עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 56

אשכול: לאור המצב הביטחוני הקשה

צפייה משולבת

Member

לאור המצב הביטחוני הקשה

כל יום כמה דקירות, נסיונות ,דריסה, זריקות אבנים ופיגועים בכל חלקי הארץ.

אין לי זכאות לרישיון על כלי נשק חם (לא קצין, והעבודה ומקום המגורים ולא מצדיקים).

אני חזק ומתורגל בצורה סבירה באומנות לחימה, עם זאת זקוק להמלצה שלכם לנשק קר חוקי ואפקטיבי.

Senior Member
    שוקר חשמלי,נבוט,גז חרדל.

Member
    אין משהו יותר הרסני?

Member

בחר גודל,
    גם נוח גם חוקי גם חזק וגם כואב.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    הכי אפקטיבי חוקי ויעיל גז פלפל... בדגש שהmc יהיה גבוה, oc גם בונוס. בדגש על פלפל ולא גז מדמיע. זה היחיד שאפקטיבי יחסית גם מטווח רחוק של לפחות מטר, מטר וחצי, ואפשר לקחת את זה בכל כיס בקלות (ואפשר לקנות בכל גודל).

זה לתגובה ראשונית הכי טוב. בכל מקרה לא תרצה להתקרב אליו כשהוא עדיין חמוש וחד.

מעבר לזה לתגובה שנייה, אם אתה רציני ולא משחק משחקים, קופסת אוכל\שקית בתיק עם סכין ומזלג בפנים, ושהסכין יהיה סכין איכותי (לא חסר סכיני מטבח כאלה), אף אחד לא יגיד לך על זה כלום וזה יהיה באמת יעיל במצב אמת בניגוד לכל שאר השטויות כמו שוקרים ואגרופנים ושאר הקשקושים.

אם אתה באמת נחוש, כמה ריסוסים לנטרול ראשוני ואח"כ תוך כמה שניות אתה הורג אותו עם הסכין.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה
    אתה טועה ומטעה. לשאת נשק קר שחוקי ומעוגן בחוק כ"הגנה עצמית" זה חוקי לחלוטין.
    מה גם שאי אפשר להתקשר 100 כשתקוע לך גרזן בראש או סכין בבטן.
    לא, נשק קר זה לא חוקי. סכין, אלה, מפתח ברגים אינם חוקיים אם אין לך סיבה לשאת אותם. והכוונה לסיבה מקצועית. ה'להתקשר למשטרה' נכתב בציניות. חוקי נשיאת נשק נועדו להגן על האזרחים מפני פושעים אבל בפועל פושעים לא כל כך שמים על החוקים אז מה שיוצא מכל החוקים האלו הוא שרק לפושעים יש נשק ולאזרחים התמימים לא נשאר אלא להתקשר למשטרה - דבר שעוד לא הציל אף אחד מעולם מדקירה.

ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    קופסת אוכל\שקית בתיק עם סכין ומזלג בפנים, ושהסכין יהיה סכין איכותי (לא חסר סכיני מטבח כאלה), אף אחד לא יגיד לך על זה כלום
    מעבר לבדיחה של להסתובב כל היום עם קופסאת אוכל, יגידו לך ועוד איך. סכין זה לא חוקי נקודה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ציפית של כרית עם מספר פחיות שתייה
    הנשק האולטימטיבי ולכל היותר אם נהייתה צמא תמיד אפשר ללגום איזו בירה פושרת מהציפית

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    לא, נשק קר זה לא חוקי. סכין, אלה, מפתח ברגים אינם חוקיים אם אין לך סיבה לשאת אותם. והכוונה לסיבה מקצועית. ה'להתקשר למשטרה' נכתב בציניות. חוקי נשיאת נשק נועדו להגן על האזרחים מפני פושעים אבל בפועל פושעים לא כל כך שמים על החוקים אז מה שיוצא מכל החוקים האלו הוא שרק לפושעים יש נשק ולאזרחים התמימים לא נשאר אלא להתקשר למשטרה - דבר שעוד לא הציל אף אחד מעולם מדקירה.

