עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 21 מ 21

אשכול: החליק על פירות עץ פיקוס ויצא זכאי במשפט

Senior Member
    הוא נכנס בין הצינור לבין הגומיה. בין כל 2 צינורות יש גומיה(או הלחמה, אבל זה טכניקה שונה).
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    וכמו שאומר אחד השכנים שלי הטריפולתאי מנתניה שהיום הוא בכיר בחברת חשמל - "שהלכתי סתם ברחוב פעם אחת בערב בנתניה כשהייתי בן 18, עצרו על ידי מדורניקים ואחרי שאלה~שתיים הכניסו לי מכות, וואלה אולי היה מגיע לי, וחבל שאין אותם היום!!!"
    מאז שהחלפתי הנאצי מניע כמו כלום בכל טמפ' שלא תהיה ובכל מצב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי OneBiker צפיה בהודעה
    תעבור לאשכול הבא סבא

Member
    העצים הרבה יותר חשובים מכל דו גלגלי או רכב שאי פעם עבר ברחוב הזה... הם נונתים צל, חיים, ירוק בעיניים, מנקים את האוויר, מורידים את החום...

הם לא פוגעים בצנרת, צנרת שיש לה נזילה אפילו קטנה ביותר - כן השורשים ימצאו את הדרך לשתות משם את המים, אבל זה אשמת מי שהתקין את הצנרת, וצנרת אפשר לתקן.

https://news.walla.co.il/item/1154424
    העצים האלו במקור היו אמורים להיות עקרים מפירות, פשוט הגיעה לפה חרק ברשלנות שהתרבה והתחיל להפרות את כולם.

נכון, זה מבאס, אבל מדובר בסך הכל על חודש-חודשיים שנופלים פירות וגורמים לכל הבלאגן, העירייה יכולה לדאוג כל ערב לעבור לצחצח את הכביש או לתלות רשתות שימנעו מהפירות ליפול לכביש ולהמעך.

בגדול אבל אין ספק שהאחראיות פה היא של העירייה, גם בתל אביב אגב, גם לא דואגים לנקות את הפירות וגם דואגים להשקות את הגינות בשדרות ברשלנות והמון המון מים שוטפים את הכביש כל לילה, וכשמים מתערבבים עם הפירות של הפיקוסים פשוט אין סיכוי לאף רוכב לעבור את זה בשלום, מלכודת מוות.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mortar צפיה בהודעה
    העצים הרבה יותר חשובים מכל דו גלגלי או רכב שאי פעם עבר ברחוב הזה... הם נונתים צל, חיים, ירוק בעיניים, מנקים את האוויר, מורידים את החום...

הם לא פוגעים בצנרת, צנרת שיש לה נזילה אפילו קטנה ביותר - כן השורשים ימצאו את הדרך לשתות משם את המים, אבל זה אשמת מי שהתקין את הצנרת, וצנרת אפשר לתקן.

https://news.walla.co.il/item/1154424
    העצים האלו במקור היו אמורים להיות עקרים מפירות, פשוט הגיעה לפה חרק ברשלנות שהתרבה והתחיל להפרות את כולם.

נכון, זה מבאס, אבל מדובר בסך הכל על חודש-חודשיים שנופלים פירות וגורמים לכל הבלאגן, העירייה יכולה לדאוג כל ערב לעבור לצחצח את הכביש או לתלות רשתות שימנעו מהפירות ליפול לכביש ולהמעך.

בגדול אבל אין ספק שהאחראיות פה היא של העירייה, גם בתל אביב אגב, גם לא דואגים לנקות את הפירות וגם דואגים להשקות את הגינות בשדרות ברשלנות והמון המון מים שוטפים את הכביש כל לילה, וכשמים מתערבבים עם הפירות של הפיקוסים פשוט אין סיכוי לאף רוכב לעבור את זה בשלום, מלכודת מוות.

העצים האלו ידועים שזה שהם פורצים צנרות ביוב.

לא נהיה סתם נזילה בצנרת.
    וכמו שאומר אחד השכנים שלי הטריפולתאי מנתניה שהיום הוא בכיר בחברת חשמל - "שהלכתי סתם ברחוב פעם אחת בערב בנתניה כשהייתי בן 18, עצרו על ידי מדורניקים ואחרי שאלה~שתיים הכניסו לי מכות, וואלה אולי היה מגיע לי, וחבל שאין אותם היום!!!"
    תעבור לאשכול הבא סבא

Member
    העצים האלה קיימים בתל אביב ורמת גן כבר עשרות שנים... ו... וואלה... יש גם תשיות ביוב בערים האלה, הכל בסדר.
    שורשים הולכים למקום לח, אני לא מאמין שעץ יודע שמאחורי צנרת פלסטיק אטומה יש מים והוא יכול לפרוץ אותה, אבל לך תדע.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אין אמת אחת.
    צנרות ישנות (וגם חדשות) נוזלות.
    אם תבררו בנושא תגלו שבמקרים מסוימים, עשרות אחוזים מצריכת מים של עיר הולכת על נזילות.
    אבל, יש הבדל בין נזילות פה ושם לבין נזק משמעותי לתשתיות, ואני לא מדבר רק על מדרכות שמתרוממות.
    כמות הכסף שהערים הנ"ל משקיעות כדי לטפל בנזקים הנגרמים מהפיקוס היא אסטרונומית. בערים חדשות נוטעים עצים אחרים שגורמים הרבה פחות נזק לסביבה וזה כתוצאה מלקחים שנלמדו מטעויות העבר.
    אבל....
    העצים הללו כבר כאן. והם חלק מהנוף העירוני. ולכן לא יורידו אותם, גם אם כלכלית הם פוגעים בעיר.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mortar צפיה בהודעה
    העצים האלה קיימים בתל אביב ורמת גן כבר עשרות שנים... ו... וואלה... יש גם תשיות ביוב בערים האלה, הכל בסדר.
    שורשים הולכים למקום לח, אני לא מאמין שעץ יודע שמאחורי צנרת פלסטיק אטומה יש מים והוא יכול לפרוץ אותה, אבל לך תדע.

תחפש קצת צילומים של צנרות ביוב ותראה איך השורשים נאחזים בצנרת, אני ראיתי בעיניים שלי פיקוס שהיה קרוב לביוב מרחק של מטר, השורשים של הפיקוס היו באחיזת חנק על הצינורות, במקרה הזה כרתו את הפיקוס כשנה לפני.
    תעבור לאשכול הבא סבא