פלאג באריזה של סוזוקי עושה יותר ק"מ.
רציתי לקנות פלאגים ל sv650.
(ngk mr8-e9 ארבעה פלאגים רגילים. לא אירדיום).
עופר אבניר מבקשים כ 600 ש"ח!!!
פניתי לבני בייקר. כל ניסיונותיו להזמין מיבואן ngk עלו בתוהו.
אני לא אלוף ההזמנות באינטרנט, אך כאין בררה... היום הגיעו הפלאגים לתיבת הדואר בבית.
והעלות..... 125 ש"ח כולל הכל.
תודה לעופר אבניר שאילצו אותי לפתוח את העיניים.
בוקר טוב...
בארץ קונים: שמן מנוע, נוזל בלם ונוזל קירור לרדיאטור. זהו.
רפידות ברקס, שרשרת וגלגל"ש, כבלים למיניהם, אטמים, פלאגים וכד'-מזמינים מחו"ל.
במזוודה כשחוזרים מחו"ל: (תזמין למלון בו אתה שוהה) דיסקים, צמיגים...כן לגמרי, לא תאמין כמה אתה חוסך וזה לא ממש מעניין אף אחד במכס אם חזרת עם צמיג אתך מנוילן למזוודה, ציוד רכיבה במזוודה כגון: קסדה, מגפיים, כפפות.
האחזקה של ההונדה שלי הפכה לזולה יותר מאשר מכונית הסוזוקי של אשתי, במיוחד אחרי קורס מקצועי בתחום כשאתה עושה את רוב הטיפולים בעצמך וגם נהנה על הדרך ומבין את המכונה המופלאה שלך הרבה יותר טוב.
גם את אלו באדום אם כבר מחו"ל, אז רק במזוודה (בעיקר רפידות בלם, שיכולות בקלות לעצור במכס אפילו אם הן חדשות ומצריכות אישור משרד תחבורע ועוד שקר כלשהו)
השרשרת וגלג"שים עדיף להשוות מול הארץ, כי יכול להיות שעדיף כבר לקנות פה, אלא אם כן הכובד של הסט לא מביא את המזוודה ל OVER WEIGHT
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
רפידות בלם הזמנתי 3 או 4 פעמים מספק באנגליה. נשלחו באמצעות רויאל מייל והגיעו תוך שבועיים בלי בעיות מיוחדות.
מחזק. הזמנתי לפחות 10 פעמים ואף פעם לא נעצר.
יבואן/סוחר שמבקש מחירים מופקעים, במאות אחוזים מעל למחירים ברשת. יורה לעצמו כדור ברגל.
אין שום הצדקה לבקש על פלאגים יותר מפי ארבע מהמחיר ברשת.
הוא לא יורה לעצמו ברגל כי רוב האנשים לא בודקים, לא מכירים ולא מוכנים להתעסק בזה.
הוא גובה מחיר על בורות ומוכן להפסיד כמה לקוחות בעייתיים שבכל מקרה עושים מה שאפשר כדי לשלם פחות.
עבדו איתי כמה חברים מבוגרים ממני שהחזיקו אופנועים כדי להגיע לעבודה ומבחינתם אין ממש הבדל בין חשבונית של 3000 ל-4000 עבור טיפול שהם עושים פעם בשנה.
הם רק יודעים שהטיפול יקר ואופנועים זה עסק יקר ולכן זה מוצדק.
גם אם יש צרכנים שיודעים ששודדים אותם, מה הם יעשו? כל מי שקונה כלי חדש, לא רוצה לסכן את האחריות שלו.
נכון שאתה יכול לטפל במוסך מורשה, אבל אתה יודע בדיוק מה הסיכוי שלך לזכות לטיפול הוגן אם תרצה לממש את האחריות שלך כשלא טיפלת במוסך היבואן.
אז יתכן שהמוסכים האלה יאבדו את הלקוחות שטורחים לעשות מחקר.
ויתכן שיאבדו גם את אלה שנגמרה להם האחריות.
אבל כל עוד יש את מנגנון האחריות, למוסך היבואן יהיו כמה שנים טובות לדלות כמה שיותר מאותם לקוחות.
אם הייתי במקומם, הייתי מציע חבילה משלימה לאחריות, לפי הק"מ שאתה עושה.
תוכל לקנות מנוי שבו אתה משלם סכום קבוע בשנה וההגעה שלך למוסך לא עולה לך כלום.
אנשים מוכנים לשלם יותר בתנאי שהם יודעים שלא יהיו להם הפתעות כלכליות.
נערך לאחרונה על ידי alexsupreme; 12-08-2019 בשעה 11:11.
צריך לבדוק טוב טוב שזה נשלח בדואר הרגיל, וזה מזל אם לא נעצר במכס..
וכן, גם אני הזמנתי רפידות מגרמניה אז ולא עצרו במכס, אבל ההזמנה האחרונה שעשיתי מ USHOPS לחבר ל GPZ550 שהוא משפץ, וביניהם היו סטים רפידות ברקס חדשות, זה עצר במכס ואפילו לא דרשו אישור, פשוט מסרו ל USHOPS שאי אפשר להכניס את זה לארץ !!!!
ותאמינו לי הבאתי דרכם לא מעט חלקי חילוף, כולל חלקי בטיחות SO CALLED - בולם אחורי משומש ואגזוז עם כל הסעפת משומש ל ZZR שהיה לי, ולא עצר בכלל.. לאחרונה נראה לי שהם התחילו להתנהג כמו חברות הבלדרות האחרות (UPS EMS DHL..) על אף העובדה שהם עובדים עם הדואר. עמיל המכס שלהם כנראה מגדיל ראש.
ראו הוזהרתם
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
סט מלא לטיפול לורסיס פילטר אוויר מקורי קוואסקי פילטר שמן וסט פלגים אירידיום עלה לי 100 ירו ובא איתי מהרמן גרמניה.
רק על פלגים שילמתי 600 ש"ח במטרו בטיפול הקודם.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!