תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: מחפש אופנוע A1 ולא יודע איזה..

צפייה משולבת

Junior Member

מחפש אופנוע A1 ולא יודע איזה..

אהלן, אני כרגע עם אופנוע 250סמק של HYOSUNG GD250 ורציתי לעלות בנפח ובכוח,
    אני בגובה 1.65 אז שאני ככה קצת מוגבל מבחינת גובה.
    מחפש משהו עד 30,000 ומתלבט בין כמה כלים.
    מוגבל ברישיון לA1.

Z650 או MT07 (עם ידיים גבוהות מצאתי במחיר)
    זה כרגע הדברים שהכי אהבתי.. הבנתי על הZ650 שאין להם שוק ושלא כדאי לקנות. יש עוד המלצות?
    מחפש גם בעיקר מחיר טוב.
    תודה רבה!

Senior Member
    לדעתי כדאי להעדיף כלים לא מוגבלים, דוגמת הCB500F, הZ400, הדיוק 390 והMT03 על פני הZ650 והMT07 המוגבלים.

Member
    טעות ראשונה היא לקנות אופנוע לפי מחיר..הכוונה ללמצוא כלים עם ידיים רבות - לא שווה את הסיכון.
    יש לך תקציב טוב, ואם אתה יכול להמתין עם הרכישה ולחסוך עוד זה שווה את זה.
    מבחינת הגובה אין הרבה אופנועים שיגבילו אותך, אלא זה אדוונצ'ר גבוה במיוחד.

יהיה קשה לאנשים לבחור לך כלי, במיוחד כי אתה בעצמך פחות יודע מה נכון לך, לכן הכי נכון שתשאל את עצמך מה אתה מחפש.
    ישיבה זקופה? ספורטיבי? קאסטום? כמה קילומטר אתה רוכב כל יום? האם זה כלי ניוד יומיומי?

נכון שרובינו קונים את האופנוע הראשון לרוב כי הוא נראה לנו טוב\עומד בתקציב\ עושה לנו את זה בבטן, אבל הכי נכון יהיה עבורך ללכת ולהתנסות, גם נסיעות מבחן אם אפשר בסוכנויות ולשאול את עצמך מה אתה באמת צריך.

סדרת ה-500 של הונדה היא נקודת התחלה טובה, יש לך מגוון דגמים עם אותו מנוע אמין שיכולים להיות בחירה מוצלחת. הבעינ איתם שהם לא מרגשים כמו סדרת ה- MT של ימאהה.
    הקאוואסקי גם יכול להוות בחירה אבל זה כבר עניין של טעם.

בהצלחה!

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Oznik צפיה בהודעה
    טעות ראשונה היא לקנות אופנוע לפי מחיר..הכוונה ללמצוא כלים עם ידיים רבות - לא שווה את הסיכון.
    יש לך תקציב טוב, ואם אתה יכול להמתין עם הרכישה ולחסוך עוד זה שווה את זה.
    מבחינת הגובה אין הרבה אופנועים שיגבילו אותך, אלא זה אדוונצ'ר גבוה במיוחד.

יהיה קשה לאנשים לבחור לך כלי, במיוחד כי אתה בעצמך פחות יודע מה נכון לך, לכן הכי נכון שתשאל את עצמך מה אתה מחפש.
    ישיבה זקופה? ספורטיבי? קאסטום? כמה קילומטר אתה רוכב כל יום? האם זה כלי ניוד יומיומי?

נכון שרובינו קונים את האופנוע הראשון לרוב כי הוא נראה לנו טוב\עומד בתקציב\ עושה לנו את זה בבטן, אבל הכי נכון יהיה עבורך ללכת ולהתנסות, גם נסיעות מבחן אם אפשר בסוכנויות ולשאול את עצמך מה אתה באמת צריך.

סדרת ה-500 של הונדה היא נקודת התחלה טובה, יש לך מגוון דגמים עם אותו מנוע אמין שיכולים להיות בחירה מוצלחת. הבעינ איתם שהם לא מרגשים כמו סדרת ה- MT של ימאהה.
    הקאוואסקי גם יכול להוות בחירה אבל זה כבר עניין של טעם.

בהצלחה!
    תודה רבה, הייתי מעדיף ישיבה זקופה יותר מאשר ספורטיבי וגב מכופף, נייקד אני מאמין הכי מתאים לי
    כלי ניוד יומיומי חוץ מימים של גשם, נוסע באזור ה50קמ סהכ ביום
    ראיתי למשל דוקאטי 696 מונסטר אבל עם יד גבוה ושנתון נמוך 2009, יש המלצות?
    ההונדה לא כלכך אהבתי את הנראות של האופנוע..