מעבר לבדיחה של להסתובב כל היום עם קופסאת אוכל, יגידו לך ועוד איך. סכין זה לא חוקי נקודה.
    אתה רשאי לשאת אותו (לדוגמא, אלה מתקפלת ברכב או בקטנוע) כל עוד לא עשית בזה שימוש לתקיפה אלא רק להגנה עצמית. מניסיון.
    יכול מאוד להיות שאני טועה בנושא אלא אם כן יש לך רשם משטרתי שמצאת ברשת שאומר אחרת...

ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה
    אתה רשאי לשאת אותו (לדוגמא, אלה מתקפלת ברכב או בקטנוע) כל עוד לא עשית בזה שימוש לתקיפה אלא רק להגנה עצמית. מניסיון.
    יכול מאוד להיות שאני טועה בנושא אלא אם כן יש לך רשם משטרתי שמצאת ברשת שאומר אחרת...
    אתה טועה ומטעה. לפי החוק במדינת ישראל אסור לך לשאת אלה בקטנוע ובמיוחד אם הסיבה היא להגנה עצמית. אם אתה אופה במקצוע (לא תחביב) מותר לך לשאת מערוך. אתה אינך מכיר את החוק וחבל שאתה מכשיל אחרים לדבר עבירה. שוטר שייתפוס אותך עם אלה ברכב יכול לוותר אך באותה מידה יכול לעצור אותך וייפתח לך תיק פלילי על זה.

Senior Member הסמל האישי של R86
    אתה טועה ומטעה. לפי החוק במדינת ישראל אסור לך לשאת אלה בקטנוע ובמיוחד אם הסיבה היא להגנה עצמית. אם אתה אופה במקצוע (לא תחביב) מותר לך לשאת מערוך. אתה אינך מכיר את החוק וחבל שאתה מכשיל אחרים לדבר עבירה. שוטר שייתפוס אותך עם אלה ברכב יכול לוותר אך באותה מידה יכול לעצור אותך וייפתח לך תיק פלילי על זה.
    מהיכרות עם מספר שוטרים,במצב הנוכחי כל עוד השוטר יהודי/דרוזי אין סיבה להסתבכות...וגם אם,יהיה מאוד קל להוכיח בבית משפט שיש עילה מספיק טובה לנשיאת חפץ כזה בזמנים הללו כמובן כל עוד השופט/ת לא ***בלי גזענות***(אותו דבר) או במצב רוח לא טוב...
    הכל בעירבון מוגבל כן?
    נערך לאחרונה על ידי uriar; 12-10-2015 בשעה 08:01.
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

אוריער להיכנס לפרטי פרטים של החוק היבש גם אני יכול אבל זה מאוד משעמם ופשוט לא רלוונטי.

סכינים מוכרים בסופרים ואנשים צריכים לקחת אותם לבית איכשהוא. סטודנטים לוקחים קופסאות של אוכל אתם כל יום ללימודים וגם הרבה אנשים שלא סטודנטים.

האנשים האלה צריכים לחתוך את האוכל שלהם איכשהוא. לא היה ולא יהיה שוטר שיאשים מישהו בהחזקת סכין כשהוא ימצא אצלו בתיק קופסאת אוכל עם סכין ומזלג.

אוריער להיכנס לפרטי פרטים של החוק היבש גם אני יכול אבל זה מאוד משעמם ופשוט לא רלוונטי.

סכינים מוכרים בסופרים ואנשים צריכים לקחת אותם לבית איכשהוא. סטודנטים לוקחים קופסאות של אוכל אתם כל יום ללימודים וגם הרבה אנשים שלא סטודנטים.

האנשים האלה צריכים לחתוך את האוכל שלהם איכשהוא. לא היה ולא יהיה שוטר שיאשים מישהו בהחזקת סכין כשהוא ימצא אצלו בתיק קופסאת אוכל עם סכין ומזלג.
    סתובב אתה לכל מקום עם קופסאת אוכל. אני מסתובב עם סכין אבל אני לא משלה את עצמי שזה חוקי.

סתובב אתה לכל מקום עם קופסאת אוכל. אני מסתובב עם סכין אבל אני לא משלה את עצמי שזה חוקי.

לא תודה. אני מסתפק באקדח וכמה מחסניות.

Banned
    אתה באמת מצפה שאני אדקור מחבל עם סכין מלוכלכת משניצל?
    איפה הלב שלך בנאדם. אתה כל כך לא רגיש!