ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
כן אחי אתה צודק, המחבלים הם הקורבן פה.
אפשר להגיד שנמאס, ושכלו כל הקיצים, ושאין שמאלני שאוהב ציצים.
הפורום הוא א פוליטי במובן שבפורום - לא יעלה מטעם ההנהלה פוסט מוטה לכאן או לכאן ( ולכן אין התייחסות מגזרית ל..נאמר גנבי אופנועים?)
אנחנו, המשתמשים, לא א פוליטים.
אם אתה מרגיש מותקף על ידי כולם בגלל הדעות שלך אני חושב שהגיע הזמן שתבחן את הדעות שלך.
אני סטודנט למזרח תיכון וקרימינולוגיה. כל יום פוגש ערבים, הלקוחות שלי בעסק בו אני עובד, חלקם ערבים, אני לקוח אצל ערבים על בסיס יומי.
הכל טוב ויפה ואהלן וסהלן.
אבל האם אני סומך עליהם? אפילו לא מעט.
הדעה שלך פוגעת בי כבנאדם.

במבחן התוצאה - רובם תומכים, או לא מונעים, ועבורי נחשבים לגיס חמישי. יותר מזה - אני מתכוון רק לערבים מוסלמים, והגיע הזמן שמישהו יקרא לילד בשמו.
הרצח ההמוני שדאע"ש עושים - גם אשמתנו? גם הכיבוש שהשחית? ובוקו חראם גם אשמתי כיהודי?
לא חבר.
ילד בן 13 שקם בבוקר ודוקר ילד מחוץ לחנות ממתקים הוא לא ילד.
עכשיו תגיד שהוא מסכן, קל להשפעה, שהוא עבר אינדוקטרינציה על ידי השלטונות אצלהם, וזה בסדר גמור.
הוא הפסיק להיות ילד ברגע שהוא הרים את הסכין. ברגע שהוא העיף את האבן או הדליק את הבקת"ב.
כמובן שאפשר לנסות לדאוג לטיפול רגיש יותר במחבלים, ובפעם הבאה שאראה מחבל רודף אחרי ילדים ונשים כדי לדקור אותם, אעצור אותו ואציע לו עיסוי ברגליים, כי בטח קשה לרוץ בנעליים המרופטות שלו.

אם רוב האנשים חושב שזה נראה כמו ברווז, נשמע כמו ברווז, ודוקר כמו ברווז ( אגב, תבקש מאחד להגיד ברווז, זה היסטרי ), אז זה כנראה ברווז.
האם זה בהכרח ברווז? לא, אבל זו הגדרה נזילה, והרוב קובע.

אז לא כל המוסלמים מחבלים. לא כל המוסלמים זורקי אבנים ודוקרי ילדים.
אבל רובם לא מתנגדים לזה, היום בבוקר ראש עיריית נצרת אמר שהוא מתנגד לאינטיפדה החדשה, אבל הוא בעד המאבק.
ביום שיצאו המוני ערבים מוסלמים לרחובות, ויגנו את הטרור, אז, אולי, מה שאתה אומר יהיה אמיתי, כרגע זה חלום, מה חלום? חלום באספמיה.
אז תתעורר חבר,בוקר טוב,להכין לך טורקי חזק? כי אנשים מתים פה.
יופי של תגובה. תן ל"גבר" פה לחלום בהקיץ.. ולחשוב שאפשר לסמוך או לעשות איתם שלום. כמו שאמרתי - אין צדק אצל מוסלמים. לא משנה במה.

עידכון-
כרגע בתכנית של אליקו ברדיו לב המדינה הוא העלה את "טארק" מבאקה אל גרבייה ואיזושהי גברת נפגעת חרדה שהייתה עדה לפיגוע בימים האחרונים
להתכסחות. אתקצר -
אליקו: "טארק אני פה עכשיו נותן לך במה ברדיו לפנות לעם שלך ולמאזינים ערביי ישראל דבר אליהם בערבית הנה יש לך פה במה"
טארק: שתיקה
הבחורה: "זה היה כזה ברור שהוא יירד מהקו"
אליקו: "טארק"?
טארק שחזר מביקור אצל הבתולות: "כן אני פה"
אליקו: הנה אתה בשידור חי ברדיו ואני יודע שיש המון ערבים ישראלים שמאזינים ואוהבים את המוסיקה הים תיכונית,
דבר אליהם, בבקשה פנה אליהם בערבית כאן בשידור ותסביר להם כמה זה לא בסדר וכמה צריך להפסיק את המעשים הללו
ולהרגיע את הרוחות"
טארק: "אחשלי אליקו אל תבוא לי ככה ולמאזינים אני אגיד שצריכים כולם להירגע ולהרגיע וזה לא בסדר ככה" (ועוד כמה בולשיטים אופיינים)
טארק מיד לאחר מכן: "אני מצטער אני חייב לנתק את השיחה"
אליקו: (אחרי שהשיחה נותקה): "יפית את מאמינה לו?"
הבחורה: בפירוש לא בפירוש לא! שקרנים כולם צריך להעיף אותם מפה לא ייתכן הם חיים במדינה הזאת (הייתה בסערת רגשות ועוד שנייה קיללה בשידור).

א-י-ן ב-ה-ם א-מ-ו-נ-ה.