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Lior96 צפיה בהודעה
    תודה רבה, הייתי מעדיף ישיבה זקופה יותר מאשר ספורטיבי וגב מכופף, נייקד אני מאמין הכי מתאים לי
    אם כבר, תמצא כלי משנתון נמוך עם יד נמוכה. גם דוקאטי וגם יד גבוהה...לא יישאר לך הרבה זמן לרכוב (קקטוב! אתה יוצא דופן, לא כולם עם ידי זהב וידע מכאני)
    אם נייקדים זה הכיוון, כמו שציינו - mt07 אם כי יהיה קשה למצוא כלי שמור אבל אפשרי.
    הסוזוקי SV גם אופציה טובה ואיכותית.

הקאוואסקי...כמו ההונדה - מנוע משעמם אך יעיל ואינו מרגש, אולי העיצוב יותר מושך אבל באמת שהייתי מכוון לאלו שצוינו מעל מהרבה סיבות.

אפשר למצוא כלים טובים, אל תתפשר על ידיים גבוהות כאמור, לך על כלים שמורים שטופלו כמו שצריך. קח לבדיקה אחרי שהכרת את המוכר שהציג לך הוכחות על טיפולים ושנותן מידע אמין ומוכח בנוגע להיסטוריה של הכלי.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Lior96 צפיה בהודעה
    יש לי z650 מוגבל, 2017, אני היד השניה, עם 5300 ק״מ.
    אני לא כזה מעוניין למכור, אבל דבר איתי אם תרצה.

בכל מקרה, לגבי האופנוע.. לדעתי אחלה כלי, ואני לא יודע מי אמר לך שאין לו שוק,
    תקבע במטרו רכיבת מבחן ותראה אם אהבת, אני אישית מאוד אוהב אותו (זה אופנוע שלישי שלי בa1),
    עוד אופציות מעולות זה הmt07 מוגבל,
    אומרים שהsv650 אופנוע מעולה, לא ניסיתי, תבדוק אם אתה מתחבר למראה שלו (הרוב, כולל אני, חושבים שהוא מכוער),
    ואם לא בא לך מוגבל - Cb500f זה האופנוע הכי סולידי, רגוע ואמין שתוכל למצוא, אם כי עצלן ומשעמם (אני הרגשתי איתו זקן)

Member
    כמו שכתבו מעלי, ממש ממליץ לשקול כלים לא מוגבלים בין 300-500 סמ"ק. תוכל לקנות כלי חדש יותר ולהערכתי יקח לך בדיוק את אותו זמן כמו עם מוגבל כדי להרגיש שמיצית.

נינגה 400/דיוק 390/ cb300 וכו... אלא אחלה אופנועים לעבור אליהם מ 250.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי erel צפיה בהודעה
    כמו שכתבו מעלי, ממש ממליץ לשקול כלים לא מוגבלים בין 300-500 סמ"ק. תוכל לקנות כלי חדש יותר ולהערכתי יקח לך בדיוק את אותו זמן כמו עם מוגבל כדי להרגיש שמיצית.

נינגה 400/דיוק 390/ cb300 וכו... אלא אחלה אופנועים לעבור אליהם מ 250.
    דיוק 390 2015 איך הוא? יהיה הבדל די מהותי בין ה28כס ביוסאנג לדיוק 390?
    הבנתי ים בעיות של אמינות וכו'..

Senior Member
    אתה קודם שואל ספציפית לגבי המחיר של הקלאץ' (ההודעה בפורום ציוד) ורק אחרי זה מתעניין בנוגע להאם בכלל כדאי לקנות את הכלי?
    הדיוק 390 הוא כלי מעולה וההבדל בינו לבין היוסאנג צריך להיות מהותי מאוד אבל כן, הוא גם ידוע בתור כלי לא נורא אמין עם נטיה לרכיבות חוליגניות ואם אתה קונה כלי שצריך להחליף בו קלאץ' אז זה לא יהיה מופרך להניח שהבעלים הקודמים שלו (ויכולים להיות לא מעט כאלה) לא בדיוק ריחמו עליו.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    אתה קודם שואל ספציפית לגבי המחיר של הקלאץ' (ההודעה בפורום ציוד) ורק אחרי זה מתעניין בנוגע להאם בכלל כדאי לקנות את הכלי?
    הדיוק 390 הוא כלי מעולה וההבדל בינו לבין היוסאנג צריך להיות מהותי מאוד אבל כן, הוא גם ידוע בתור כלי לא נורא אמין עם נטיה לרכיבות חוליגניות ואם אתה קונה כלי שצריך להחליף בו קלאץ' אז זה לא יהיה מופרך להניח שהבעלים הקודמים שלו (ויכולים להיות לא מעט כאלה) לא בדיוק ריחמו עליו.
    תאמת שכבר יש לי בבית דיוק 390 רק חסר לו קלאץ
    כנראה.. זה לקנות קלאץ ורק אחכ לראות אם זו הייתה הבעיה.. אז אמרתי אני אשקיע כמה שקלים ואם זה לא זה אני כבר אמכור לפירוק ואקנה משהו יותר רציני