היום בכביש שש ליד טייבה עברתי דרך איזה ענן נוראי,
יש מצב זה היה גז מדמיע, כי עד עכשיו יש לי גירוי בעיניים.
פאקינג שיט. בקושי שמרתי על העיניים פתוחות.
ראיתי עכשיו את הסירטון המדובר.
ובתור משקיף מהצד היה כמובן ניתן אולי לינהוג גם אחרת , כלומר הבקשה להוריד את הסכין יכלה כמובן להימשך הרבה יותר זמן , ומכן שאולי הירי יכול היה להימנע , לא היה איום מידי על השוטרים ביחסי הכוחות בשטח , ותגובת הירי היתה כמובן מהירה מתנועת הסכין במרחקים ובמצב שנוצר , אך אל לנו לישפוט מצב זה , אין לי ספק שאם אותו האירע בידיוק היה מיתרחש שבועיים קודם, יש סיכוי סביר שהירי לא היה מיתבצע , כל מערכת הביטחון נמצאת תחת מיתקפה ולחץ גדול מאוד , ולכן כמובן יתכנו טעויות כאלה ואחרות בשיקול הדעת , וגם זה קורה !
לכן אין כמובן להעביר ביקורת אישית על השוטרים שפעלו במקום מזווית ראייתם הם , אלה לנסות לטפל בדוגמא זו מיתוך ראייה מערכתית כוללת , למרות כמובן הקושי האדיר בנסיון ליברור בין האירועים השונים והמצב בשטח .
יתכן בהחלט שאותו שוטר שירה יכול לקחת בחשבון שהמחבלת נושאת על גופה חגורת נפץ למשל , ואז עיניין הירי ניראה אחרת כמובן , אבל זו חכחמה שדיאבד , מי שמנופף עם סכין ברחוב צריך לקחת בחשבון שבעט הזו, יש סיכוי סביר שזה יגמר בירי עלמנט להרוג , ובדרך כלל בצדק .
בקיצור המצב מורכב וכלל אינו פשוט , אני בכלאופן למדתי בצבא - כשיש ספק אין ספק !
היום בכביש שש ליד טייבה עברתי דרך איזה ענן נוראי,
יש מצב זה היה גז מדמיע, כי עד עכשיו יש לי גירוי בעיניים.
פאקינג שיט. בקושי שמרתי על העיניים פתוחות.
היתי היום בצומת אלונית ליד גן שמואל , שליח פגש אותי שם , בדרך חזרה ראיתי בילוש ועוד נידות בנסיעה מטורפת והבנתי שקרה משהו.
רולטה ---------- שימו לב תהיו ערניים ותקנו לנשים , בנות שלכם במקום פרחים =ספריי גז להתזה כהגנה עצמית.
עצוב.
שעורי הגנה עצמית יותר אפקטיבים, - בטוח, אבל זה לוקח זמן שאין כרגע ברחובות.
באינתיפדה הקודמת קניתי לאישה הראשונה אקדח גז עם אזעקה[ למרות שהיא מפחידה גם עם כפכף.]
נראה לי שאני אחפש מתז גם לאישתי השנייה .
ימים של אנרכייה-אנחנו צרכים גשם שישטוף את הכל וחזרה לסוג של נורמליות.
יום טוב
ציר 60.
12:30 בצהריים.
אתמול (ראשון).
הרכב מלפני חוטף מטח של 8 אבנים, ואני בטוח שאני הבא בתור.
למזלם/למזלי הם ברחו, ולא ניסו לזרוק גם עלי
במצבים כאלה- רק 9mm יכול לעשות את העבודה, וגם זה במידה ואתה יודע לפגוע.
9, 45 , 44.....{ מגנון}
באו נחזור לכבישים ברשותכם. כבישים מסוכנים, כבישים חלופיים , ומומלצים.
באו נעזור באינפורמצייה , -פולגזגלץ.
כביש 35- חוצה יהודה.
כביש מדהים ביופיו, וכך גם מסוכן בתקופה זו.
ראיתי היום קבוצה רוכבת שם, כמה סופר ספורטים.