נגנבו או שנתקעו ולבעלים לא אכפת.
האם יש למישהו מושג מה פשר הקטנועים שנמצאים עומדים נטושים בכל מיני מקומות על השוליים של כבישים ראשיים , ליד שומקום , למשל כביש 4 או איילון או כביש החוף
חייב שוב להעלות את הדיון.
במשך ה3 ימים האחרונים אני עובר באותו הכביש ורואה קטנוע נטוש בשוליים. בדקתי באפליקציה של המשטרה וראיתי שהוא לא גנוב..
משמע שהבעלים הפקירו אותו לפי השערה שלי..הרי כל אחד היה מדווח למשטרה אם נגננב לו כלי,אפילו אם הוא שונא ומקלל שוטרים כל היום.
קיצר,חמדתי ופרקתי איזה חלק שאני צריך לקטנוע שלי ונסעתי לי עם טיפה ייסורי מצפון.
השאלה היא האם האפליקציה של משטרת ישראל מעודכנת ? למישהו יש ניסיון ?
יצא לכם להתקל במקרים כאלה ?
לא מחייב שהאפליקציה מעודכנת.
במידה והדו'ג עומד יותר מימים בודדים, יותר הגיוני שנגנב וננטש. חייג 100, מסור מיקום מדויק, תגיע ניידת לזהות, תוך כשבוע בעליו יאותר ולרוב הכלי יאסף משם. תקבל סמס שהבעיה טופלה ובא לציון גואל.
יש לי חבר שהקטע שלו זה רוכש קטנועים עד 3000 שקל ורוכב עליהם עד שהם נעמדים ( למעט טיפול הכרחי של ברקסים או שמנים לפעמים רק מוסיף ולא מחליף) הוא לא משקיע בהם.
ולבסוף או שהם חלקי חילוף או שהם ננטשים.
בפועל יוצא לו יותר זול מירידת ערך של כל אופנוע אחר ואשכרה יש כלים שהחזיקו לו כמה שנים עד שנמאס לו מהם.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
עכשיו אני יודע בוודאות שהקטנוע לא גנוב..מי נוטש קטנוע בשנתון 13 14 כמה ימים בכביש ראשי..!?
ואם הבעלים נתקע חזר בטרמפ ומחפש חילוץ, אסור לך לפרק שום חלק שאינו שלך...
זה בדיוק העבירה של פירוק חלקי רכב!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
קודם כל,
זאת חד משמעית גניבה.
שנית,
חשבת שאולי הבנאדם תפרן בלי כסף לגרר ובלי חבר עם עגלה? אולי הוא מנסה להתארגן ולוקח לו זמן?
אופציה 2.
אולי הבנאדם החליק ועכשיו הוא שוכב בבית בלי יכולת להתעסק עם זה?
אולי הוא היה בדרך למילואים?
בקיצור,
לא חסרים חארות שבאיזשהו שלב יעלימו לו את הקטנוע. אל תהיה חלק מזה.
מה שעשית זו גניבה. 4 ימים זה חוק ההתיישנות שלך? תרוץ עלוב. לא יודע מה הסיפור אבל תחשוב שאתה היית צריך לנטוש את הקטנוע בצד הכביש (כי הוא נתקע בדרך לנתב"ג והמשכת במונית, כי עשית תאונה, כי קיבלת חו"ח התקף לב ועוד) ואחרי שבוע אתה חוזר ופרקו לך חצי אופנוע... אז תפסיק לספר לעצמך תרוצים ותחליט אם אתה גנב או שאתה מחזיר לו את החלקים.
זאת אומרת שאם אתב טס לשבוע כבר עדיף למכור את הכלי לגריטה?
כל העניין בטיפול מול המשטרה אם לא הבנתם.כל מי שרוצה להמשיך להטיף שאני גנב אז כדאי שיקרה שוב את הפוסט.לא בקשתי פסק דין,תפסיקו להיות דיינים וזיינים!.אני מתכוון להחזיר במידה וימצאו את הבעלים.כנראה שאף אחד פה לא הסתכל על הצד הטוב בסיפור.
מה שלא יהיה,אל תעצרו בשוליים אפילו לרגע..(גם לא להשתין),אנשים "חארות" כמוני אורבים לכם בכל רגע.
יום טוב
אני לא חושב שזה גנבה חד משמעית... אבל זה לא מעשה טוב, יכול להיות שהוא כן שייך למישהו שעוד רוצה לחזור ולקחת אותו, למרות שזה נראה כמו הפקרה.
קח את זה בחשבון שעדיף לא לגעת... אולי אם אתה רואה כלי ששוכב חודש ומעלה אני יכול להבין...