קח סיבוב על ה-sv החדש. במקרה הגרוע תתאכזב קצת, במקרה הטוב מצאת לעצמך כלי איכותי במחיר כמעט סביר.
אני ממש בהתלבטות. האחרון שהיה לי הוא הSMC של ק.ט.מ, שנהנתי בכל שנייה איתו אבל הוא מווברץ הרבה ולא נוח לנסיעה,
במיוחד לא כשקמים חלביים בבוקר ורוצים לנסוע בצורה חלקה ובלי חצוצרות ותרועות.
אבל פשוט לא מוצא את עצמי בשוק.
אני מודע לזה שההעדפה שלי הייתה ותמיד תהיה סופרמוטו, אבל בא לי לעשות סוויץ'.
קח סיבוב על ה-sv החדש. במקרה הגרוע תתאכזב קצת, במקרה הטוב מצאת לעצמך כלי איכותי במחיר כמעט סביר.
שיבר 750 אחלה פתרון
או אם אתה משהו סולידי יותר f800r
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
יש עשרות אופציות. תנסה למקד את הדרישות
אומנם זה שינוי כיוון... אבל מה לגבי אופציה כגון דוקאטי סקראמבלר? משהו קליל עם שיק לנסיעה לעבודה ולעיר שגם יכול להיכנס קצת לשטח מבלי שתצטרך לותר על כך לגמרי?
דווקא אני חושב שMT09 יכול להיות מענה מעולה בשבילך, נוח, מומנט מדהים ויכולת לעשות ווילי, סטופי, החלקות זנב בכל הילוך.
תקציב? יכול להיות שההיפר של דוקאטי תפור עלייך
זו אופציה שבאמת אני שוקל, אתה יודע אם כבר אפשר להזמין מהם רכיבת מבחן? הוא הגיע לארץ?
השיבר של אפריליה נראה פשוט רע לדעתי, מהצד אני תמיד מדמיין אותו דומה מאוד לCBR125, פשוט כמו צעצוע וזה טרן אוף ענק. אז ירד מהפרק.
נייקדים ספורטיביים בעיקר. סופרספורט אני לא אוהב וגם לא התנסתי מעולם, ולרכב על איזשהו אופנוע ספורט כמו נינג'ה 300 אחרי שהייתי על ה690 ירגיש
לי חלש.
לצערי אני לא מתחבר אליו מבחינת המראה.
גם אני חושב, בינתיים ה09 וההיפרמוטרד מובילים את טבלת האופציות עם העדפה לדוקאטי.
גם אני חושב. אתה יודע עד כמה הוא שונה מהSMC? חזק באופן משמעותי? איך תנוחת הרכיבה שלו? אמינות?
לא שמעתי דברים טובים על דוקאטי מבחינת אמינות בטענה ש"מרוב שהם טכנולוגיים הם גם מאוד בעייתים" ..
אני גם בפרשת דרכים
מחר אני בנסיעת מבחן על הSV
אעדכן
חבר רכש היפר 821, יצאתי לסיבוב בפעם השניה עליו בחיים( הראשונה הייתה רכיבת מבחן) זה אחד הכלים המגניבים - צריך להתרגל לתנוחה שלו קח בחשבון.
אני נמצא בהתלבטות דומה לשלך, רק שאני לא החזקתי סופרמוטו או אופנוע חזק.
ההתבלטות העיקרית הייתה mt09, shiver, gsr750.
רכבתי רק על ה- gsr אז אני יכול להגיד דבר כזה (אם מוציאים חדש):
Mt09 - יקר מדי לטעמי כחדש, ביד 2 המחירים בקרשים
שיבר - זול ממש בתקופה הזו בגלל המבצע, ולדעתי זה משפיע על המשומשים ברמה מסוימת. גם לא אוהב את איך שנראה אבל אולי אעשה נסיעת מבחן בקרוב כי הוא מעניין.
Gsr750 - עשיתי נסיעת מבחן, נהנתי מכל רגע. המחיר סביר יחסית, הייתי רוצה את המבצע שהיה לפני סביבות החודשיים.
4 בשורה כיפי בטירוף, מצערת וגיר רכים כמו חמאה, ישיבה נייקדית כיפית, מנגן בחצילים גבוהים.
2 חסרונות בולטים בעיניי זה האגזוז והפלסטיקה בגזרת מיכל הדלק שנותנת לוק קצת זול לטעמי (איכות חומר).
bt1100
אחלה מנוע.
אופנוע עצלן.
aprilia Tuono
חייך ישתנו לעד...
מה התקציב?
גם אני חושב. אתה יודע עד כמה הוא שונה מהSMC? חזק באופן משמעותי? איך תנוחת הרכיבה שלו? אמינות?
לא שמעתי דברים טובים על דוקאטי מבחינת אמינות בטענה ש"מרוב שהם טכנולוגיים הם גם מאוד בעייתים" ..[/QUOTE]
שנה וחצי רכבתי עליו, ללא ספק הכלי הכי כיפי וטוב שהיה לי, 0 תקלות, מרווח טיפולים מאוד נוח, אחזקה לא יותר יקרה מהמתחרים אם כן אז ממש במאות בודדות
תנוחנת רכיבה וכ׳ו זה משהו מאוד סובייקטיבי לדעתי, מן הסתם החוויות שלי יהיו שונות משלך, אני 1.86 שוקל 80, האופנוע היה מושלם עבורי, קח בחשבון שהוא מאוד גבוהה
זה אופנוע שעושה הכל, כל רכיבה, אבל כ-ל רכיבה הייתה הרפתקאה, אין יום שהוא לא חסר לי![]()