד זניח (כמה ms בודדים)

אבל האייפד פרו 10.5 עדיין מאוד יקר היום, לדעתי עם העט יצא לך 3500 שזה מעבר למה שרשמת
    במקרה מצאתי בחור שמכר פרו 10.5 עם 256 ג׳יגה + סלולר, מקלדת, עט וכיסוי עור מקורי ב3000₪,
    קניתי אותו ממנו אתמול תודה רבה על העזרה

Member
    בשמחה תתחדש